Ivan napisao:@grujic tako sam ja cuo, valda da se dovuces do kuce/tehnickom.
Послато са GT-N7100
Nema vožnje bez tablica, ili ga parkiraš ili šlep služba do kuće. Imao sam relativno skoro takvu situaciju, skinuli mi tablice na službenom pik-apu, pitam smem li nazad do kuće tako - kažu "Zvanično ne smeš, isključen si iz saobraćaja ali mi ti ovde nećemo praviti probleme, a ti kako hoćeš". Krenem ja ipak tako kući (pun pik-ap robe, šta ću sa njim?) i naletim kilometar dalje usput na drugu patrolu (sretnem ih u vožnji iz suprotnog smera). Kad su me videli bez tablica, odmah se okrenuli i za mnom sa rotacijom.

Pokažem im potvrdu o oduzimanju tablica koju sam dobio 10 minuta ranije, krenem da kukam i kažem da su mi njihove kolege dozvolile da se vratim kući. "Aaaa, pa ne može tako, vi ste isključeni iz saobraćaja, kolege vam sigurno nisu rekle da smete dalje da vozite..." Posle 10-tak minuta ubeđivanja i mrkih pogleda i kao kretanja na telefon da zovu te kolege ipak me pustiše bez zapisivanja i kazne (verovatno da im kolege ne bi imale eventualno nekih problema kasnije) i ja se nekako ipak dovučem nazad u NS (sve ovo bilo u Inđiji). Usput sam prošao pored još jedne patrole (ovaj put drugi MUP) ali me nisu srećom zaustavili, bili zauzeti.

Dakle - nemojte ovo raditi, vrlo, vrlo rizična rabota, velike su kazne.
TT