Racionalna ili kupovina srcem?
Re: Racionalna ili kupovina srcem?
Meni se bas svidja, vozio sam drugarov, bas gotivan auto 

Posebno je zanimiljivo kupiti avto koji je registriran u budučnosti
(2015)
Inače uvek sam pokušao kupiti avtom sa srcem i iskombinirati nekako sa raciom, i po običaju sam se zajebao. Znači, da treba kupovati srcem onda ti barem ne smetaju neke bezvezne greškice, nego voliš avto sa tim greškama...ali za tako nešto je treba imati dovoljno financija, a pošto nas večina ovde ima ograničene finansije treba birati srednji put pa kako da ti je. I ja sam sadašnji avto kupio samo raciom, da sam u mogučnosti sigurno ne bi imao dizela i opela......
Ja znam da ču kad ( ako ) budem kupovao nov avto i ako bude to sa relativno velikim budgetom, pre svega uzeti si vreme i dobro se provozati sa svakim kandidatom, i pre svega radije ču dati još koju hiljadu evra za naprimer jači motor, nego da posle "trpim" sve vrema vlastništva i po mogučnosti ga prodam brzo i još više izgubim.

Inače uvek sam pokušao kupiti avtom sa srcem i iskombinirati nekako sa raciom, i po običaju sam se zajebao. Znači, da treba kupovati srcem onda ti barem ne smetaju neke bezvezne greškice, nego voliš avto sa tim greškama...ali za tako nešto je treba imati dovoljno financija, a pošto nas večina ovde ima ograničene finansije treba birati srednji put pa kako da ti je. I ja sam sadašnji avto kupio samo raciom, da sam u mogučnosti sigurno ne bi imao dizela i opela......
Ja znam da ču kad ( ako ) budem kupovao nov avto i ako bude to sa relativno velikim budgetom, pre svega uzeti si vreme i dobro se provozati sa svakim kandidatom, i pre svega radije ču dati još koju hiljadu evra za naprimer jači motor, nego da posle "trpim" sve vrema vlastništva i po mogučnosti ga prodam brzo i još više izgubim.
Kakav god da je taj C4 je 7 godima mlađi od Honde i prešao je bar duplo manje, ako ne i troduplo. Ja ne bih imao dilemu. Uzeo bih ga vozio par meseci i ako treba prodao pa uzeo nešto treće.
Mislim da je situacija zicer za obnovu voznog parka.
Mislim da je situacija zicer za obnovu voznog parka.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
I ja bih kupio Citroen.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sve znam Pajo, ali već imam u glavi projektovane troškove za C4 koji nisu mali, a moj budžet je ono što dobijem za Civic, a možda zafali i nešto samo za kupovinu. Registracija će stići brzo, letnji set je sigurno iz prve ugradnje znači za zamenu na proleće, a to je odmah iza registracije. Veliki servis verovatno nije rađen, pa me i to čeka. I tako redom...
Da imam nešto para u šteku pa i da se igram, ovako ipak ne, a i opet kažem, ne verujem da bi ga zavoleo nego bi ga vozio jer je dobra ponuda u datom trenutku. Inače, ja kakav sam maler, kad bi ga eventualno prodavao za par meseci, jedva bi pokrio troškove, pitanje da li bi išta zaradio.
Da imam nešto para u šteku pa i da se igram, ovako ipak ne, a i opet kažem, ne verujem da bi ga zavoleo nego bi ga vozio jer je dobra ponuda u datom trenutku. Inače, ja kakav sam maler, kad bi ga eventualno prodavao za par meseci, jedva bi pokrio troškove, pitanje da li bi išta zaradio.
Posetite www.garaza.rs !
Aj diskutovaćemo kad se vidimo. Saznaj to za veliki servis i gume i vidi koji je profil guma.
Trojke, veliki servis na tom avtu je na 240kkm koliko znam, ne znam kako je očuvan, ali ne verujem da su gume prvougradne ako ima avto 150kkm, znači imam osečaj da si dosta ziheraš ( šta naravno nije loše). Kolika je razlika između prosečne cene takvih C4 i cene po koji ga možeš ti dobiti, ako je to oko 2-3 hiljade evra go for it 

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Najjeftiniji na oglasima da je približno godište i motor je 2.000e skuplji. Raspitaću se za detalje mada se i dalje ne vidim u toj priči.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ja bih kupio C4 bez mnogo razmisljanja ipak je dosta mladji auto u pitanju...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1Grujic napisao:Ja bih se prijavio, pa ako te izvuku suđeno je i uzimaj![]()
Sad ozb, Citroen ne volim uopšte, ali ipak mislim da je dosta moderniji auto, a ovaj konkretno i mlađi, bezbedniji, sa manje km... Čak i da ne uđeš odmah u preprodaju, mislim da bi takav C4 sa dobrom istorijom i stanjem bio za par godina bolji kandidat za prodaju kada dođe red za zamenu.
Širim haos!
Gde je ovde dilema? Ja se izvinjavam.
Ajd da voziš nekog posebnog Civica, bilo da je krcat retkom opremom ili ekstremno brz i vozljiv, ali ovako realno gledano C4 je skok u svakom smislu. Gospodskom i bezbednosnom ponajviše.
Tapatalk
Ajd da voziš nekog posebnog Civica, bilo da je krcat retkom opremom ili ekstremno brz i vozljiv, ali ovako realno gledano C4 je skok u svakom smislu. Gospodskom i bezbednosnom ponajviše.
Tapatalk

Izvinjavam se unapred, ali zasto si trojke postavljao temu ako se samo neckas. Pitaj za nasa misljenja, a ne na svako obrazlozenje ti kazes ne, ne, ne.

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nije otvorio temu sebe radi, vec zbog Nenadove Oktavije.
Sent from my HTC One V

Sent from my HTC One V
Ja ne bih menjao. Ako ti civic lezi, znas mu istoriju, sredio si ga za sebe, odgovara ti, ne vidim zasto bi ulazio na potpuno nepoznat teren sa autom koji ti po sopstvenom priznanju i nije nesto.
Sto se prodaje tice, pitanje je koliko bi ga brzo prodao, a taj auto moze imati skupih kvarova.
Sto se prodaje tice, pitanje je koliko bi ga brzo prodao, a taj auto moze imati skupih kvarova.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Otvorio sam temu generalno, kao što kaže Sloba. Razmišljao sam da li uopšte da podelim moj slučaj sa vama jer sam pretpostavio kakve će biti reakcije, a ja sam u glavi već odlučio.
Elem, proverio sam sad, istekao je rok za prijavu. Tako da ovaj otpada, a biće još sličnih ponuda pa ću razmisliti još jedared kad nešto bude aktuelno ako se uklapam sa cifrom.
Nenade, čekao sam da se i ti javiš. Najgore je kad nešto osetiš na svojoj koži. Ovako virtuelno možemo svašta da probamo, ali dok čovek ne uradi ne zna kako je. Da ga nisam nikad vozio verovatno bi bio bliži odluci da ga kupim.
Elem, proverio sam sad, istekao je rok za prijavu. Tako da ovaj otpada, a biće još sličnih ponuda pa ću razmisliti još jedared kad nešto bude aktuelno ako se uklapam sa cifrom.
Nenade, čekao sam da se i ti javiš. Najgore je kad nešto osetiš na svojoj koži. Ovako virtuelno možemo svašta da probamo, ali dok čovek ne uradi ne zna kako je. Da ga nisam nikad vozio verovatno bi bio bliži odluci da ga kupim.
Posetite www.garaza.rs !