Corona virus
Re: Corona virus
Izgleda... Dosta je vremena prošlo, SZO je izvršio i ispitivanja i odobrene su te vakcine. Takođe ispitivanja su do sada mogle da sprovedu i institucije tih zemlja koje još uvek ne priznaju te vakcine.
Jer je u pitanju ogroman broj ljudi koji su primili te vakcine.
Stvarno je sve otišlo u k*** u ovoj izuzetno teškoj situaciji
Jer je u pitanju ogroman broj ljudi koji su primili te vakcine.
Stvarno je sve otišlo u k*** u ovoj izuzetno teškoj situaciji
U Izraelu je samo 66+ % vakcinisano, ortodoksni uglavnom ne zele, tako da kod njih nije sjajno sto se toga tice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvi put čujem da vrhunske fotografije ne mogu nastati na veštačkoj svetlosti.
Koje godine? 407 sam uzeo pre godinu dana, a dSLR pre par meseci. Da, za tih par meseci nisam ga nijednom slikao dSLR-om. Da li se slike sa telefona mogu iskoristiti za predstavljanje - mogu, ali ja to ne želim.Geza napisao: 06 Feb 2022, 12:27 Ako za sve ove godine nisi napravio jednu normalnu fotku koju možeš da iskoristiš za predstavljanje, onda nema potrebe da se trudiš.
Može tebi sve, ne sumnjam, kad mogu verovatnoće da ti budu >100%, kad ne razlikuješ stopu smrtnosti sa aspolutnim brojem smrti, ne košta te ništa da lupiš da i ovo može. Ionako posle samo ignorišeš sve svoje ispale.
Kao primer navodiš jednu i to najugroženiju starosnu grupu, dok su ove stope smrtnosti značajno manje za vakcinisane u svim starosnim grupama.Ti si zaboravio šta se desilo na početku pandemije sa starim ljudima i centrima za njihovo negovanje u Bolonji, i na drugim mestima? Tom segmentu je vakcina višestruko podigla šansu da prežive zaražavanje, umesto što ih masovno počistila na prolece 2020. godine.
Što usput ne probaš da nađeš koliko je zapravo bila uvećana stopa smrtnosti u tim domovima nego uobičajeno? Da li ti uopšte imaš predstavu, recimo baš u Srbiji u kojoj živiš, koja je normalna stopa smrtnosti i šta bi značilo da je ona višestruko veća za čitavu polovinu sugrađana (onu polovinu nevakcinisanih). Pa za 2021. je ona bila samo 36% veća od uobičajene, dok je 2020. bila 15%. Tih 36% uvećanja je posledica virusa, a 3-4 puta umanjenja je posledica vakcinacije. U svetu naivnih je naravno moguće.
Pa jedino je UK dala ovakve podatke i to tek na zahtev spomenutih kolega, koji su ih potom i analizirali. Zašto druge zemlje nisu dale - ne bih znao. Šta ti misliš, zašto još nisu objavili? Nakon ovoga sa UK, meni deluje da baš jedva čekaju.Nije ti ni najmanje čudno da drugi istraživači nisu došli do istih zaključaka kao ti i taj jedan par imena sa research gate?
Ne postoji nijedan rad koji se ne slaže sa ovim timom istraživača. Imaš samo objašnjenja ONS-a o drugim mogućim razlozima za takve anomalije.tako da bi na sve strane apsolutno moralo da seva od članaka koji se slažu, ali ne, svuda imaš podatke koji govore skroz suprotno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Da Kusturica stavi u film lika koji ne želi da na auto forumu okači sliku svog auta jer nije profi aparatom urađena, rekli bi: brate Emire, ovaj put si preterao. Onog što je ispaljen iz topa pa preleteo pola planete smo nekako i svarili, ali što je mnogo - mnogo je

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Bilo je to oko BMJ i tih navoda po nemackoj stampi, komentarisano od strane univerzitetskih profesora i institucija, i navedeno je da je sce vise puta u razlicitim institucijama provereno, i da nije moglo da utice na objavljene cifre.
Ovakvih navoda ima dosta, jednostavno vreme je takvo da je izuzetno plodno za sve vrste teorija zavere, pozitivnih i negativnih, raznih obskurnih likova koji nicu kao pecurke (i ovde na forumu), i sl.
Na kraju vreme ce pokazati, ima i previse podataka okolo, vreme je svakako ludo :-(
Ovakvih navoda ima dosta, jednostavno vreme je takvo da je izuzetno plodno za sve vrste teorija zavere, pozitivnih i negativnih, raznih obskurnih likova koji nicu kao pecurke (i ovde na forumu), i sl.
Na kraju vreme ce pokazati, ima i previse podataka okolo, vreme je svakako ludo :-(
Infografika 

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kod nas su brojke u izgleda u ozbiljnom padu.
Ponedeljak 3K manje nego prosli ponedeljak.
Utorak 5.5K manje nego prosli utorak.
Ponedeljak 3K manje nego prosli ponedeljak.
Utorak 5.5K manje nego prosli utorak.
Ako uzmes da nisu vise 20 000, da, ali je i dalje to ogroman broj. Ja znam za 3 slucaja u poslednja 4 dana sa posla i to su ljudi koji su vakcinisani, prelezali ili i jedno i drugo. Srecom svi su OK.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Ja sam se koroniro, 2 kineza i fajzer.
U mom slučaju je ovo kao baš gadna prehlada, mislim da ću na kraju da idem kod ORL, udara mi na sinuse izgleda.
U mom slučaju je ovo kao baš gadna prehlada, mislim da ću na kraju da idem kod ORL, udara mi na sinuse izgleda.
Синуси, нос, уши, кашаљ....симптоми који су стрефили мене, жену и ћерку.Heinz napisao:Ja sam se koroniro, 2 kineza i fajzer.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
Evo kod nas (NL) krajem meseca ce da ukinu vecinu ogranicenja. Uz enormni talas do 100.000 dnevno intenzivna nega nema nikakav rast pacijenata…
https://nos.nl/artikel/2416450-kabinet- ... aatregelen
PS: Oko nas svi imaju koronu, kod dece isto, najbolja drugarice i drugari, a mi nikako ni jedan simptom da dobijemo… a posebno nervira cerku koja se svakodnevno testira (selftest) u nadi da nece morati da ode u skolu
https://nos.nl/artikel/2416450-kabinet- ... aatregelen
PS: Oko nas svi imaju koronu, kod dece isto, najbolja drugarice i drugari, a mi nikako ni jedan simptom da dobijemo… a posebno nervira cerku koja se svakodnevno testira (selftest) u nadi da nece morati da ode u skolu

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Moj rodjak u USA fasovao poprilično žestoko. Obostrana upala pluća i stavljen na kiseonik. Vakcinisan Modernom…
Sve više čujem da ljudi vakcinisani Fajzerom oboljevaju i to baš temperatura, upala pluća itd.
Odlično što je vakcina spas od lopate ili respiratora, ali generalno gledajući, ljudi nisu baš oduševljeni što imaju toliko tegoba i komentari su im u fazonu "jebo takvu vakcinu".
Odlično što je vakcina spas od lopate ili respiratora, ali generalno gledajući, ljudi nisu baš oduševljeni što imaju toliko tegoba i komentari su im u fazonu "jebo takvu vakcinu".