Ja cu svakako kupiti ovu mrezicu jer imam puno sitnica koje bih rado u nju stavio.

Sudeći po udubljenju tapacirunga u koju se ova prva pomoć sa slike ušuškala, a čije dimenzije su mi poznate... nisam optimista. Tolika je naša motoraška prva pomoć, a ove u plastičnim kutijama za kola, kakvu i ja imam, su dosta veće. Zato i hoću da vidim može li stati jer mi samo za to i treba.misha napisao:Moja prva pomoc je Galenikina i mislim da je slicne velicine kao ova sa slike (nisam merio ali mi tako deluje).![]()
Ja cu svakako kupiti ovu mrezicu jer imam puno sitnica koje bih rado u nju stavio.
Brate,9.5l na 140? Da ga ne pretera malo ti?Texonja napisao:Nisam nikad imao krovni nosac, ali sam prilicno ubedjen da auto trosi znatno vise sa njim kada aerodinamika dodje u igru, dakle preko 80km/h. Primer:
- 320d limuzina na 80 km/h trosi 4.5 lit , X3 sa identicnim motorom trosi 5.5 lit jer je tezi i ima xdrive. Dakle, litar vise ili oko 20%.
- 320d limuzina na 140 km/h trosi 6 lit, X3 sa identicnim motorom jebenih 9.5 lit, samo zbog toga sto ima losiju aerodinamiku 3.5 litra vise iliti 58% vise!![]()
Kofer kvari aerodinamiku sigurno i mora auto trositi vise. Po gradu se sigurno ne oseti, kao i na brzinama do 80km/h, ali preko toga sto brze ides to ce procentualno vise da trosi u odnosu na bez kofera.
Hvala,istu informaciju sam dobio u Sumaru. 15 dana je rok isporuke,bar sto se tice dodatne opreme.dr Pavlovic napisao:@misha: mrezicu sam kupio u Beta Motors (Novi Sad) gde sam i kupio auto. cekao sam oko 15-ak dana da mi stigne. ali ja sam narucio mrezicu i nosace. mozda samo mrezica stize brze ?
Tu je i meni cale kupio,pa sam ja ceo sadrzaj prebacio u koznu Mercedesovu sto sam imao u automobiluSloba napisao:Lepo, samo ja nemam Galeniku već onu slovenačku u velikoj tvrdoj kutiji. Mada, mogu tu držati adapter za auto-gas, ako ne stane PP.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2