Biciklizam
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Re: Biciklizam
U subotu vozio 68km, posle duže pauze. Generalno, ova godina jako slaba, posle dugo vremena neću ni 1000km da nakupim za celu godinu.
Ni ovi ne deluju lose, bice dostupni do kraja godine, 18 kg al opet bolje nego 25+ kolko imaju scottovi - https://www.vanmoof.com
Bilo bi dobro da moze da se skida baterija.
Bilo bi dobro da moze da se skida baterija.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Steta sto ovde ne pise koliko ima kg i koliko km izgura baterija.
http://www.capriolo.com/capriolo-bicikl ... ady-zeleno
http://www.capriolo.com/capriolo-bicikl ... ady-zeleno
Nema sta, ovo dolazi.
Ne znam za vas ali mene crkotine i zgazene zivotinje pored puta ubijaju, taj jeziv smrad na visokim temperaturama mi je nepodnosljiv. Danas sam se vracao duzim putem nazad samo da opet ne prodjem pored te jadne nesrecne zivotinje :-(
jel uopste postoji neka sluzba koja se time bavi, ipak zaraza...
jel uopste postoji neka sluzba koja se time bavi, ipak zaraza...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zoohigijena valjda
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Uzasno je koliko samo kucica lutalica ima to je zaista uzasno, to me najvise ubije nego bilo kakva voznja
Pre 2-3 nedelje smo naleteli na celu svinju bacenu pored puta!

Pre 2-3 nedelje smo naleteli na celu svinju bacenu pored puta!

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Koja je preporučena trasa od NBG do Avale biciklom? Ima li nešto bez mnogo saobraćaja?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Bez mnogo saobraćaja ne može, ali sa najmanje komplikovanih situacija, a da nije previše okolo naokolo je preko mosta na Adi, pa Teodora Drajzera, pa Neznanog junaka i na put za Avalu. Tu od komplikacija jedino imaš da obratiš pažnju da se na mostu na vreme prestrojiš levo.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Most na Adi je opasan za bicikliste, taxi me jednom vozio 130km/h tuda, van pameti. Ja bih preko mosta vozio stazom, spustio se do Ade pa Paštrovićevom i dalje.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Drajzerova da se malo zagrejes 

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Svi pravci su zajebani, po meni najgora solucija je da ides preko Rakovice i na kruzni put. Mnogo bolja varijanta ti je svakako preko centra do Slavije, spustis se niz Karadjordjev park pa preko bulevara oslobodjenja (koji ima obelezeni deo kolovoza za bicikliste)dodjes do Banjice i dalje ka Avali. Najbolje je nedeljom u ranim prepodnevnim satima, tada je najmanje frekvntno sto se saobracaja tice.grujicd napisao: 10 Okt 2018, 18:35 Koja je preporučena trasa od NBG do Avale biciklom? Ima li nešto bez mnogo saobraćaja?

Kolima sa nbgd do banjice ili do topciderskog parka, odatle bajkom. Mucenje je sa nbgd stici do trosarine, autokomande ili tako neke polazne tacke, mada i avalski put je katastrofa. Za tako neke ture je najbolje voziti u grupi pa se zauzme cela traka, kao pojedinac si mali mrav na tom putu.
- grujicd
Drugari mi dolaze u grupi iz Pančeva, moram i sa njima da vidim koja im je putanja. Ili da ih nagovorim da idemo na Veliku Moštanicu.
- grujicd
Išao sam do Avale, preko Slavije pa na Banjicu kao što je Bajker savetovao, a i drugari iz Pančeva su tuda prolazili pa je bilo dobro mesto za čekanje. U grupi je svakako bezbednije, ali generalno prolazak kroz toliki saobraćaj kvari utisak. Za mene je za vožnju ipak lepši krug preko Velike Moštanice, mnogo manje saobraćaja.