Da, automatik, manuelac išao samo uz 2.2hdi.trojanac napisao:Zver od motora. To je automatik beše?
Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
PUG gownodragan napisao:Duga prica, nije za ovu temu
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Bunker.pedalaš napisao: 07 Jul 2024, 23:26 Odlična potrošnja za CH-R. Hibrid. Kupeolika forma. Dobra aerodinamika. Toyota.
Inače, ja sa 192 cm mogu pozadi da sednem u panoramski 2008. Nije mi nisko. Najkomfornije vozilo SUV B segmenta.
Juče sam razgledao novi CH-R u salonu. Izgledalo je ovako kada sednem pozadi.
Vozio sam C-HR 2022, kao rental jedno 2 nedelje.
Toyota kod mnogih svojih hibrida stavlja ( "hibridne") baterije ispod zadnjih sedišta ( ne radi tako baš kod svih hibridnih modela ).Saša napisao: 08 Jul 2024, 08:13Bunker.pedalaš napisao: 07 Jul 2024, 23:26 Odlična potrošnja za CH-R. Hibrid. Kupeolika forma. Dobra aerodinamika. Toyota.
Inače, ja sa 192 cm mogu pozadi da sednem u panoramski 2008. Nije mi nisko. Najkomfornije vozilo SUV B segmenta.
Juče sam razgledao novi CH-R u salonu. Izgledalo je ovako kada sednem pozadi.![]()
To je stari model. Dragan prica o ovom novom modelu. Koliko vidim iz testova razlika je nebo i zemlja u svemu u odnosu na prethodnika.risk napisao: 08 Jul 2024, 10:22Vozio sam C-HR 2022, kao rental jedno 2 nedelje.
Nepregledan za vožnju po gradu, relativno neudoban i relativno bučan pogotovu za putnike pozadi. Hibridna baterija je meh, nema neki domet bukvalno je za semafore samo i otprilike ima logike da stalno voziš u sport modu. TSS / Lane Centering kad voziš po autoputu radi ok, ali preterano prati trake, i onda se auto ljulja.