Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Mi opet isli na pecenje u Vodovodskoj 

Jel ima natpis za tu pecenjaru ? ja danas prosao i video sam da pise i dalje svuda uno grill 

Veruj da nisam obratio paznju.
To je na samom spicu, tamo gde se spajaju Vodovodska i ona ulica sto ide ka Cukarici i prolazi ispod FMP-a.
Evo, bas na mestu koje sam obelezio crvenom bojom

To je na samom spicu, tamo gde se spajaju Vodovodska i ona ulica sto ide ka Cukarici i prolazi ispod FMP-a.
Evo, bas na mestu koje sam obelezio crvenom bojom

Poslednja izmena od Zveroljub u 08 Sep 2012, 10:43, izmenjeno 1 put ukupno.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Vodovodska- Milorada Jovanovica
TT post
TT post
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Vidim da vecina Vas fura mesozderske restorane. Ja volim Pizze pa cu i preporuciti nesto. Super mesto, koje cak ima i zivu muziku , sa odlicnim pogledom i dobrim picama je Stepenice u Karadjordjevoj preko puta pristanista. Pritom nije ni skupo, a odlicno mesto da izvedete neko devojce, preporuka je da se rezervise Zatim odlicna pica u peci na drva je Pizzapizza malcice ne uglednije mesto, malo i skromno, ali je pica vrhunska, inace nalazi se ispod Brankovog mosa, odma do Corba bara.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni se u Stepenicama i nije nesto svidela pizza... Skoro sam jeo u piceriji Cuoco u Bl. Kralja Aleksandra, prave je u peci na bukovim drvima i bila je dobra
Brzine idu u H-a !!!

Oooodlicna, skoro nisam jeo bolju...Day Walker napisao:Skoro sam jeo u piceriji Cuoco u Bl. Kralja Aleksandra, prave je u peci na bukovim drvima i bila je dobra
I taljatele su im prva liga. Za svaku preporuku...
Tapatalk Post
Gde u Bulevaru?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pretpostavljam da im je ovo sajt: http://www.cuocorestoran.com/
Širim haos!
Tako je...
Pajo pocetak Bajagine ulice... Ugao sa Bulevarom...
Tapatalk Post
Pajo pocetak Bajagine ulice... Ugao sa Bulevarom...
Tapatalk Post
Pomislio sam da je ta. Bio sam nekoliko puta, ali nikada nisam obratio pažnju kako se zove.
Dobre su pice, ali ništa spektakularno. Doduše možda su i moji kriterijumi otišli do đavola. Ne sećam se gde sam i kada poslednji put jeo picu, a da sam se oduševio.
U kraju (a i šire) mi je i dalje Majdan sinonim dobre hrane.
Nego Markoni mogli bi da napalimo Bajagu da kad već renovira dvorište sazida i peć za pice. Verujem da bi pravio najbolje u Srbiji.
Dobre su pice, ali ništa spektakularno. Doduše možda su i moji kriterijumi otišli do đavola. Ne sećam se gde sam i kada poslednji put jeo picu, a da sam se oduševio.
U kraju (a i šire) mi je i dalje Majdan sinonim dobre hrane.
Nego Markoni mogli bi da napalimo Bajagu da kad već renovira dvorište sazida i peć za pice. Verujem da bi pravio najbolje u Srbiji.

Bajaga pravi najbolje pice u Srbiji i bez peci... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Dobra italijanska pica ima u la piazza(http://www.lapiazza.rs) i guli u skadarliji. U piazzi je i pasta dobra, sosovi su solidni a pasta je domaća i sprema se al dente što ne znam da iko radi kod nas, naviko narod na prekuvane testenine.
Ja te italijanske specijalitete retko jedem, ali zapamtio sam pastu sa prsutom u La Piazza-i... Odlicna
Tapatalk Post
Tapatalk Post