Sloba napisao:
Pa to je to, ili prihvataš ili gubiš posao. Ne ostavljaju treću opciju. To je NIS-ov sistem već par godina.
Pa ako cu svakako dati otkaz kada me prebace u Skelu, sto kad tad dodje od premora, onda necu ni prihvatiti.
Preko 50km od kuce ne smeju da te posalju bez pristanka. Znam da ce naci nacin da te oteraju ako hoce, ali ako ce me vec oterati, ceracemo se do kraja. Prostudirao sam Zakon o radu detaljno. Ko ga je*e, udario bih kontru, pa dokle izdrzim. Jeste nam nikakva pravna drzava, ali mobing postoji, ko zna... Znam dosta primera gde su ljudi tuzili prilicno jake firme, koje su morale da im nadonade stetu, vrate ih na posao i ostalo...
Najgore je sto se svi plase necega i nekoga, pa se desava masovni mobing nad celim kolektivom, a svi cute i trpe. Zasto? Zato sto smatraju da nikada ne bi mogli da isteraju svoje, da ce izgubiti 'leba za decu, da ce ih neko batinati... Gomila toga su mitovi usadjeni nam u glave. Deo je nazalost i istina.
---------
@trojanac
Proizvode tzv sopstvenih robnih marki (Premia, K-plus, Dobro i sl) najcesce zaobilazim.
Nesto sam probao, ali vecinu i ne. Da li je psiha, ali mi se cini da im kvalitet nije zavidan. Bez obzira sto neke od tih proizvoda pakuju poznate firme, mislim da razlika nije samo u ambalazi. Ne verujem da ce neka firma praviti potpuno isti proizvod za sebe, kao za drugoga, po mnogo nizoj ceni. Sami bi sebe pokopali.
---------
Slazem se za domace slatkise, koji su odlicni. Medjutim, nekima je draza Milka od rodjene majke.
Nisam primetio da je neko spomenuo Banini, kojem je vecina proizvoda fenomenalna, ili smo bar toliko navikli na njih
Trenutno, broj jedan su mi
Slatki oblaci, kolaci sa jabukom. Imaju i Zlatne cvetove, sa kajsijom, ali se davim ovim sa jabukom, pogotovo kada je svez.
Krem Krem sam stukao vrlo brzo. Nisam neki poznavalac, ali je dobar. Posto slabo to koristim, ne mogu ni da uporedim sa drugim, ali bih ga svakako kupovao da ga imam negde u BGu. Ovako zavisim od prolazaka kroz GM
(Mislim da mi za dve nedelje dolazi jos jedna kantica

)