Smak sveta - Ready or not?
Re: Smak sveta - Ready or not?
Ja sam za svaki slučaj zakazao mali servis za nedelju posle 21-og
Šta god bilo, ako preživimo 21. čeka me registracija - kako god okrenem, apokalipsa!
Šta god bilo, ako preživimo 21. čeka me registracija - kako god okrenem, apokalipsa!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ja gledao pomoću maske za varenje... 
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Treći dan slave?cozmo napisao:Blizi se 21.12.
Svi znamo o cemu se radi.
Ne plasi me smak sveta, nego me plase ljudi koji zaista veruju u njega.
sent from my HTC Sensation
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Sad, šalu na stranu, jel' vi stvarno ne verujete u to proročanstvo?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
@Tex:
Mene ozbiljno plase takvi ljudi. Napredak ljudskih prava tokom istorije je doneo jedan gadan nusproizvod, a to je da svaki idiot moze da upraznjava svoje fantazije tog tipa a da nema ko da mu nalupa par samara u ime zdravog razuma...
Ludaci koji ce da se stekuju na Rtnju i ostalim planinama su najgora opcija za repopulaciju planete ako stvarno bude smak sveta
Mene ozbiljno plase takvi ljudi. Napredak ljudskih prava tokom istorije je doneo jedan gadan nusproizvod, a to je da svaki idiot moze da upraznjava svoje fantazije tog tipa a da nema ko da mu nalupa par samara u ime zdravog razuma...
Ludaci koji ce da se stekuju na Rtnju i ostalim planinama su najgora opcija za repopulaciju planete ako stvarno bude smak sveta
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sad mi je jasno zašto je Miša rekao da će mi u petak uplatiti onih 100e. :kezo.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sto ce reci:
1. Proglasis neki smak sveta, ili slicnu katastrofu
2. Na vreme pustis pricu o "bezbednim" mestima
3. Pazljivo pratis ko se uputio ka mestima iz tacke 2
4. Pohvatas i izolujes u Sibiru, za dobrobit covecanstva

1. Proglasis neki smak sveta, ili slicnu katastrofu
2. Na vreme pustis pricu o "bezbednim" mestima
3. Pazljivo pratis ko se uputio ka mestima iz tacke 2
4. Pohvatas i izolujes u Sibiru, za dobrobit covecanstva
Hm, pa zar nije suprotno, ako bude smak sveta preživeli su uvek najpametniji u datom trenutku. Zašto su onda gora opcija od onih koji su im se sprdali i skončali?Rakhil napisao: Ludaci koji ce da se stekuju na Rtnju i ostalim planinama su najgora opcija za repopulaciju planete ako stvarno bude smak sveta
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Verovati u bilo koje "prorocanstvo".perfiko napisao:Sad, šalu na stranu, jel' vi stvarno ne verujete u to proročanstvo?
Mislim da koriscenje racunara i verovanje u prorocanstvo ne idu zajedno.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
@pedja - Daglas Adams, "Autostoperski vodic kroz galaksiju", prica o Golgafrincanima
@perfiko - naizgled jeste tako, ali kad pogledas uzorak ljudi o kojima pricamo, nisam optimista po pitanju njihovog opstanka u slucaju smaka sveta. Ne da mene zabole mnogo, bice mi svejedno sta se desava jer ci dizginem medju prvima, ocito
@perfiko - naizgled jeste tako, ali kad pogledas uzorak ljudi o kojima pricamo, nisam optimista po pitanju njihovog opstanka u slucaju smaka sveta. Ne da mene zabole mnogo, bice mi svejedno sta se desava jer ci dizginem medju prvima, ocito
Ma opstaju 100% ali samo pod uslovom da Kurir nastavi da izlazi pa da im objasni sta dalje...Rakhil napisao:@perfiko - naizgled jeste tako, ali kad pogledas uzorak ljudi o kojima pricamo, nisam optimista po pitanju njihovog opstanka u slucaju smaka sveta.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Na National Geographic ide serijal "preziveti sudnji dan" prosto covek da ne poveruje na sta su sve spremni pojedini Ameri