Granicni prelazi?
Re: Granicni prelazi?

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa zato se i svađa sa njima, jer je njima i u šali i u zbilji ta reč "Nemački test", što na ovom forumu ne znači ništa...
Batrovci jutros okruglo 100 minuta.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ako je ovo komentar upućen meni, onda je tvoja sujeta prevelika za nastavak bilo kakve komunikacije. A počeo si lepše i pristojnije.milekmilek napisao:Ne vredi, kad nije po njegovom, odma' se pišu gluposti i budalaštine. A, što bi rekli, iz svog sela nije mrdnuo. Išao doduše dva puta do Trsta, po farmerice
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Nisam nikome napisao da piše gluposti ili busalastine. Lažeš, i ispadaš bezobrazan bez potrebe.
Ne živim ni u selu a ni u predgrađu Beograda ili neke gastoske destinacije. (Bez uvrede svima na stalnom ili privremenom radu u inostranstvu).
Sa druge strane, putujem puno, ne samo na pečalbu i nazad, tako da poznajem i neki drugi put i prilike sem njemacka-srbija.
A to sto si se složio za ljubiteljem po ovom pitanju, to ti je bonus forumski poen.
Čekamo test na uvid.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Da, komentar je upućen tebi i stojim iza napisanog da ovde iznesena iskustva iz prve ruke dočekuješ komentarima da su gluposti i budalaštine (sve stoji iznad).
Dakle, nemaš nikakvo pravo ni osnovu da mi kažeš da lažem, i da pominješ tuđu sujetu kad tvoja prosto vrišti iz prethodnog posta.
Dakle, nemaš nikakvo pravo ni osnovu da mi kažeš da lažem, i da pominješ tuđu sujetu kad tvoja prosto vrišti iz prethodnog posta.
- zdushan
Ajde uradi screenshot ili samo prekopiraj iz ove teme gde sam ja izjavio da je nešto ovde izjavljeno od strane bilo kog forumasa glupost ili budalaština, a ja cu se javno izviniti toj osobi, da resimo to sa sujetom odmah.
-
Ma hajde molim te, misliš da sam toliko dokon, ili toliko nezreo da se nadgornjavam s tobom ovde. Dovoljno si me isprovocirao. Kome treba dokaz, ili izvinjenje, neka traži.
- zdushan
Znači lažov si... ok
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nema potrebe za dizanjem tenzije. Svako može da se vrati unazad i vidi ko je šta napisao. Ništa nije brisano.
Učestvovanje u diskusiji nije obavezno. A ako ste već odlučili da nešto napišete onda je osnovno da se poštuje drugačije mišljenje.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Učestvovanje u diskusiji nije obavezno. A ako ste već odlučili da nešto napišete onda je osnovno da se poštuje drugačije mišljenje.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
-
I bezobrazan. Nemoj plakati više, dobićeš bonu.zdushan napisao:Znači lažov si... ok
- zdushan
I ako misliš da ovaj kme, kme infantilni pristup ima nekog efekta.
-
Da čika bonu.
Mislis na snimanje brzine kamerama ili mjerenje prosjecne brzine od naplate do naplate?carov2 napisao:Ne diraju za 140kmh po GPSu, a ti si tu bio otprilike.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam mislio da ako policajac na naplati fizički ne zauytavi vozilo i provjeri brzinu onda nikome ništa. Ili?
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Odavno nije aktuelno merenje prosecne brzine od naplatne do naplatne. Meri se izmedju portala sa kamerama, koji mogu da izmere deonice od npr 20tak km i to bude navedeno precizno u kazni koju dobijes na adresu, ako si prijavljen u Srbiji. Ako nisi, verovatno si se izvukao ako te nije niko sacekao na naplatnoj.
Takvih kamera ima jako puno po Italiji, do sada me nitko nije potražio.Valjda sam bio u legalischonenk napisao:Odavno nije aktuelno merenje prosecne brzine od naplatne do naplatne. Meri se izmedju portala sa kamerama, koji mogu da izmere deonice od npr 20tak km i to bude navedeno precizno u kazni koju dobijes na adresu, ako si prijavljen u Srbiji. Ako nisi, verovatno si se izvukao ako te nije niko sacekao na naplatnoj.

Jwl ima puno takvih kamera po Srbiji? Posebno od Batrovaca do Beograda?
Ili NS- BG?
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk