Detailing

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Re: Detailing

Post od A170T »

Nobelovu nagradu za genija koji je zamenio staklene farove za plastične. Kad kažem genija mislim auto industriju.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Kupi W123 ili 124, tu je pravo staklo.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Malopre su mi stigle zakrivljene cevi i dizne za perač. Probaću da ostavim linkove sa Temua.

https://share.temu.com/UE57HvVReRA
https://share.temu.com/cCmpfYLLcKA
https://share.temu.com/69CD5uqR4qA
https://share.temu.com/AePf6nkDIdA
https://share.temu.com/1REgcqazP9A

Testirao sam ih desetak minuta i deluju sasvim dobro. Čak, usudiću se da kažem da kvalitet izrade i ove brze spojnice odaju utisak kvaliteta. Da ne kažem izgledaju premium :D

Detaljnije testiranje biće ovih dana ali mislim da konačno imam sve što mi treba za udobno pranje poda vozila. Ove neke dizne što sam isprobao zasigurno su bolje nego fabrička od perača. U suštini ima jedna ili dve koje mi izgledaju beskorisno ali ove druge su super. Prave lepezu kao u perionici, a ima raznih širina.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ja imam ovu zakrivljenu cev, narucio sa ebay. Odlicna stvar. Jedino je bolja ona sa tockovima.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Ja sam se premišljao da uzmem sa točkovima ali mislim da za to treba baš jak perač pošto ima tri dizne. Ovako pere bolje jer je jači pritisak. Ali točkići nisu slučajno smišljeni. Ova dizna pravi izuzetno jak potisak i kad se okrene ka patosu bukvalno sa obe ruke se borim da mi vrh cevi ne udara o podlogu. Ponaša se kao da imam teg na kraju cevi.
Korisnikov avatar
Palić
Reactions:
Pridružio se: 02 Sep 2017, 20:12
Garaža: Mercedes C35 Amg

Post od Palić »

A170T napisao: 27 Feb 2025, 12:15 Nobelovu nagradu za genija koji je zamenio staklene farove za plastične. Kad kažem genija mislim auto industriju.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
1.sigurnost pješaka
2.lakši dizajn modernih farova
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Obožavam ovaj prizor čistih opruga i amorta. Samo naravno da će u što skorije vreme da me zadesi neka kišurina i koja će ovo da pokvari
Slika
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Malo šminkanja pred tehnički:
Slika
Slika
five acres animal shelter
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Dok sam živeo u kući, i dok sam mogao po ceo dan da lickam auto, uradio sam to uradio svega par puta jer uvek sam se tripovao da ću "shebati negde struju". Meni je prelpo videti čist motor iako to povezujem sa onom starom "nalickao ga pred prodaju da zamaskira curenje (nekih) tečnosti"
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Ja samo prebrisem krpom po motornom prostoru, volim da vidim cisto ali ne nalickano kao neki sto operu i "lakiraju" pa sljasti ko novo
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Ni ja ne smem na perionici da direktno polivam motor, iako dizeli ne bi trebalo da imaju problema sa tim. Ovo sam prvo četkom očistio od prašine, onda sunđerom i vodom, vlažnim maramicama, i onda nekim sprejom za podmazivanje sam prešao crne plastike da bi dobio malo sjaja. Mada taj sjaj ispari nakon prve vožnje zbog toplote.
BMaker
Reactions:
Pridružio se: 31 Dec 2024, 04:44

Post od BMaker »

Ako nista ne curi i masti nema ni potrebe da se nesto licka. Malo prasine i to je to.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

A170T
Reactions:

Post od A170T »

Beše neki humanitarni auto skup u Niškoj Banji pre 15-20 dana, zaista je bilo fantastično sređenih automobila. Motori hirurški čisti do zadnjeg detalja, skoro do savršenstva. Nisam neki ljubitelj tuniranih Need for Speed automobila, ali definitivno sada poštujem taj hobi.
Korisnikov avatar
Rolla
Reactions:
Pridružio se: 06 Feb 2018, 15:00

Post od Rolla »

Hocu da uradim jednoslojno poliranje (auto presao 30k km uglavnom na otvorenom) i keramiku. Naravno usput da se ocisti enterijer.
Jel ima neko preporuku kod koga raditi? Ja sam u Beogradu ali mi nije problem da se iscimam do nekog drugog mesta.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Odgovori