Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Re: Ne brže od života!

Post od cozmo »

kragujevac napisao: 11 Okt 2018, 14:11 I meni je to palo na pamet, a mislim i da je pre dimne zavese vozio prebrzo. Valjda je neki preterano samouvereni klinac (sudeći po instagram profilu)
Kurir BEX-a, vozio je dostavno vozilo. Ovo je okačio na svoj profil na FB.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

igor_harris napisao: 11 Okt 2018, 14:41 A ko se zove u takvim situacijama? Kod mene su celo leto palili kreteni jer nece da kose travu na placu pa im lakse da zapale. 40 stepeni, svi moramo da zatvaramo prozore, ne mozes ni klimu da upalis.
Probali fino da ih zamolimo, kazu zovite policiju, ne zanima nas.
Mi zvali policiju oni kazu zovite komunalce, mi komunalce (posle 30og pokusaja kad smo dobili kazu mi nismo nadlezni za delove naselja gde su kuce, samo za stambene zgrade. To je toliko dugo potrajalo da se vatra ugasila u medjuvremenu pa smo odustali od pozivanja vatrogasaca. Jel trebalo njih odmah da zovemo?
Vatrogasce da. Komunalna policija je koliko ja znam nadlezna za samo paljenje. To je bilo u gradu? Palili su travu u svom dvoristu?
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Pre 10ak minuta, autoput NS-Beška, šleper od suzukija balena mislim napravio kupe, iza B stuba konzerva.

Ili je stajao u zaustavnoj ili je naglo zakočio pa nagužen.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

H4wkeye napisao:
igor_harris napisao: 11 Okt 2018, 14:41 A ko se zove u takvim situacijama? Kod mene su celo leto palili kreteni jer nece da kose travu na placu pa im lakse da zapale. 40 stepeni, svi moramo da zatvaramo prozore, ne mozes ni klimu da upalis.
Mi zvali policiju oni kazu zovite komunalce, mi komunalce (posle 30og pokusaja kad smo dobili kazu mi nismo nadlezni za delove naselja gde su kuce, samo za stambene zgrade. To je toliko dugo potrajalo da se vatra ugasila u medjuvremenu pa smo odustali od pozivanja vatrogasaca. Jel trebalo njih odmah da zovemo?
Vatrogasce da. Komunalna policija je koliko ja znam nadlezna za samo paljenje. To je bilo u gradu? Palili su travu u svom dvoristu?
Pa prigradsko naselje. Nije njihovo dvoriste, od nekih gastosa koji tu dodju jednom godisnje i to samo da bace pogled, daju im neku kintu da to "odrzavaju" a oni pale da ne bi kosili.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Zadnjih dana samo kamioni učestvuju u udesima. Jutros sam opet naišao na situaciju da šleper iseče auto u brzoj traci. A ima i drugih krajnosti. Ovaj majstor je par kilometara vozio 30kmh. Čak i kad je izašao na autoput mislim da je ostao na toj brzini jer sam ga pratio u retrovizoru izvesno vreme. I sad, zamislite ga u mraku, čak i na magistrali gde je 80kmh ograničenje on sa tom brzinom predstavlja ogromnu opasnost. Da je neispravan, mogao je parkirati još na izlasku iz Pazove, ali se on vukao tako svo vreme. Ili bar da je upalio sva četiri pa da vozači znaju da nešto nije u redu. Svugde je puna linija pa ga ne možeš obići jer je gust saobraćaj.

Slika
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

igor_harris napisao: 12 Okt 2018, 07:20
H4wkeye napisao:
Pa prigradsko naselje. Nije njihovo dvoriste, od nekih gastosa koji tu dodju jednom godisnje i to samo da bace pogled, daju im neku kintu da to "odrzavaju" a oni pale da ne bi kosili.
Trebala bi komunalna tu da izadje onda, koliko ja znam. Sledeci put kad ti kazu da su nadlezni za zgrade samo, ti ih pitaj ko je onda nadlezan za dvorista? Debili.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Građani su opet osujetili Vladu i nadležno ministarstvo. Posle slavodobitnih podataka u prvim mesecima primene novih propisa (merenje brzine na AP i novog zakona) građani su svojim neodgovornim ponašanjem pokvarili statistiku za ovu godinu.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Jutros na auto putu BG-Niš, na svakom isključenju / uključenju je bio policijski auto sa upaljenom rotacijom. Pretpostavljam zbog magle, mada ja kada sam prolazio magle nije bilo ni malo. Inače jezivo deluje deo puta gde je bila ona nesreća, asfalt sav u flekama, vide se tragovi krvi, ulja.
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Postavljanje patrola na mestima koja si naveo nema veze sa maglom, nažalost. Premijerka išla u Prokuplje.
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Tapatalk

maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

I posle kad se desi nalet biče opet država kriva. ( nikako ne branim državu i trenutnu vlast, ali baš za sve nisu krivi )
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Pa i jeste država kriva kad ne preduzima mere da se kazne likovi što pale njive.
Kad kažem država, mislim na nadležne - policija, komunalci...
Korisnikov avatar
noodles
Reactions:
Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi

Post od noodles »

Kakav užas... i to vozilo hitne pomoći, strašno....
meni se čini da nije ni kočio

Poginula žena na pešačkom prelazu u Vrbasu

http://www.telegraf.rs/vesti/hronika/29 ... juci-video
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Užas sa tim paljevinama pored puta, pre neku noć kod Rume požar i dim, a ova slika po danu kod sefkerina ide vatrogasni kamion lagano i vatrogasac sa krova kamiona polica/gasi okolo.
Divljina i kaubojstina.SlikaSlika

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Martin napisao: 14 Okt 2018, 11:56 Pa i jeste država kriva kad ne preduzima mere da se kazne likovi što pale njive.
Kad kažem država, mislim na nadležne - policija, komunalci...
Da, oni bi trebali kažnjavati, ali šta ti se mora motati po glavi da uopšte napraviš nešto takvo? E tu dođe do izraza mentaliteta ljudi, a tu država nema ništa, i na to sam mislio. Ne na kažnjavanje posledica, nego da opšte ne đođe do takvih dešavanja.
Odgovori