Hrvatska

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Re: Hrvatska

Post od cozmo »

Gaginh0 napisao: 25 Avg 2025, 06:13 Kako znaš? Ili je bilo ironično?
Italijanski ambasador na HN Strip festivalu je zvanicno najavio ulazak CG u EU 2028. godine (mi smo gosti festivala inace svake godine).
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

propeler napisao: 08 Sep 2025, 11:49 Sve ove tekstove koje čitam kod nas na portalima kako je "sezona pukla kod susjeda" ne znam ko to piše, niđe veze.

Ja sam bio u Dalmaciji od 15.07. do 15.08. i definitivno se osetilo da je sezona daleko slabija nego ranije. E sad, da li se nakon toga zagužvalo, to ne znam, ali ne može se reći da nisam bio u špicu...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ja bio na Krku, mislim da je jul bio. Prepuno sigurno nije bilo. Sta vise dosta restorana poluprazno ili prazno, za rucak smo bili mi i jos jedna porodica u restoranu sa 20-30 stolova, doduse taj je bio skuplji, ali svejedno. Sta vise jedan restoran prsutana isto tako, jos i gazda prica, doslo mu da place, pazar 300 eura. Ali su zato odvalili cenu prsuta 60 eura, a u Sloveniji smo pazarili skoro upola cene u prsutani. Sisanje samo tako. Lepo obnovljen apartman sa jednom spavacom 120 nocenje.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
propeler
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 12:28
Garaža: Honda CRV 1.6 i-DTEC mk4

Post od propeler »

Restorani i ležaljke su poluprazni ali su zato plaže, šetališta, parkinzi i prodavnice puni. Ima mnogo ljudi ali piju pivo na plaži iz Konzuma i ručaju/večeraju u apartmanu. Cene u nekom OK a la carte restoranu/konobi iste kao i u Subotičkom Boss-u (koji se smatra najskupljim u SU) što ne znači da je jeftino ali je prihvatljivo obzirom da si na moru a ne kući (u stvari kod nas je skupo obzirom da su iste cene a ambijent neuporediv :) ).
Civic EG3 - ex, Prelude BB9 - ex, Civic VTI - ex, Celica TS - ex, Civic Type R - ex, Civic Type S - ex, CRV mk4 - now
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Skoro smo išli na neko proputovanje po austriji/češkoj i najbolju hranu što smo jeli je bila u povratku u bossu u SU :)
Odgovori