Grčka
Re: Grčka
Da li neko ima savet za pomenuti Tasos, krenuli bismo 29. juna (najgore, vikend). Da li je preko Bugarske tad velika gužva iz nekog prethodnog iskustva, ili još uvek nije? Bugarska za Tasos je super dok ne krenu Turci kući na odmor. 

I ja isao preko Dorjana plus spavali na jezeru za male pare - mala guzva u sred jula... Plus smo isli alternativnim putem za Kavalu - skoro da je fantastican (posto nisam video skoro ni jedan auto uz put) samo da nema glupih ogranicenja (koje i onako niko ne postuje) i da je malo bolji kvalitet puta 

- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Ma samo mali prelaz kao sto je kolega napisao.Uklopite i svratite na Vlasinsko jezero.Put nije bas najbolji ali je lepa priroda.Prosle godine krajem jula bila isto velika guzva na Dojranu
Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
I mi smo spavali na Dojranu prošli put, podelimo tako put zbog dece, međutim, rekao mi je čovek da je ove godine baš na taj datum neki festival tamo, i da apsolutno nema smeštaja, da je gužva itd.
Razmišljao sam i da prespavamo u Gevgeliji, pa da se onda vratimo na Dojran i pravac Tasos, ali nemam pojma da li to ima smisla
Bugarska mi deluje super, ali plašim se gužvi na taj datum, zbog dece i to...

Razmišljao sam i da prespavamo u Gevgeliji, pa da se onda vratimo na Dojran i pravac Tasos, ali nemam pojma da li to ima smisla

Bugarska mi deluje super, ali plašim se gužvi na taj datum, zbog dece i to...

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Meni je to glavna ruta za put do Grčke, tako da ću ja sigurno ovog leta više puta ići tuda, a prvi put verovatno naredne nedelje, 28og juna.milosg napisao:Da li neko ima savet za pomenuti Tasos, krenuli bismo 29. juna (najgore, vikend). Da li je preko Bugarske tad velika gužva iz nekog prethodnog iskustva, ili još uvek nije? Bugarska za Tasos je super dok ne krenu Turci kući na odmor.
Mora malo AMSS kamere pa da se vidi stanje i malo da se vidi stanje sa raspustima tj kada kreće horda i da se vidi stanje na prelazima sa Madjarskom, jer se uglavnom sve to prelije ovde, na Gradini.
Ovih dana nije bilo strašno(kada sam gledao, dva reda po 15tak automobila), uglavnom saveti kao i za svaki granični prelaz, gledati da se pređe noću ili rano ujutru, ali u špicu moguće da ćete i tada čekati par sati.
Vikendom i na Promahonasu zna da bude dosta Bugara, ali i Rumuna, tako da i tu zna da bude zajebano, tako da je moguće da se i tu čeka malo više, ja sam prošle godine više puta zaglavio, ali u povratku, po dva sata sam gubio tu, dok na Gradini bude bolje stanje.
Evo trenutno na Gradini:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Danas je na Dojranu ogromna guzva, kazu kolona 4-5km a i juce nije bilo bolje, svakako treba sve prelaze tempirati nocu ili sto ranije ujutro, jutros u svitanje na Evzoni po 30ak auta u koloni sto je super.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Grčka
Evo preko Bugarske, u aprilu, čisto kao neki orijentir, Pirot - Solun-obilaznica(kod početka radova)
Ko hoće da proba (ovih dana) preko Bugarske da ode, ne može mnogo da pogreši.
Ko hoće da proba (ovih dana) preko Bugarske da ode, ne može mnogo da pogreši.

Ko što sam ti onomad jednom rek'o, a nećeš da slušaš :"Samo puna zaprega škripi" , idag81 napisao:Ljubo pare i vreme nikako ne idu u istu recenicu. Jer u Srb ako imas para uglavnom radis privatno, a tu dajes svo svoje vreme. Ne mozes otici na odmor bas kad pozelis, tj.mozes ali ne mozes.ljuba napisao:Pa bolje onda da se tokom godine vise trudis da zaradis viseSaša napisao: 20 Jun 2024, 08:43 Ima - ako se ima i para i vremena. A kada nemaš previše ni jednog ni drugog - onda se trudiš da sve nekako "upakuješ" u jedno.![]()
para - a samim tim i vremena
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#2 "i kad su kola puna,pravi se da su prazna".
Odoh na glavu u plićak.
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Ја на Промахонасу никад нисам заглавио, па чак ни викендом. Румуни и Бугари прелазе без задржавања, не траже им ни пасоше, само неки папир и терај даље. Има по неки наш, Молдавац и Украјинац, наравно одвоје нас са стране док скенирају пасоше.carov2 napisao:
Vikendom i na Promahonasu zna da bude dosta Bugara, ali i Rumuna, tako da i tu zna da bude zajebano, tako da je moguće da se i tu čeka malo više, ja sam prošle godine više puta zaglavio, ali u povratku, po dva sata sam gubio tu, dok na Gradini bude bolje stanje.