Kurir BEX-a, vozio je dostavno vozilo. Ovo je okačio na svoj profil na FB.kragujevac napisao: 11 Okt 2018, 14:11 I meni je to palo na pamet, a mislim i da je pre dimne zavese vozio prebrzo. Valjda je neki preterano samouvereni klinac (sudeći po instagram profilu)
Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Vatrogasce da. Komunalna policija je koliko ja znam nadlezna za samo paljenje. To je bilo u gradu? Palili su travu u svom dvoristu?igor_harris napisao: 11 Okt 2018, 14:41 A ko se zove u takvim situacijama? Kod mene su celo leto palili kreteni jer nece da kose travu na placu pa im lakse da zapale. 40 stepeni, svi moramo da zatvaramo prozore, ne mozes ni klimu da upalis.
Probali fino da ih zamolimo, kazu zovite policiju, ne zanima nas.
Mi zvali policiju oni kazu zovite komunalce, mi komunalce (posle 30og pokusaja kad smo dobili kazu mi nismo nadlezni za delove naselja gde su kuce, samo za stambene zgrade. To je toliko dugo potrajalo da se vatra ugasila u medjuvremenu pa smo odustali od pozivanja vatrogasaca. Jel trebalo njih odmah da zovemo?
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Pre 10ak minuta, autoput NS-Beška, šleper od suzukija balena mislim napravio kupe, iza B stuba konzerva.
Ili je stajao u zaustavnoj ili je naglo zakočio pa nagužen.
Ili je stajao u zaustavnoj ili je naglo zakočio pa nagužen.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Pa prigradsko naselje. Nije njihovo dvoriste, od nekih gastosa koji tu dodju jednom godisnje i to samo da bace pogled, daju im neku kintu da to "odrzavaju" a oni pale da ne bi kosili.H4wkeye napisao:Vatrogasce da. Komunalna policija je koliko ja znam nadlezna za samo paljenje. To je bilo u gradu? Palili su travu u svom dvoristu?igor_harris napisao: 11 Okt 2018, 14:41 A ko se zove u takvim situacijama? Kod mene su celo leto palili kreteni jer nece da kose travu na placu pa im lakse da zapale. 40 stepeni, svi moramo da zatvaramo prozore, ne mozes ni klimu da upalis.
Mi zvali policiju oni kazu zovite komunalce, mi komunalce (posle 30og pokusaja kad smo dobili kazu mi nismo nadlezni za delove naselja gde su kuce, samo za stambene zgrade. To je toliko dugo potrajalo da se vatra ugasila u medjuvremenu pa smo odustali od pozivanja vatrogasaca. Jel trebalo njih odmah da zovemo?
Zadnjih dana samo kamioni učestvuju u udesima. Jutros sam opet naišao na situaciju da šleper iseče auto u brzoj traci. A ima i drugih krajnosti. Ovaj majstor je par kilometara vozio 30kmh. Čak i kad je izašao na autoput mislim da je ostao na toj brzini jer sam ga pratio u retrovizoru izvesno vreme. I sad, zamislite ga u mraku, čak i na magistrali gde je 80kmh ograničenje on sa tom brzinom predstavlja ogromnu opasnost. Da je neispravan, mogao je parkirati još na izlasku iz Pazove, ali se on vukao tako svo vreme. Ili bar da je upalio sva četiri pa da vozači znaju da nešto nije u redu. Svugde je puna linija pa ga ne možeš obići jer je gust saobraćaj.

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Trebala bi komunalna tu da izadje onda, koliko ja znam. Sledeci put kad ti kazu da su nadlezni za zgrade samo, ti ih pitaj ko je onda nadlezan za dvorista? Debili.igor_harris napisao: 12 Okt 2018, 07:20Pa prigradsko naselje. Nije njihovo dvoriste, od nekih gastosa koji tu dodju jednom godisnje i to samo da bace pogled, daju im neku kintu da to "odrzavaju" a oni pale da ne bi kosili.H4wkeye napisao:Vatrogasce da. Komunalna policija je koliko ja znam nadlezna za samo paljenje. To je bilo u gradu? Palili su travu u svom dvoristu?igor_harris napisao: 11 Okt 2018, 14:41 A ko se zove u takvim situacijama? Kod mene su celo leto palili kreteni jer nece da kose travu na placu pa im lakse da zapale. 40 stepeni, svi moramo da zatvaramo prozore, ne mozes ni klimu da upalis.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Građani su opet osujetili Vladu i nadležno ministarstvo. Posle slavodobitnih podataka u prvim mesecima primene novih propisa (merenje brzine na AP i novog zakona) građani su svojim neodgovornim ponašanjem pokvarili statistiku za ovu godinu.
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Jutros na auto putu BG-Niš, na svakom isključenju / uključenju je bio policijski auto sa upaljenom rotacijom. Pretpostavljam zbog magle, mada ja kada sam prolazio magle nije bilo ni malo. Inače jezivo deluje deo puta gde je bila ona nesreća, asfalt sav u flekama, vide se tragovi krvi, ulja.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Postavljanje patrola na mestima koja si naveo nema veze sa maglom, nažalost. Premijerka išla u Prokuplje.
Tapatalk
I posle kad se desi nalet biče opet država kriva. ( nikako ne branim državu i trenutnu vlast, ali baš za sve nisu krivi )
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Pa i jeste država kriva kad ne preduzima mere da se kazne likovi što pale njive.
Kad kažem država, mislim na nadležne - policija, komunalci...
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Kakav užas... i to vozilo hitne pomoći, strašno....
meni se čini da nije ni kočio
Poginula žena na pešačkom prelazu u Vrbasu
http://www.telegraf.rs/vesti/hronika/29 ... juci-video
meni se čini da nije ni kočio
Poginula žena na pešačkom prelazu u Vrbasu
http://www.telegraf.rs/vesti/hronika/29 ... juci-video
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Užas sa tim paljevinama pored puta, pre neku noć kod Rume požar i dim, a ova slika po danu kod sefkerina ide vatrogasni kamion lagano i vatrogasac sa krova kamiona polica/gasi okolo.
Divljina i kaubojstina.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Divljina i kaubojstina.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Da, oni bi trebali kažnjavati, ali šta ti se mora motati po glavi da uopšte napraviš nešto takvo? E tu dođe do izraza mentaliteta ljudi, a tu država nema ništa, i na to sam mislio. Ne na kažnjavanje posledica, nego da opšte ne đođe do takvih dešavanja.Martin napisao: 14 Okt 2018, 11:56 Pa i jeste država kriva kad ne preduzima mere da se kazne likovi što pale njive.