Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od srdjanyo »

Kao profesor Zec je i Zorana ministarka pričala na radio Fokusu kod onog Đukele :D .Tad sam mislio ,ova je dobra- ima da nas izvuče iz krize koliko su im dobri planovi.Svi oni imaju super priču dok.ne zajašu.Onda dođu na vlast i ne znam šta im se desi sa tom pameću i tim idejama kako da nam bude bolje.Da li je to od one zgrade generalštaba,mnogo zrači pa im popije pamet ili je od kajmaka i dobre hrane.Znam samo da skroz poblesave kad dođu na vlast i zaborave na običan narod...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Kad dođu na vlast onda krene kalkulisanje kako i tu da ostanu.
Očit primer je železara.
Mnogima je jasno da je propala i da je održavaju u životu pumpanjem para. Isto tako je jasno da je neće niko pod bilo kojim ekonomskim uslovima. Znači ekonomija, logika i tržište kažu katanac.

E sad svakom na vlasti su puna usta železare i kako da je zatvori posle toliko priče?
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

Moja zena ima jedno dva meseca pocela da prodaje zenski ves. Nisam hteo da se mesam u to je me ne interesuje kaze da od zarade hoce da potkrpljuje deo svojih zenskih potrebstina. Prodavala iskljucivo od kuce na preporuku i poznanstva. Neke koleginice sa posla joj porucile nesto robe ona radila prvu smenu a trebala da razdeli koleginicama u nocnoj i ladno joj neka koleginica sa posla obije ormar i pokrade je. Ona dosla kuci sjebana ne moze da veruje, a meni verovatno ostaje da pokrijem taj njen minus :kuku: Ne mogu da verujem da kolega kolegu podkrade i da prica sa tobom kao da se nije nista desilo. Klinika gde radi je zatvorenog tipa i niko sem njih nije bio unutra plus nedelja, a nema pojma ko je to uradio.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Jel ima kamere itd?
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

Ka kakve kamere u garderobi gde se presvlace, nije poenta u tome nego smo kao drustvo otisli u q... kad su ljudi poceli svoje da potkradaju za sitnu kintu, pokrala je neka koleginica sa kojom bukvalno provodi 12h dnevno sa kojom jede zajedno, itd... Dosla kuci sva sje..na ne moze da veruje da je neko od kolega toliko spao nisko da je ukrade par gaca, bruseva i carapa.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Rakhil napisao:Tipican primer je struktura vlasnistva stanova, a kad to spomenes ovako, ljudi hoce oci da ti iskopaju jer misle da je "reseno stambeno pitanje" alfa i omega zivota u vaseljeni :)
Jedan za stanovanje i (minimum) jedan za izdavanje :)
Poslednja izmena od Floyd u 08 Mar 2015, 21:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Cuj jedan za izdavanje, za svako dete po jedan.......i penzija i da te cuvaju deca kad omatoris. Gde da se brukas i da odes u staracki dom. Selo da ti se smeje.....
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Meni je potpuno normalno da detetu obezbedim stan ako mogu.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ni ja ne vidim sta je tu sa stanovima pogresno?
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Naravno da je normalno.

Ako možeš da priuštiš to detetu, zašto to ne bi uradio. Ne mora da znači da će on tu živeti, ali uvek može da ga izda, menja, proda, bilo šta, što će mu dati odskočnu dasku u životu, jer neće morati da plaća kiriju ili kredit 20-30 godina.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Naravno da je normalno. Mi pricamo o ovom delu oko "kopanja ociju" ako to ne uradis.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Struktura vlasnistva I disperzija su poremecene u Srbiji. Naravno da nema nista lose u imanju stana. Jeste li vi procitali uopste tekst?
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

koji tekst? :kezo:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pa ne odnosi se samo na tekst tvoj post, a i pre si imao postove koji se donose na % stanova u vlasništvu
sasha015
Reactions:
Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi

Post od sasha015 »

Sh@rance napisao:Ka kakve kamere u garderobi gde se presvlace, nije poenta u tome nego smo kao drustvo otisli u q... kad su ljudi poceli svoje da potkradaju za sitnu kintu, pokrala je neka koleginica sa kojom bukvalno provodi 12h dnevno sa kojom jede zajedno, itd... Dosla kuci sva sje..na ne moze da veruje da je neko od kolega toliko spao nisko da je ukrade par gaca, bruseva i carapa.
Problem nisu nove gace i brusevi.
Kod moje supruge u garderobi se kradu nosen donji ves,carape,sitni pokloni kao 100 grama kafe,cokolada,sok.I to sve rade koleginice s kojima radi godinama.Al ne mozes uhvatiti.
Naravno ,dosao "majstor"tj.Ja,izbusio rupe,stavio katanac i vec 2 godine niko ne pipa.Zasto bi,kad ima drugih nezasticenih.
Isto kao i sa autom koji ima zastitu,a sledeci je na izvolte.
Odgovori