Drugar i ja smo lepili na njegovom Polu. Prvo smo skinuli ostatke trake sa medicinskim benzinom sasvim lepo, a onda smo zalepili dvostrukom lepljivom trakom, sad stoji, a kako ce biti ne znam.
I meni na Polu je donja lajsna krenula jos pre dve godine pa nista. A odlepi se tako sto je zimi zabodem u sneg kad otvorim vrata, pa kad zatvaram sneg je zadrzi malo i eto belaja Ali necu da skidam fabricki zalepljenu lajsnu sve dok ne bude kriticno...
Nikad tu lajsnu nisu uspeli da mi zalepe kao fabrički, verovatno niko neće da da pare za 3m traku. Kad se lajsna naruči kao rezervni deo onda dođe sa već nalepljenom trakom i tad legne bukvalno kao fabrički.
To kad lepis aftermarket onda je teze lepo zalepiti, a fabricke lajsne na VW grupaciji imaju i zabice, mada se te zabice vecinom pokidaju vec kod prvog skidanja, a niko ih ne vrati ili se ne potrudi da stavi nove...
Evo nije mi djavo dao mira, i kao da sredim jednu od lajsni sto se malo odlepila, pa ono je djavolji posao, kao i prosli put pre par godina.
Vec tri sata skidam ostatke stare trake....
Jedina dobra okolnost, sto je traka koja je koriscena i koja je relativno pristupacna, dobra, ima kotur Spanske trake dovoljan za jedan auto oko 400 din.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ne bi rekao da može WD da ga zameni. Koristili smo mi taj sprej u firmi, dobro radi, ali uglavnom za skidanje nalepnica. Ne znam kako bi se ponašao na nekom ozbiljnijem lepku.