Salu na stranu, da li neko ima predstavu gde mogu da kupim malu klasicnu lopatu, ista je kao klasicna samo umanjena. One na rasklapanje i plasticne me ne interesuju
sent from my brain using the force..

, ide normalno. spicio je oko 15litara na leru, i ne znam kako da mu resetujem i gde, te greske, tj ko moze tu da mi pomogne...
 , ide normalno. spicio je oko 15litara na leru, i ne znam kako da mu resetujem i gde, te greske, tj ko moze tu da mi pomogne...

Tek kada je on prošao komšije su uspele da krenu za njim. Potom nas jedno desetorica rukama preneli (sklonili) staru Corollu nekog taksiste koji se rano tog jutra zaglavio malo niže i blokirao celu ulicu. Zamislite, ostavio čova auto dijagonalno na sredini ulice, zaključao ga i otišao... Gume mu ćelave, pa još zadnja desna onaj rezervni ćopavac. Kakav lik...
  Tek kada je on prošao komšije su uspele da krenu za njim. Potom nas jedno desetorica rukama preneli (sklonili) staru Corollu nekog taksiste koji se rano tog jutra zaglavio malo niže i blokirao celu ulicu. Zamislite, ostavio čova auto dijagonalno na sredini ulice, zaključao ga i otišao... Gume mu ćelave, pa još zadnja desna onaj rezervni ćopavac. Kakav lik...   Zanimljiv dan, baš. Srećom pa je nedelja..
  Zanimljiv dan, baš. Srećom pa je nedelja..   

Idi u bilo koju gvožđaru i kupi najobičniju metalnu lopatu sa drvenom drškom. Skrati dršku na pola (ili koliko ti već odgovara da možeš da je ubaciš u auto) i eto najboljeg rešenja. One male lopatice/ašovčići nisu nizašta, otpadaju leđa od njih, a ni ove velike plastične za sneg nisu ništa bolje. Kada se negde ukopaš možeš samo da plačeš sa takvom lopatom, dok ona metalna ("zidarska", regularna) čisti i tamo gde je dobro ugaženo ili zaleđeno. Sa takvom nema brige, iskopaćeš se sam bilo gde da bude nekog problema...nuk napisao:Dobro, shvatili smo
Salu na stranu, da li neko ima predstavu gde mogu da kupim malu klasicnu lopatu, ista je kao klasicna samo umanjena. One na rasklapanje i plasticne me ne interesuju
sent from my brain using the force..

,cisto fensi sranjce(poslao bih  te malo u vojsku,pa da ti presedne
 ,cisto fensi sranjce(poslao bih  te malo u vojsku,pa da ti presedne  )....ja stavim u kola redovnu lopatu za sneg ,mada se i tad ne osecam spokojnim!
 )....ja stavim u kola redovnu lopatu za sneg ,mada se i tad ne osecam spokojnim! 

Hvala tebra, ali kao sto sam i ocekivao, posle besomucnog paljenja i gasenja, malopre, se u garazi obrisala greska, posto sam bio ubedjen da je neki akutni problem...McGruja napisao:@Bax
Imam onaj bluetooth elm, sa njim mozemo da iscitamo i obrisemo greske, mada primenom italijanskog tjuninga, trebalo bi da sam sredi problem
TT Post