Sent from my HTC One using Tapatalk
Treba videti koliki ajnšlag imaju novije Alfe. 156ica ima 2.2, a 159tka 2.4 i najmanji ajnšlag u tom društvu. Volani su veoma direktni i uživancija je za vožnju. Više mi se sviđa od novijih BMW volana recimo, koji su takođe odlični.TheWickerMan napisao:Da da , jako direktan. Sistem se zove quick-rack, imaju je 145/146 1.8 i 2.0. treba mi parking da je okrenem,bukvalno, ali je u vožnji osećaj ludilo. Nijedna noija Alfa nema taj sistem, krivo mi je...
što se tiče offtopika, pa čemu služe modovi nego da prave nove teme
Ti si vozio neki krš sa otpadanidza napisao:... Ford Focus, ... takođe, svi imaju veliki prazan hod u neutralnom položaju. Alfa nema uopšte prazan hod i to je ono što se traži.
ja sam provozao grand c max 3 2.0tdci, uzeo kolega, sa nekim nizim gumama uopste nije los. nije kao fokus 2, ali nije ni mnogo daleko...McGruja napisao:Vozim C maxa 3ku na poslu, Nokija obicna, malo luksuznije deluje auto od mk2, ali uzivanje je manje
Kume izgleda da si ti prespavao taj cas.sale vti napisao:Wolfy napisao:...drzis volan na 9 I 3...kapor napisao:@Wolfy
da volan drzim 9 i 3...
Ja ne znam gde ste vas dvojica polagali voznju, ali znam da se volan drzi deset do dva, devet i tri sam vidjao samo u filmovima poput petog elementa...