Dobro veče
Re: Dobro veče
Pokisao sam ko dete. Od kancelarije do kola mi je trebalo 30 sec i još minut pred kućom da otvorim garažu... Mnogo dobro, bre 

Zove me devojka iz jedne firme da sto pre dodjem po nju jer ne moze da nadje taxi. Ja stigao, a ona mokra kao mis. Onda da ne bi sela takva u auto sam morao da vadim onu zastitu za sunce i stavljam na sediste

Je l' bar bila u belom? 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
u svetlo plavom, koje je na kraju postalo teget 

Tacno mogu da zamislim situaciju. Ko gazdarica kad majstorima podmetne novinu na stolicu da joj je ne isprljaju dok popiju kafu.NexT napisao:Onda da ne bi sela takva u auto sam morao da vadim onu zastitu za sunce i stavljam na sediste

Vidis da nije lose sto je zakon propisao cebe malih dimenzija da bude uvek u gepeku. Ipak je cebe ozbiljnije od "celofan" zastite.
ne, ne, bila je taman za celo sediste, a sa strane je koza, tako da nije bilo problemaStjepa napisao:Tacno mogu da zamislim situaciju. Ko gazdarica kad majstorima podmetne novinu na stolicu da joj je ne isprljaju dok popiju kafu.NexT napisao:Onda da ne bi sela takva u auto sam morao da vadim onu zastitu za sunce i stavljam na sedisteJos ako joj nisi dao da se nasloni, jer je zastita bila za sedalni deo...
![]()
Vidis da nije lose sto je zakon propisao cebe malih dimenzija da bude uvek u gepeku. Ipak je cebe ozbiljnije od "celofan" zastite.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Verovatno ne postujem u pravoj temi, pa se unapred izvinjavam.
Kao što pomenuh u Draganovoj temi, danas mi
nije dao mira pa sam i ja rešio da izvadim filter kabine u mom autu. 
Povučem onaj plastični deo koji viri (crni na slici) kaaaaad .... ostane mi u ruci. Prstom napipam da je filter iza i izvučem ga. Čudno okvir od papira, jedva malo debljeg nego sam filter :hmm:
Koliko znam filter kabine za Clio 3 izgleda ovako:

Kod mene:

Filter valjda treba da je iz jednog dela, Plastični okvir koji sa 3 strane drži papirni deo. Ovo izgleda kao da je uguran unutra i zatvoren poklopcem. Kada sam zagledao sliku originala palo mi je napamet da nisam možda slomio plastiku kada sam izvlačio iz ležišta. Ne, ne vidi se nigde lom, a kasnije proveravao u kolima, nema ničega ni u ležištu. Filter deluje kao indijanština, sa strane natpis Renault nekim debilnim fontom i kataloški broj. Zahvaljujući nesebičnom angažovanju kolege sa RFS, saznajem da takvog kataloškog broja nema ni na Googlu, a kamoli u Renaultovom katalogu.
Znajuči gde živim i kakvi su nam ovlašćeni servisi i ljudi koji tamo rade, meni se, siguran sam da su mi na prošlom redovnom servisu, ubudžili ovo smeće, a naplatili deo kao original fakturisali ga 1700 dinara. Toliko o AK Kompresor, videti me neće više.
Kao što pomenuh u Draganovoj temi, danas mi

Povučem onaj plastični deo koji viri (crni na slici) kaaaaad .... ostane mi u ruci. Prstom napipam da je filter iza i izvučem ga. Čudno okvir od papira, jedva malo debljeg nego sam filter :hmm:
Koliko znam filter kabine za Clio 3 izgleda ovako:

Kod mene:

Filter valjda treba da je iz jednog dela, Plastični okvir koji sa 3 strane drži papirni deo. Ovo izgleda kao da je uguran unutra i zatvoren poklopcem. Kada sam zagledao sliku originala palo mi je napamet da nisam možda slomio plastiku kada sam izvlačio iz ležišta. Ne, ne vidi se nigde lom, a kasnije proveravao u kolima, nema ničega ni u ležištu. Filter deluje kao indijanština, sa strane natpis Renault nekim debilnim fontom i kataloški broj. Zahvaljujući nesebičnom angažovanju kolege sa RFS, saznajem da takvog kataloškog broja nema ni na Googlu, a kamoli u Renaultovom katalogu.

Znajuči gde živim i kakvi su nam ovlašćeni servisi i ljudi koji tamo rade, meni se, siguran sam da su mi na prošlom redovnom servisu, ubudžili ovo smeće, a naplatili deo kao original fakturisali ga 1700 dinara. Toliko o AK Kompresor, videti me neće više.

Širim haos!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ta zastita za sunce odlicno dodje 
Ja sam juce tako isto stavio drugu kad smo se vracali sa kupanja da sedne. Pre par meseci smo je stavili na beton da zavirimo ispod auta. A takodje sluzi i za ono za sta je namenjena

Ja sam juce tako isto stavio drugu kad smo se vracali sa kupanja da sedne. Pre par meseci smo je stavili na beton da zavirimo ispod auta. A takodje sluzi i za ono za sta je namenjena

Methane, to da li ima plastiku ili ne zavisi od proizvodjaca... A, da su ti uvalili, verovatno jesu... Oni kupe filtere za 200-300 kinti, a naplacuju 1700
Ocu i ja tako da radim xD

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa kod krštenih proizvođača (MANN, Purflux, Knecht...) ima. Kod nekih čobanskih nema. Problem je što kršteni koštaju čak i manje nego što su oni fakturisali. 

Širim haos!
Preuzeo sam bimmera danas i sad dosao kuci.
Vozikao se nekih 150km i voznja je pravo uzivanje.
Kakav je ono auto
To samo Svaba ume da napravi
Vozikao se nekih 150km i voznja je pravo uzivanje.
Kakav je ono auto

To samo Svaba ume da napravi

Poslednja izmena od Floyd u 06 Jul 2012, 22:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Cestitam
Nek te sluzi bar 100 hiljada, pa da ga ja otkupim

Dogovoreno 
Prdstavicu ga mozda veceras a mozda i sutra...spava mi se...

Prdstavicu ga mozda veceras a mozda i sutra...spava mi se...
idi obrni jos jedan krug, pa spavanje