prljava voda i prvi i drugi put...

suvozacko...to sto klinac moze da isprlja...

(sa leve strane je vozacko a sa desne suvozacko - oprano...)
U principu nije frka raditi to, ako gde zapne imam Honda ESM manual na kompu - tek da ne bude viska srafova.
Tepih se mora iseci samo na jednom delu kao sto pise i u manualu ali kad se vrati pasuje tip top.
Svaki komad plastike je isao napolje, sve je temeljno oprano i vraceno na mesto. Ostalo je samo nebo da odradim
iako nije nesto kaljavo jer se nikad nije pusilo u kolima ali i to ce. Tapacirunge sa vrata nisam skidao a to je cisceno
Emsal carpet cleaner (ima u Metro-u) i njega je sam Bog stvorio. Krem tepih u lybri sam posle ocistio kao da je juce kupljena...
Klima - kao sto rekoh - asepsol koncentrat ili obican razredjen. Prskalica od ajax-a za prozore. Polen filter sam izvadio i u mesto
izduva (tamo gde idu filteri - u civicu su dva) lagano krenem da prskam - naravno na najfinije se podesi kao prasina vodena.
Klima jos ne radi nego ventilacija i prskam i svaki minut promenim smer duvanja. Kad sam jedno tri dl potrosio stavim na unutrasnju
cirkulaciju par minuta i posle upalim klimu i jos minut prskam i pustim da radi klima jedno deset minuta. Ovo sam nasao na nekom forumu
i isprobao. Kod mene funkcionise.
Eto. Ovo ocito nije za uradi sam ali je tu Trojke da to prebaci gde mu je mesto