Biciklizam
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Biciklizam
Zena moja cita njen blog, pa mi prepricava. Ima zanimljivih stvari, ali i patnje koliko hoces...
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Postoji li ista gore od pesaka na biciklisticoj???? Koji ne zele da se pomere i zena da malom decom sa sve kolicima i prijateljicama???
Da li je moguce da budemo tolika stoka toliko nekulturni toliko samozivi? Za to nisu potrebne pare, moc... samo malo mozga ali samo malo, mozda se tu krecu biciklisti i da tu nije njihovo mesto, a sto je najgore od svega jos se svadjaju u fazonu "sta hoces"
Ne mogu ali ne mogu
SRBISTAN TEZAK SRBISTAN!

Da li je moguce da budemo tolika stoka toliko nekulturni toliko samozivi? Za to nisu potrebne pare, moc... samo malo mozga ali samo malo, mozda se tu krecu biciklisti i da tu nije njihovo mesto, a sto je najgore od svega jos se svadjaju u fazonu "sta hoces"
Ne mogu ali ne mogu

SRBISTAN TEZAK SRBISTAN!
da, pesak koji vodi psa na flexiju pet metara dugom, on sa jedne a pas tamo negde sa druge strane bici stazespeedy stikis napisao:Postoji li ista gore od pesaka na biciklisticoj

pre par godina se biciklista tako nasadio na konopac da su popadali svi osim jadnog psa, a da stvar bude gora na gomilu naletele neke dve pocetnice na rentiranim biciklima.
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
- speedy stikis
Uzas, tuga, sirotinja u glavu i to teska
Toliko samozivo stvorenje da mozes da budes...
Zena sa detetom seta po bici, prijateljia joj gura kolica ja lupam,vrtim pedale idem joj direktno na njih i ne zele da se pomere...
Setaju sa slusalica u uvetu ne jebu zivu silu

Toliko samozivo stvorenje da mozes da budes...
Zena sa detetom seta po bici, prijateljia joj gura kolica ja lupam,vrtim pedale idem joj direktno na njih i ne zele da se pomere...
Setaju sa slusalica u uvetu ne jebu zivu silu

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Treba da vozis ulicom.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- speedy stikis

Odlicna stvar, samo na zalost nemam na bajsevima nikave gedzete

Osim kompjutera

I vozim u 95% slucajeva ali veceras onako lagano, nisam ni bio u opremiKuzmanovic napisao:Treba da vozis ulicom.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Zvonce je must have. Mada ja cesto i zvizdim kada su mi ruke na rogovima pa ne mogu da stignem da prebacim ruku. Znam da je seljacki ali jbg...
- speedy stikis
Nemam nista na biciklovima osim komjutera i malih led kada se vracam navece sa nekih voznji
Na drumasu ne mogu da zamislim neke "gedzeta" tog tipa
Kaseta "campagnolo" koja se cuje u "letu" dosta jako, ili udaram u samaraljke umesto zvonceta slican je zvuk
Nije to pojenta, ako me vidis i ne pometeras se? Nema tu kolture? Tu je problem, nepostovanje?!
Ne znam da li ste imali iskustva da vozite negde preko da vidite kako se ponasaju?
Na drumasu ne mogu da zamislim neke "gedzeta" tog tipa
Kaseta "campagnolo" koja se cuje u "letu" dosta jako, ili udaram u samaraljke umesto zvonceta slican je zvuk
Nije to pojenta, ako me vidis i ne pometeras se? Nema tu kolture? Tu je problem, nepostovanje?!
Ne znam da li ste imali iskustva da vozite negde preko da vidite kako se ponasaju?
Ja ne kapiram cemu smaranje po tzv stazama kada je recimo potez od ade do umke bolja staza od svih tzv staza na kojima je opasnije nego u saobracaju. Pisalo je negde da je hitna pomoc intervenisala zilion puta na adi bas zbog sudara biciklista i pesaka.Kuzmanovic napisao:Treba da vozis ulicom.
@speedy, u hrvatskoj auto ne sme da te obidje osim kao da pretice drugi auto, mora da drzi distancu iza tebe min.15 metara, o drugim zemljama evrope gde je kultura na visem nivou da ne pricamo.
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja ga zovem cica iako nema ni sest banke u licnoj. Putovali su dva meseca, mozda i vise. Uglavnom kucaj na netu i izbacice ti sigurno clanak.Superb III napisao:Ako je taj covek koji znas stvarno stigao do Peking biciklom svaka cast. Ipak pretopstavljam da taj covek je mlad a ne penzioner kao ovaj bracni par o kome sam pisao. U svakom slucaju treba odati respect bilo kome ko se usudi da krene na takav put,mlad-star nije bitno. Jer pored izvanredne fizicke i psihicke spremnosti za takav put treba imati i srece, da se ne desi neka povreda pa da avantura bude prekinuta.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- speedy stikis
Znam sve ja to, vozim ja preko dosta, nego poredim njihovu kultruru i nasu. Madjari do skoro bili 0 i onda aj da kazemo poslednjih 10 godina bum su napravili sa biciklisticim, skoro sam negde citao da ulasu neke silne milione u pravljenju staza oko turistickih mesta.
Slazem se sa tobom za stazu i put, ne mozes da vozis putem gde ima staza, usporavljas saobracaj, samo u srbistanu niti ima staza a i staze u ocaj pa kada treniram uglavnom vozim putem
Najjace mi je deo kod hotela Jugoslavija onaj deo biciklisticke i pesacke tu nema sanse da prodjes, setaju kao oslobodioci...
Sta mi se sve desavalo sa kolima, gucanja sa puta, izlazanje da se bije.... long long story
MA DA SKRATIM PRICI NEMAMO MI BICIKLISTICU KULTURU I TACKA! (ako mi uopste i imamo bilo kakvu kulturu)
Slazem se sa tobom za stazu i put, ne mozes da vozis putem gde ima staza, usporavljas saobracaj, samo u srbistanu niti ima staza a i staze u ocaj pa kada treniram uglavnom vozim putem
Najjace mi je deo kod hotela Jugoslavija onaj deo biciklisticke i pesacke tu nema sanse da prodjes, setaju kao oslobodioci...
Sta mi se sve desavalo sa kolima, gucanja sa puta, izlazanje da se bije.... long long story
MA DA SKRATIM PRICI NEMAMO MI BICIKLISTICU KULTURU I TACKA! (ako mi uopste i imamo bilo kakvu kulturu)
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Šta ćeš drumašem na biciklističkoj stazi uopšte? 
Bez zvonva gde ima pešaka, suludo...

Bez zvonva gde ima pešaka, suludo...
Boringly average, but also perfect for school run mums