Što me izluđuje net večeras. Sve vreme je kreni stani. Će poludim.
Dobro veče
Re: Dobro veče
Šta će ti brisači po ovom paklu. Samo će da se tope. Kupi ih na jesen.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jes vala, i ja tako razmišljam pa sam već spremio sledece
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Tek će ovo da ti maznu ako ga vide semafor higijeničari. Dobro uštekuj.
Koliko se placa parking na Adi?
Jel 150 dindzi?
Jel 150 dindzi?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako je SBB ja sam ludeo pre neki danpaja napisao:Šta će ti brisači po ovom paklu. Samo će da se tope. Kupi ih na jesen.![]()
Telekomov ADSL. Radi sve vreme. Ne puca veza ali je protok u autu. Malo radi pa stane i u krug.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Na divljoj strani je 150 dinara ceo dan, bilo na onom parking Parking servisa bilo kod cige na poljani.aleksa napisao:Koliko se placa parking na Adi?![]()
Jel 150 dindzi?
Ako ulaziš na Adu onda je 250 dinara.
Posetite www.garaza.rs !
Zahvlajujem.trojanac napisao:Na divljoj strani je 150 dinara ceo dan, bilo na onom parking Parking servisa bilo kod cige na poljani.aleksa napisao:Koliko se placa parking na Adi?![]()
Jel 150 dindzi?
Ako ulaziš na Adu onda je 250 dinara.
Nije problem koliko se placa nego koliko neces moci da nadjes mesto xD
Ako si sa NBG, predji brodicem, lepse je i zabavnije. Ako nisi, idi autobusom
Ako si sa NBG, predji brodicem, lepse je i zabavnije. Ako nisi, idi autobusom
Da se razumemo nisam naveo kog rs-a, tako da kad nestanu da se ne povezuje samnom.methane.master napisao:Nego Stjepo vraže mali, jel ti to insinuiraš da pozajmim brisače sa obližnjeg RS-a?
Ali ako treba dolazim kao podrska.
- methane.master
Ako si mislio na onog RS-a, taj je u garaži koja je pod nadzorom, a i vlasnik čita ovaj forum, tako da u startu nisi baš dobro tipovao. A by the way izgleda da ni brisači nisu isti
Šalu na stranu.... svaki Clio 3 koji sam juče video ima aero brisače, tako da mi negine da pazarim neke firmirane.
Šalu na stranu.... svaki Clio 3 koji sam juče video ima aero brisače, tako da mi negine da pazarim neke firmirane.
Širim haos!
Ma taj je vlasnik trenutno pod euforijom promena u privatnom zivotu, tako da dok ukapira sta je se desilo ima ti da poderes i njegove brisace.
A sad malo ozbiljnosti - po fabriku (ne konkretno Reno, mada i on tu ima koristi, vec onu koja proizvodi te tiske brisace) je dosta dobro kad su nestandardni "dzekovi". Po korisnike istih na zalost nije. I sad realno najjeftinija legalna (da nam posle i Dragan ne place
) varijanta su ti ti od ~3000din sto si naveo.
Ako pak gledas na duze staze, isplatili se zameniti nosace brisaca? Te poluge, sipke, kako vec da ih nazovem. Nabave se neke sa onim klasicnim prikljuckom/adapterom, kao sto ima Clio II, Skoda mk1 (samo sam kod njih i menjao brisace pa znam). Za Clia sam u januaru uzeo u Metrou noname brisace za recimo 150 din. Plan mi je bio da izdrze zimu jer su stari propevali. Al i dalje rade kao i u januaru.
A sad malo ozbiljnosti - po fabriku (ne konkretno Reno, mada i on tu ima koristi, vec onu koja proizvodi te tiske brisace) je dosta dobro kad su nestandardni "dzekovi". Po korisnike istih na zalost nije. I sad realno najjeftinija legalna (da nam posle i Dragan ne place
Ako pak gledas na duze staze, isplatili se zameniti nosace brisaca? Te poluge, sipke, kako vec da ih nazovem. Nabave se neke sa onim klasicnim prikljuckom/adapterom, kao sto ima Clio II, Skoda mk1 (samo sam kod njih i menjao brisace pa znam). Za Clia sam u januaru uzeo u Metrou noname brisace za recimo 150 din. Plan mi je bio da izdrze zimu jer su stari propevali. Al i dalje rade kao i u januaru.
Koj si ti ljomber
Kupio covek nov auto i sad ce da stavlja neke tuc-muc poluge brisaca? I jos nece ubosti dimenziju
Methane, od sad, parkiras auto, skines brisace pa tek onda soping
Methane, od sad, parkiras auto, skines brisace pa tek onda soping
Ma kakva zamena drski, pa kolko cesto se menjaju brisaci?
- methane.master
Mala ilustracija. Moja zgrada se nalazi jako blizu putanje sletanja na beogradski aerodom.Stjepa napisao:Ma taj je vlasnik trenutno pod euforijom promena u privatnom zivotu, tako da dok ukapira sta je se desilo ima ti da poderes i njegove brisace.![]()
To mi je u ovoj situaciji zaista preterano budžmahalisanje tako da ću za sada preskočiti.Stjepa napisao: Ako pak gledas na duze staze, isplatili se zameniti nosace brisaca? Te poluge, sipke, kako vec da ih nazovem. Nabave se neke sa onim klasicnim prikljuckom/adapterom, kao sto ima Clio II, Skoda mk1 (samo sam kod njih i menjao brisace pa znam). Za Clia sam u januaru uzeo u Metrou noname brisace za recimo 150 din. Plan mi je bio da izdrze zimu jer su stari propevali. Al i dalje rade kao i u januaru.
Da je bar bio šoping, otišao sam u Adoro da kupim čokolade na poklon.NexT napisao:Methane, od sad, parkiras auto, skines brisace pa tek onda soping
Što se brisača tiče, kupujem ja i dve tube Loctitea, pa nek skida,
Edit: Ko u BG prodaje Champion brisače?
Poslednja izmena od methane.master u 04 Jul 2012, 11:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!