Idem za Halkidiki preko Bugarske ali da izbegnem Gradinu

Nea Mesangala, seoce par km južno od Nei Porija.ljubitelj napisao: Gde je ta nedodjija, zar je moguće da usred sezone ne rade vikend?
Brat bio u junu, 7 dana za njih troje PP 1800e bio.Vladapetr napisao:Hotel je brutalan, ali je brutalno i 4500e za 10 dana polupansionHeinz napisao:Aegean MelathronVladapetr napisao:Izgleda da sam izvisio za Tursku, nema mesta na letovima. Jbg, predugo smo čekali.
Dajte neku preporuku za hotel u GR, po mogućstvu all inclusive ili barem polupansion.
Sent from my SM-G770F using Tapatalkmožda Ohrid i nije tako loša ideja
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Saša napisao: 18 Jul 2022, 21:42 ćerka počela već da krizira, kaže da je za ova dva dana bez Net-a pogubila sve neke vatrice ili
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vladapetr napisao: 18 Jul 2022, 12:55 Izgleda da sam izvisio za Tursku, nema mesta na letovima. Jbg, predugo smo čekali.
Dajte neku preporuku za hotel u GR, po mogućstvu all inclusive ili barem polupansion.
OK, jasna situacija da si morao tako da rešavaš.Saša napisao: 18 Jul 2022, 19:44Nea Mesangala, seoce par km južno od Nei Porija.ljubitelj napisao: Gde je ta nedodjija, zar je moguće da usred sezone ne rade vikend?
Ne rade jer su to redovni ofisi provajdera, imaju svoje radno vreme koje ne uključuje nedelju (a mi stigli u subotu predveče) i to je to. Nisu tu zbog nas turista već lokalnog stanovništva.
Ја планирам такође први пут туда, гледао сам снимке на YouTube, неки Турци снимали, пријатно сам изненађен, нема рупа, понегде крпљен, сасвим коректан.Starfury napisao:Kakav je put Pernik-granicni prelaz Strezimirovci ?
Idem za Halkidiki preko Bugarske ali da izbegnem Gradinu
ja baš uzeo onu flat 30 dana za 12e, Cosmo operater, radnja u Cosmos Mediteraneo centru. Prodavačica samo aktivirala karticu i radi kako treba. Čak mi je i modem Cosmo brendiran, verovatno kad sam ga kupio pre 7-8 godina i tek sad sam kompletirao setgrujicd napisao: 18 Jul 2022, 23:43 U CG su te kartice za turiste na raspolaganju u maltene svakoj trafici, ne moraš da ideš kod operatera. U Grčkoj ih nigde nisam video.
Saša napisao: 18 Jul 2022, 21:42 Šta ćeš, plus žena i deca za vratom, ćerka počela već da krizira, kaže da je za ova dva dana bez Net-a pogubila sve neke vatrice ili tako nešto. Ništa je ne razumem. Ali Net sam morao da “rodim”.
Sent from my iPhone using Tapatalk