Polovnjak do 3000 e ili novo?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Polovnjak do 3000 e ili novo?
Ma pazi da nije, pun net opel i vauxhall foruma kako kukaju na taj menjac.
Groblje neoplakano.
Послато са GT-N7100
Groblje neoplakano.
Послато са GT-N7100
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ok brate posto ga vozis svakodnevno, sad si mi srusio kulu od peska i idem da ga polomim.
Brzine idu u H-a !!!

Ne znam, meni je izgurao 272,000km. Cak vec vise od 70,000 trpi sjeban zamajac
Svaki cas cekam da se nesto polomi.
Jedina mana na tom menjacu su lezajevi na snopu, koliko sam ja video su lezajevi na snopu.
Na engleskim astra forumima sam nalazio reci hvale, jer izdrzava cipovanje bez problema i 400Nm.

Jedina mana na tom menjacu su lezajevi na snopu, koliko sam ja video su lezajevi na snopu.
Na engleskim astra forumima sam nalazio reci hvale, jer izdrzava cipovanje bez problema i 400Nm.
- Real Madrid
- Pridružio se: 26 Okt 2014, 16:53
@Rakhil
Bolje vas našao.
Pitam za Punta klasika, jer sam video na sajtu Autogaranta da u odeljku akcije da ga imaju po ceni, nešto manjoj od 8000e. Međutim kada sam gledao kada je PDF dokument napravljen video sam da je u pitanju reklama stara 2 godine. :wacko:
Grande Punto nema plivajući zamajac u najslabijoj varijanti tj. u motoru od 75 ks, a svi ostali jači imaju.
@dragvorl
Ne bih celokupan iznos potrošio za kupovinu tj. deo bih ostavio za servis. Tast se tako zaj..prevario pa je posle morao da izdvoji malo više da sve sanira.
@Saša
Tvoju temu sam pročitao skoro u jednom dahu i posle tvojih utisaka sam se ozbiljnije zagrejao za Puntića. Pratim oglase za „klasik“ godišta od 2009- i cene se kreću od cca 3500-5000 e.
Baš zbog ovakvih cena sam gledao i Astru G, koja ima više mesta ali je i starija i možda u lošijem stanju.
Čitam da su Bax i nikaragva zadovoljni svojim primercima pa onda što ne bih bio i ja.
@sasha015
Nema šta da se ljutim. Da je malkice bolja finansijska situacija ne bih ni imao dilemu. Novo vozilo bih gledao i mirna Bačka. Ovako moram da nađem najbolje rešenje, a da mi ne bude omča oko vrata.
Videću kakvi su uslovi za taj namenski kredit i kakva je računica.
Kada sam rekao da zajmim za učešće za novo vozilo; nešto bih dao ja, nešto bih od mojih i/ili tazbine pa bih im polako vraćao.
Benzin/gas ili dizel mi je dilema i gledam šta mi je isplativije kada se gleda na dugačak vremenski period. Ne planiram da menjam auto posle 3-4 godine, jer nisam, barem ne sada, u takvoj finansijskoj mogućnosti.
Nekako više naginjem ka dizelu, ali nemam pravu sliku potrošnje gasa u novijim vozilima pa ne mogu da napravim neku grubu računicu i da izvedem šta mi je bolje.
Meni je službeni Grande na auto putu, sa klimom, nas dvojica, 130 km/h pokazivao da troši 5,5l na 100. Ta mi se računica zadržala posle 460 km, vožnje auto-putem, Beogradom i nazad.
Srdačan pozdrav!
P.S.
Bolje vas našao.

Pitam za Punta klasika, jer sam video na sajtu Autogaranta da u odeljku akcije da ga imaju po ceni, nešto manjoj od 8000e. Međutim kada sam gledao kada je PDF dokument napravljen video sam da je u pitanju reklama stara 2 godine. :wacko:
Grande Punto nema plivajući zamajac u najslabijoj varijanti tj. u motoru od 75 ks, a svi ostali jači imaju.
@dragvorl
Ne bih celokupan iznos potrošio za kupovinu tj. deo bih ostavio za servis. Tast se tako zaj..prevario pa je posle morao da izdvoji malo više da sve sanira.
@Saša
Tvoju temu sam pročitao skoro u jednom dahu i posle tvojih utisaka sam se ozbiljnije zagrejao za Puntića. Pratim oglase za „klasik“ godišta od 2009- i cene se kreću od cca 3500-5000 e.
Baš zbog ovakvih cena sam gledao i Astru G, koja ima više mesta ali je i starija i možda u lošijem stanju.
Čitam da su Bax i nikaragva zadovoljni svojim primercima pa onda što ne bih bio i ja.

@sasha015
Nema šta da se ljutim. Da je malkice bolja finansijska situacija ne bih ni imao dilemu. Novo vozilo bih gledao i mirna Bačka. Ovako moram da nađem najbolje rešenje, a da mi ne bude omča oko vrata.
Videću kakvi su uslovi za taj namenski kredit i kakva je računica.
Kada sam rekao da zajmim za učešće za novo vozilo; nešto bih dao ja, nešto bih od mojih i/ili tazbine pa bih im polako vraćao.
Benzin/gas ili dizel mi je dilema i gledam šta mi je isplativije kada se gleda na dugačak vremenski period. Ne planiram da menjam auto posle 3-4 godine, jer nisam, barem ne sada, u takvoj finansijskoj mogućnosti.
Nekako više naginjem ka dizelu, ali nemam pravu sliku potrošnje gasa u novijim vozilima pa ne mogu da napravim neku grubu računicu i da izvedem šta mi je bolje.
Meni je službeni Grande na auto putu, sa klimom, nas dvojica, 130 km/h pokazivao da troši 5,5l na 100. Ta mi se računica zadržala posle 460 km, vožnje auto-putem, Beogradom i nazad.
Srdačan pozdrav!
P.S.
HahahahahaCoveka nema skenjao se sto mu je promenjen naslov.

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Одг: Polovnjak do 3000 e ili novo?
@Real Madrid Subjektivno topla preporuka Škoda Fabia dizel ili benzin svejedno.Opcija više je karavan,Punto i Grande Punto nemaju tu varijantu karoserije.Sve Fabije imaju VW poreklo(pouzdanost,zastupljenost na tržištu,veliki izbor delova od originalnih do falš),imaju 5 vrata,dobra završna obrada i izdržljivost.
Послато са LG-D373
Послато са LG-D373
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Problem je da se za 3000e Fabia MkI u dobrom stanju teško nalazi. Na ceni su dosta, a najjeftinija verzija 1.2HTP nije baš za preporuku.
Posetite www.garaza.rs !
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Одг: Polovnjak do 3000 e ili novo?
Moja je u dobrom stanju a i nije toliko matora.A kupljena u INTERSREMU od prvog vlasnika. 
Послато са LG-D373

Послато са LG-D373
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel to pokusavas da uvaljas svoju ili mi se samo cini? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mnogo istina u jednom postu.sasha015 napisao:Zamena staro za novo u tvom slucaju ne verujem da je izvodljiva.
Cak sam ubedjen da je nemoguca 99% jer sam u fazi raspitivanja zamene staro za novo,ali moj auto je star 3.5 godine pa cak i maticna kuca vise voli ceo iznos u novcu.
Kesh kredit na 4-5 godina ce te razbiti od kamate.Proveri tacno koliko dobijas a koliko vracas.Ne bi me cudilo da vratis najmanje duplo.
U tvom slucaju se uzima namenski kredit za kupovinu polovnih vozila,a ne kes kredit.
Iz svega sto si napisao za tebe je idealan punto klasik,polovan,na kredit.
Novo vozilo nije za tebe,bez ljutnje.Zajmiti za ucesce ili dizati kredit za ucesce je suludo.
Jedino ako su ti porodicni prihodi preko 1000 evra onda mozes da se igras sa finansijama donekle.U suprotnom punto klasik od prvog vlasnika i uzivaj.Klima je obavezna.
Situacija ti je baš zajebana. Mnogo prelaziš i benzin će te zaklati iako bi možda mogao da se protegneš za 500L na kredit koji bi sa aspekta prostora bio sjajan izbor. Plin u njega ugrađuju serviseri i preuzimaju garanciju na sebe. Druga opcija je da čekaš istek garancije i ugradiš plin ili eventualno da natrčiš na test vozilo kojem je malo skinuta cena.
Keš kredit je ubistvo i to zaboravi.
Punto classic gledaj i na placevima polovnih vozila Fiatovih dilera. Ja sam mog dao prošle godine staro za novo, a sigurno je da nisam jedini.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mnoge auto kuće daju opciju kredita i za polovna vozila. Pa ako se nadje nešto mlađe, a da je cena prihvatljiva, bolje uzeti kredit za dobrog polovnjaka, nego keš kredit za nesto starije i sa puno više potencijalnih problema.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Naravno s tim da bih ja potragu ograničio samo i isključivo na vozila kupljena u Srbiji.
Može da se uzme i auto kredit za kupovinu od fizičkog lica, samo treba videti uslove.
Može da se uzme i auto kredit za kupovinu od fizičkog lica, samo treba videti uslove.
A Fiat stilo? Pod uslovom da si spreman da spustiš kriterijum po godinama.
Ima ih dosta po oglasima i za taj novac sigurno može da se nađe pristojan primerak.
Troškovi održavanja su prilično razumni.

Ima ih dosta po oglasima i za taj novac sigurno može da se nađe pristojan primerak.
Troškovi održavanja su prilično razumni.
Jeftinija opcija je punto