Tapatalk
Kada sam ja bio,u julu mesecu nije bilo policije ali je znak stajao. Stvarno dzukacki od strane policije jer znam da mestani tuda redovno prolaze.Ogi napisao:Prvoga dana iz te uske ulicice gde se nalazi kuca, zna Misa, izlazi se na ulicu do mora, ja sam prosle godine iz nase ulicice isao desno pa desno do magistrale. Ove godine krenem isto a lik iz kuce me pita kao jesam li ja danas skrenuo desno iz nase ulicice, ja kazem jesam - sto, on kaze pa jesi li video znak da je zabranjeno desno, naravno nisam ga video i ubedjen sam da ga prosle godine nije ni bilo nego su ga u medjuvremenu stavili. Kaze on juce mu napisali kaznu, zaboli se panduri odmah iza krivine ZNACI CEKALI SU NAMENSKI TURISTE KOJI TU SKRENU DESNO, kazna 200 evra ako platis u roku od ne znam koliko dana - 100 evra, skinuli mu tablice, morao je da ide u 10km udaljeno mesto do stanice da bi doneo uplatnicu i dobio tablice nazad.
Ta ista baba je i meni rekla,da je ta cesma za pranje nogu a ne automobila. Rekao sam joj da znam ali da moram oprati soferku jer je bila bas prljava. Nastavila je baba sa pricom ali nisam vise obracao paznju,samo sam je iskulirao i nastavio sa pranjem.Ogi napisao:Onda pred sam polazak kuci, stao sam pored cesme koja sluzi da se operu noge od peska da nakvasim malo auto i da operem stakla da bi mi neka odvratna zena iz jedne od tih kuca rekla kako ta cesma ne sluzi za to nego za ljude, ja reko ok, razumem, samo 3 minuta, zbog bezbednosti mene i moje dece moram da operem stakla jer se vracam kuci pri cemu je njena faca iskrivljena od mrznje prema Srbima i kaze mi NIJE OVO SRBIJA, OVO JE GRCKA. Na to je meni pala roletna, doslo mi je da je zgromim ali me je zena obuzdala a i deca su bila tu, samo sto nismo krenuli.