Suzuki SX4 S-Cross 2013
Re: Suzuki SX4 2013
Aktuelni model mi je nekako "mali jebach" i iako se pojavilo dosta slicnih auta on je ipak ostao poseban, a za novi se i ja plasim da ce se stopiti sa masom. Takodje sam prilicno ubedjen da ce morati da mu dignu cenu makar za 2-3 hiljade, pa ce se i cenom "stopiti" sa ostalima.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Mozda ce sad cena aktuelnom modelu pasti, pa ce biti prilike da se obave dobre kupovine. Kao kad se pojavio novi fokus, pa je bilo "starih" za 14-15 hiljada, sa ful fuleva opremom, cak i dvozonska klima je bila u paketu, 1.8tdci motor.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

nikaragva napisao:Mozda ce sad cena aktuelnom modelu pasti, pa ce biti prilike da se obave dobre kupovine. Kao kad se pojavio novi fokus, pa je bilo "starih" za 14-15 hiljada, sa ful fuleva opremom, cak i dvozonska klima je bila u paketu, 1.8tdci motor.
Ja ne znam kako da mu padne cena ispod ovih 9900 na akciji

Suzuki je poznat po malim automobilima, ne verujem da ce novi SX4 prelaziti u klasu u kojoj nema sta da trazi (zanemarite grand vitaru). Aktuelni SX4 je zapravo jako mali auto, samo zbog dizajna izgleda drasticno vece.
Bas me zanima kakav ce biti izbor dizel motora i sa kim ce sada u pratnerstvo
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Texonja napisao:Aktuelni model mi je nekako "mali jebach" i iako se pojavilo dosta slicnih auta on je ipak ostao poseban

Ima jedan srebrni kod Limanske pijace. Svidjaju mi se migavci u retrovizorima ali su mi felne gadne.Sloba napisao:Do sada sam samo jedan video u saobraćaju.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Međuosovisnki razmak izgleda dosta veći iz svih uglova, ostalo je diskutabilno zbog maske.Geza napisao:Neće biti baš prevelik. Kada se skinu sve ove zaštitne maske izgledaće dosta mršavije.
To je verovatno sve jedan isti auto. Viđao sam sam ga u Sr. Kamenici i na parkingu Betanije.misha napisao:Ima jedan srebrni kod Limanske pijace. Svidjaju mi se migavci u retrovizorima ali su mi felne gadne.
Konacno pravi restyling a ne par kozmetickih prepravki.
Drago mi je sto je Suzuki poslusao moje kritike na racun enterijera i malog prtljaznika
i iskreno se nadam da ce novi model postaviti nove standarde kao sto ih je postavio svojevremeno 2006e.
Zao mi je sto ne odustaju od zaobljenog dizajna koji je dosadio i Bogu i ljudima, i sto nisu malo gurnuli uglove u vinkl.
Verovatno ce inicijalno i cena biti veca, proporcionalno povecanju duzine vozila.
Drago mi je sto je Suzuki poslusao moje kritike na racun enterijera i malog prtljaznika

Zao mi je sto ne odustaju od zaobljenog dizajna koji je dosadio i Bogu i ljudima, i sto nisu malo gurnuli uglove u vinkl.
Verovatno ce inicijalno i cena biti veca, proporcionalno povecanju duzine vozila.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Ovo je potpuno novi model sa novim dizajnom, novom mehanikom, opremom, motorima... Redizajn prve generacije jeste bio minimalan, što je u suštini i bolje nego da su pošto poto nakalemili neke farove koji se nikako ne uklapaju u celinu.
Ajde da vidimo taj novi dizajn pa da sudimo koliko se promenio. Samo da ne cackaju stvari koje su bile dobre na "starom" modelu.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Sve će unaprediti, a dizajn će ukakiti. Skoro pa sam siguran u to. Očekujem neki Kaškai look.
Ocekivao sam da ce zaista krenuti trendom Evoque tj da ce ispratiti dizajn svoje kuce XA Alpha, ali avaj...
Voleo bih da ostane provereni benzinski motor.
Voleo bih da ostane provereni benzinski motor.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Malo mi bzvz da komentarišem auto prekriven stiroporom i šatorskim krliom, tako da ću sačekati neki snimak koji više otkriva. Nadam se da znaju šta rade, klizav je to teren.
Širim haos!
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Misliš na ovo?zuzazu napisao:Ocekivao sam da ce zaista krenuti trendom Evoque tj da ce ispratiti dizajn svoje kuce XA Alpha, ali avaj...

Interesantno i lepo je, ali je jedan RR Evoque više nego dovoljan. Neprimereno bi bilo da Suzuki, niti bilo ko drugi, izgleda bezmalo isto. Prvu generaciju dizajnirao je Giugiaro i dizajn se primio na svim kontinetima kao da je rođen na svakom od njih pa je logično se da će se i sad igrati na tu kartu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Na slikama mi auto deluje spusteniji, kao da nije kros over, farovi mi deluju da su sa udvojenim sijalicama a zadrzali su migavce u poziciji sa unutrasnje strane fara kao kod oktuelnog modela.