O da, felerični motori i zarđala karoserija su sigurno nastali zbog 100 % truda.Laki021 napisao:Tesla je dobar primer Pareto principa, 80% rezultata dolazi od 20% ulozenog truda. E sada da oni dodju na 100% (tamo gde su BMW, Merc...)

O da, felerični motori i zarđala karoserija su sigurno nastali zbog 100 % truda.Laki021 napisao:Tesla je dobar primer Pareto principa, 80% rezultata dolazi od 20% ulozenog truda. E sada da oni dodju na 100% (tamo gde su BMW, Merc...)
+1Saša napisao:Ja na Teslu gledam iz drugog ugla, ti ljudi (Elon Musk pre svega) su za mene vizionari koji žele da okrenu auto-industriju u novom i ekološki prihvatljivijem i boljem smeru, zarada i profit im definitivno nisu na prvom mestu (ali su naravno itekako bitni da bi cela ta "priča" uspela). Zato ih i teba podržati i kupovati te automobile (ko može, naravno) a ne tražiti svaku dlaku u jajetu i stalno ih porediti sa današnjim gigantima auto-industrije i njihovim postojećim SUS ili hibrid modelima. Daj Bože da zbog njih i ostali proizvođači u narednih par godina izbace svaki po 5-6 modela električnih automobila i da im se cene konačno spuste na neki normalan nivo - ja bih sutra odmah otišao i kupio takvo vozilo jer bi sigurno zadovoljavalo 100% sve moje potrebe.
laza hejter. pa nije tesla pravila video vec neki random likovi (sa celih 61 subscribera, znaci potpuno nebitni), koji su eno vidim testirali i bmw i3, mozda to da pogledas da se malo smiris.Laki021 napisao:E moram u WC posle ovog videa, gotovo, ovi su zahebali i Apple...
Umesto sto prave ovakve vide-e bolje da nisu opet podbacili sa brojem isporucenih primeraka prosla tri meseca, vec da jednom ispostuju sta obecaju.