Gazu napisao: 20 Dec 2024, 23:53
Hvala na odgovorima. Nidžin odgovor se bolje uklapa sa mojim dosadašnjim uverenjima, a za Ljubiteljevo - to je već tema kojoj ću se posvetiti. Isčitam ja to, al mora da mi se slegne, i da mi se lepo posloži sve u glavi.
Hvala društvo!
Slušaj tvoja uverenja i logiku i ono što je Nidža napisao. Naravno da je lakše korigovati proklizavanja sa prednjim pogonom nego sa zadnjim u najvećem broju slučajeva.
Verovatno ćeš pokušati da posložiš šta je Ljubitelj napisao, ali nemoj očajavati ako to ne uspeš. Tako je s njim na forumima otkad postoje
Tako je, u TEORIJI, sve sto treba da uradis, jeste da kada auto krene naglo da ti proklizava, dodas gas.
Sa zadnjom vucom oduzimas gas i usporavas da bi resio problem, a ti se seti nezgodnih situacija u kojima si dodavao gas.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 21 Dec 2024, 07:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Gazu napisao: 20 Dec 2024, 23:53
Hvala na odgovorima. Nidžin odgovor se bolje uklapa sa mojim dosadašnjim uverenjima, a za Ljubiteljevo - to je već tema kojoj ću se posvetiti. Isčitam ja to, al mora da mi se slegne, i da mi se lepo posloži sve u glavi.
Hvala društvo!
Slušaj tvoja uverenja i logiku i ono što je Nidža napisao. Naravno da je lakše korigovati proklizavanja sa prednjim pogonom nego sa zadnjim u najvećem broju slučajeva.
Verovatno ćeš pokušati da posložiš šta je Ljubitelj napisao, ali nemoj očajavati ako to ne uspeš. Tako je s njim na forumima otkad postoje
Odgovor na nivou levice Damira Cakara
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Markoni napisao:Nekada je zimi baš na tim temperaturama gde pomisliš da si potpuno bezbedan (6+C) kolovoz drastično klizaviji nego na minusu ili potpuno mokrom. Napravi se taj neki sluzavi sloj od vlage, magle, štroke, ni sam ne znam već čega, i to jako zna da iznenadi. I tako jeste ovih dana.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Ova situacija je bila juče po zr, baš je klizalo.
2 čukanja sam video u intervalu od sat vremena. Može se provaliti po izgledu asfalta,deluje nekako usijano ali koliko vidim većina to ne konta.
Odvratno vreme je bilo juce, kisa, vetar, hladno. Idealni uslovi da se desi cukanje ili nesto drugo.
Ili malo samo komplikovanije od toga: pazi gde može da bude klizavo, pa tu lagano. Ovo se ja samo trudim da mislim o stvarima za koje se nadam da mi neće trebati. A što kaže Heroj, verovatno ćemo skoro svaki put bez obzira refleksno oduzimati gas.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
starac vujadin napisao: 21 Dec 2024, 02:16
Naravno da je lakše korigovati proklizavanja sa prednjim pogonom nego sa zadnjim u najvećem broju slučajeva.
Naravno da je lakše ali ima samo jedna sitnica.
Promašio si temu pošto se o tome i ne priča.
Ne očajavaj, tako je oduvek sa tobom da ne pratiš radnju šta se piše