Hahaha,pa Scott Adkins(Boyka) je cista teretana,o cemu pricas ti... Iz neznanja,svakoga ko ide u teretanu zamisljas kao Ronnie Colemana,a to nema veze sa realnoscu
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pogledaj krajnji cilj, karikatura, sto se mene tice...
Jesi li ti sada ozbiljan?
Pa upravo ono sto sam ti i rekao u mom prethodnom postu,citas li ti uopste?
Pa 99.99% vezbaca u teretani ovo smatra odvratnim.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 30 Jan 2014, 19:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa smejao si se kada sam ti rekao da je Scott Adkins cista teretana...
Kao i 99% glumaca.
I rekao si da neces teretanu,jer neces da budes gradjen kao buzdovan... Sto,naravno,nema veze sa realnoscu...
A vecina likova u teretani i juri takav izgled,krupniji,cisto da ne izgledas kao zena,a opet da ne budes naduven kao balon...
Koliko god nekome definicija bila dobra,bez mase je nista,osim ako ne zelis da izgledas kao model sa naslovnice gay magazina...
Naravno,za one koji ovo sve teraju u krajnje granice,ne misli se na masu ovih primera koje Bax postavlja.
Ok,ali tvoja recenica kojom insinuiras da se u teretanu ide da bi izgledao kao buzdovan je i dalje tu.
To je poenta cele prepiske,da ti objasnim kako to nema veze sa zivotom.
Ti sa svojih 183 i 75kg ka cemu tezis,si mrsav. Sa 80kg si ok,sa 85 si misicav,sa 90 prelazis u krupan,a preko si nabildovan.
Ako ti radis te vezbe,a kilaza ti se i na 76kg smanjuje,nesto ne radis kako treba.
JA koliko sam razumeo, Ogi je shvatio da je u pitanju sala to za buzdovan, ne vidim sto si se ti nasao tu nesto pogodjenim.
Treba da skapiras da ljudi kad se priblize 40oj, vec imaju ozbiljnih zdravstvenih problema, sa danasnjim nacinom zivota(to na zalost znas i sam).
Tako da bilo koja aktivnost je veliki plus, a teretana, koja je u principu veliki pritisak, na vec izmucenu kicmu, je za mene zadnja stvar na listi.
Potpuno su drugi motivi treninga u 20 tim, i 20 godina kasnije.
To sto se ja nesto razumem ili ne razumem u tertanu, nema nikakve veze, moji vrsnjaci imaju vec po 30kg viska, i prakticno su neupotrebljivi za ozbiljnije fizicke aktivnosti.
Mislis da mi je npr na skijanju, bilo kakava vajda da imam tih 10kg vise, ili cu samo pre da riknem?
Pogledaj Djoksu, ko struna je zgoljav, ali ima izdrzljivost nevidjenu.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ljudi batalite teretanu. Samo trcanje, biciklo, plivanje, zgibovi, ...
Kada krenu zombiji, zbog slabe pokretljivosti i alavosti na hranu prvi ce da najebu bilderi i debeljuce
Djokovic primer izdrzljivosti? Daj ne budite smesni, tenis je sprdnja od sporta.
Cak ni u dugackim mecevima, njihova potrosnja kiseonika ne doseze 50% od Vo2 maxa. Puls ne predje 60% maksa.
To opterecenje moze da izdrzi koji hoces rekreativac. Ako Djokovic ima potrosnju kiseonika 55ml/kg, u mecu mu ne predje 30. Biciklisti imaju po 90, atleticari takodje, bijatlonci... Nemojte mi tenis davati za primer izdrzljivosti, bar ne u temi o sportu.
Meni se takodje svidja, daleko mi je od omiljenog ali mi se svidja. Sedeo sam pored Dudasa u avionu kad smo leteli u London, pricali smo dosta o treningu, deluje zanimljivo (osim kad skaces sa motkom pa padnes jajima na vrh nje)