Tesla automobili
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Tesla automobili
Sta fali, realno 7 funkcionalnih sedista ces jedino dobiti u minivanu ili vanu, sam ulazak/izlazak je mnogo komotniji zbog kliznih vrata. Ni ja ih nikad ne bi koristio a bas sam u R klasi probao kako izgleda, ono je patnja.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Test drive sutra ;-)
------------------
Hi Sunnyvale,
I will put you down for 2pm at our Sunnyvale showroom.
We have a blue Model X, and I know Santana Row has a white, but I’m not aware of a location that has red. There is a chance that we’ll have a red Model X owned by a customer in our parking lot for you to look at, but I cannot promise.
We do have a red Model S that you could see if that would be any help to you.
Joe Williams | Owner Advisor – Sunnyvale
750 El Camino Real | Sunnyvale, CA 94087
C: 408-242-9954| E: joswilliams@teslamotors.com
------------------
Hi Sunnyvale,
I will put you down for 2pm at our Sunnyvale showroom.
We have a blue Model X, and I know Santana Row has a white, but I’m not aware of a location that has red. There is a chance that we’ll have a red Model X owned by a customer in our parking lot for you to look at, but I cannot promise.
We do have a red Model S that you could see if that would be any help to you.
Joe Williams | Owner Advisor – Sunnyvale
750 El Camino Real | Sunnyvale, CA 94087
C: 408-242-9954| E: joswilliams@teslamotors.com
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Znaš kad bih se cimao sa njima toliko? Na kraju bih kupio E63amg i otišao ispred Teslinog salona i pravio burnout i "osmice" dok mi gume ne popucaju.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ili...
https://www.youtube.com/watch?v=kNSHLSiITcY
https://www.youtube.com/watch?v=kNSHLSiITcY
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ok bio sam danas na test drive ;-)
Moram da kazem da sam imresioniran.
Sad jos vise jedva cekam da ga konacno kupim
Moram da kazem da sam imresioniran.

Sad jos vise jedva cekam da ga konacno kupim

Cekaj, kupio si auto od 100k dolara, a nisi ga prethodno probao?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
pa nije postojala ta opcija ? 
U danasnje vreme automobili se kupuju "online".
Iskren da budem ja kada sam platio 5000$ za rezervaciju nije bilo objavljeno NISTA o modelu X niti je ikada igde prikazan kako ce da izgleda.
Apsolutno nikakva informacija nije postojala osim spekulacija o tome da ce kostati malo vise od modela S i da ce imati malo manji range. To je sve.

Iskren da budem ja kada sam platio 5000$ za rezervaciju nije bilo objavljeno NISTA o modelu X niti je ikada igde prikazan kako ce da izgleda.
Apsolutno nikakva informacija nije postojala osim spekulacija o tome da ce kostati malo vise od modela S i da ce imati malo manji range. To je sve.
Slike, video, kakvo je bilo posluženje na test vožnji? 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0FGY8gBYG2mesb
Evo sa test voznje ;-)
Naravno nista od posluzenja samo provozas jedan krug i to je to.
Evo sa test voznje ;-)
Naravno nista od posluzenja samo provozas jedan krug i to je to.

- passenger
reko bih ti nešto, al žena mi rekla da ne psujem.sunnyvale napisao:
Preformulisaću: ne pričaj koješta.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Tako je, ni ja nisam cuo da se u evropi uzimaju automobili online. Naprotiv, sve se vise forsiraju test voznje i upoznavanje kupaca sa modelima.
Ne znam tako su mi danas rekli u radnji
Bas smo imali slicnu polemiku.
Cak je devojka imala komentar u fazonu "zna se ko kupuje kola licno" aludirajuci na redneck tj seljake

Bas smo imali slicnu polemiku.
Cak je devojka imala komentar u fazonu "zna se ko kupuje kola licno" aludirajuci na redneck tj seljake

- passenger
Pazibti njega, kupuje se online 100k $$$ auto. I moj prijatelj ima dve Tesle, ali nije ih kupio online. Probao čovek je l mu odgovara, svidja, ma hiljadu faktora.
sun, dok ti stigne to, Tesla će dizmodi. Uzmi ti blago mene E63 S (dostupan odmah, neće te vuku za nos) i imaš 3.6s to stotke, a i dovoljno prostora da utovariš zavrzivač sandučar za u predsoblje.
ta devojka je učena da vama Teslovcima podiže muda i farba vas ko ovce. Ona kaže tako, a misli: koko glup mora budeš da kupiš online auto od 100k
sun, dok ti stigne to, Tesla će dizmodi. Uzmi ti blago mene E63 S (dostupan odmah, neće te vuku za nos) i imaš 3.6s to stotke, a i dovoljno prostora da utovariš zavrzivač sandučar za u predsoblje.
ta devojka je učena da vama Teslovcima podiže muda i farba vas ko ovce. Ona kaže tako, a misli: koko glup mora budeš da kupiš online auto od 100k
passenger napisao:Pazibti njega, kupuje se online 100k $$$ auto. I moj prijatelj ima dve Tesle, ali nije ih kupio online. Probao čovek je l mu odgovara, svidja, ma hiljadu faktora.
Auto ti je vise danas gadget nego auto. Sve vise se ljudi okrecu tim nekim tehnickim foricama i na taj nacin su namamili 500k kupaca za vrlo kratko vreme.
U principu mislim da ce svi morati da ih prate i da krenu da razvijaju automobile po Tesla principu.
Apple sad uveliko razvija auto. Google ima auto bez volana i slicno. Sad je samo fora ko ce imati bolji "software" i ko ce imati cesci "updates".
Automobili su upravo prestali da budu to sto su nekada bili.