Ne znam kako ce njegove godine da podnesu ovu promenu
Biciklizam
Re: Biciklizam
Menjac mu je sada tezi 20% - 40 grama!
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Kad kažete npr 20km dnevno, da li to podrazumeva vožnju odjednom ili može 2x10km?
Ima li razlike?
Ima li razlike?
Može i 4x5. Nemoj se opterećivati kilometražom. Vozi koliko ti je prijatno. Videćeš da se distance povećavaju same od sebe.
Najgore je što više ne sme da izađe na oči ozbiljnim biciklistima jer ima deore šiftere. Menjač bi još nekako i progutali, al šiftere neće nikako.
Plus teža kaseta.zuzazu napisao:Menjac mu je sada tezi 20% - 40 grama!
Najgore je što više ne sme da izađe na oči ozbiljnim biciklistima jer ima deore šiftere. Menjač bi još nekako i progutali, al šiftere neće nikako.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Ja to spirim odjednom
Pa probaj prvo 10, idi do Ostruznickog mosta ako si na NBGD, napravi tamo pauzu 10 min i nazad, najgore je kada napravis veliku pauzu pa nti se misici ohlade. Za pocetak drzi tempo 22-25 km/h pa kako trening ide ti dizi brzinu voznje.
Ja ga izmerih i ovaj XT je laksi 20 grama, XTR je stare serije malo je masivniji. Stari XTR ceka bolja vremena, posle ciscenja i pranja isti je podmazan i u stavljen u hermeticku kesicu, ceka ram na koji ce da ga nakalemimo. Takodje tu je i prednji tocak, sifteri i jos neke sitnice koje ce mo da primenimo na sledeci bajk.
Pajo jeste da je teze al nema veze ne oseca se to, skinem sa bulje 2 kilograma slanine i opet sam laksi
Cuj godine, za bajkere nema godine, oni su kao i vino sto su stariji mogu duze da vozezuzazu napisao:Menjac mu je sada tezi 20% - 40 grama!
Ja ga izmerih i ovaj XT je laksi 20 grama, XTR je stare serije malo je masivniji. Stari XTR ceka bolja vremena, posle ciscenja i pranja isti je podmazan i u stavljen u hermeticku kesicu, ceka ram na koji ce da ga nakalemimo. Takodje tu je i prednji tocak, sifteri i jos neke sitnice koje ce mo da primenimo na sledeci bajk.
Pajo jeste da je teze al nema veze ne oseca se to, skinem sa bulje 2 kilograma slanine i opet sam laksi

Pajo, gori je od tebe. Stavljao je na vagu 
Nije. Imam i ja vagu. Samo ne meri preko 5 kg pa ne znam koliko je ceo bajs težak. 
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Koji ste fenseri, moj matori spici 400+km u tri dana na stock Rogovom Maratonu koji je kupljen polovan pre 20 godina na buvljaku

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Rispekt za matorog 
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Hvala
Dobar je, bas pegla ubija bajs. Planira ovo leto u Ohrid da ide.
Dobar je, bas pegla ubija bajs. Planira ovo leto u Ohrid da ide.
ČEk, ček, kolio su teški menjači na tom Maratonu?
Svaka čast! I tast mog druga tako.
Svaka čast! I tast mog druga tako.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Sto bi rekli boj ne bije oruzje no srce u junakaUroš S. napisao:Koji ste fenseri, moj matori spici 400+km u tri dana na stock Rogovom Maratonu koji je kupljen polovan pre 20 godina na buvljaku![]()
Ko zna mozda sam ti negde na voznji i video oca.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Matori objasnio.Uroš S. napisao:Koji ste fenseri, moj matori spici 400+km u tri dana na stock Rogovom Maratonu koji je kupljen polovan pre 20 godina na buvljaku![]()
Mislim da ljudi malo preteruju sa masama bicikala, delovima, opremom i sl. a većina ih u suštini rekreativno vozi, al' dobro svako ima pravo da raspolaže svojim novcem.
Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
E vidis, ja u srednjoj imao profesora koji je svake godine isao u CG sa onom "seoskom" biciklom, cesto je bio u novinama i na TV-u, covek je bio lud k'o struja (osnove elektrotehnike je predavao)
Na kraju skonca u 56oj od srcanog udara, sta ti je sudbina..
Na kraju skonca u 56oj od srcanog udara, sta ti je sudbina..
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Naravno da preteruju. Menjač na narko vagi... svašta.methane.master napisao:Matori objasnio.Uroš S. napisao:Koji ste fenseri, moj matori spici 400+km u tri dana na stock Rogovom Maratonu koji je kupljen polovan pre 20 godina na buvljaku![]()
Čekaj, jel on beše išao na šljaku bajsom 20+ km?
Mislim da ljudi malo preteruju sa masama bicikala, delovima, opremom i sl. a većina ih u suštini rekreativno vozi, al' dobro svako ima pravo da raspolaže svojim novcem.