BAJKER napisao:Pa ako ne moraš što bi dokuplivao nove barove samo zato što su ti ovi pljosnati lepši!?.
Napisao sam, - ostavio bih mom matorom da stavi na atosa kada nešto nosi - ako odgovaraju
inače u pravu si nema potrebe da menjam barove.
sasa lbg napisao:Jel ste primetili da samo na SX4 kacite kofere? Jel toliko mali gepek?
He, he NexT - gotov si...
vidi, nama ce čini da je praktičnije jednom - dva puta godišnje staviti KOFER, nego cele godine voziti PRAZAN GEPEK
osim ako se ne baviš nekim poslom - pa ti možda alat zauzima gepek... serviser bele tehnike i sl...
Kažem "čini nam se"
NexT - preživeo si
Malo si omasio quote
A ne znam sta fali vozanju 2 kubika svezeg vazduha?
I dalje u manji auto sa koferom nece stati torbe i koferi koji su stali u karavana... Ili bicikl (osim ako si Bajker)
Salim se naravno, svako vozi ono sto mu je potrebno...
Ja nisam siguran kako cu se navici na limuzinu, al videcemo...
Pih, sad kad gledam i čitam ovo, žao mi što nisam uzeo ovaj box - zbog širine, mogao bi MTB da prevozim gore a ne u gepeku.
Mada imam tetris sindrom pa patim da iskoristim svaki slobodan ccm prostora..
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ji 4Tze napisao:Pih, sad kad gledam i čitam ovo, žao mi što nisam uzeo ovaj box - zbog širine, mogao bi MTB da prevozim gore a ne u gepeku.
Mada imam tetris sindrom pa patim da iskoristim svaki slobodan ccm prostora..
Isto sam i ja razmisljao kada sam kupovao kofer a imamo i isti sindrom tetrisa
RobiNS napisao:Znaš šta je super kad imaš kofer, možeš da kupiš auto koji god ti se sviđa - a ne moraš da brineš o gepeku
nuk napisao:Ja imam kofer i veliki gepek i opet moram da razmisljam o jos vecem
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Koliko puta sam samo video kombije i dzipove sa krovnim koferom a rekao bi covek da i bez toga moze da im stane kuca u gepeku pa opet i to im je malo.
U subotu palim na odmor u planinske krajeve pa sam razmisljao da ponesem i bajisove. Nasao sam u oglasima ovaj krovni nosac i nosace za bajise (kontam da uzmem 2kom). Da li vredi uzimati ovo? Pise da je univerzalan, da li moze na lagunu 2 da se nakaci? (laguna nije karavan, nemam one nosace sto idu duz krova)
Nije mi bitno kako izgleda, idem na neku jeftiniju varijantu jer ne verujem da cu nesto preterano ovo koristiti, bitno mi samo da drzi bajisove i nista drugo, sta mislite vredi li ovo uzimati?
paja napisao:Držaće bez problema. Bax je sa takvim nosačima stigao do Barselone.
Tnx na brzom odgovoru.
Btw, kako da znam da li stvarno mogu na kola da ih nakacim? Najbolje na licu mesta da probam a? Nisam ih nikada montirao na kola, na krovu nemam one "plastike" sto se pomere pa se napravi otvor, pretpostavljam da se gura nekako izmedju vrata i krova kroz keder?
edit: Sada sam se cuo sa prodavcem, kaze da mogu da se montiraju na VW (i jos neke marke al sam zaboravio koje je nabrojao lol), pitao me jel imam neki falc na krovu? Sta je to? Secam se kada sam uizimao auto imao sam na rubu krova zalepljene kao neke providne silikonske gume (samo sto sam ih ja skinuo tj. odlepio), verovatno je imao nosace, vidim i kada otvorim sva vrata da su kederi malo utisnuti na tim delovima.