Škoda Fabia Mk. 3
Re: Škoda Fabia 1.2 TSI
A zar nije pametnije da ostavis svoju, koja je nova, i uzmes sebi neki jeftiniji auto, a ne da zavisis od caleta?
I da, dobar chip je 300e, a ti dobijes fabricki jaci motor za 800. Ja za to ne bih razmisljao.
edit: Rekoh ti da ce biti preko 100eur u ovlascenom...
I da, dobar chip je 300e, a ti dobijes fabricki jaci motor za 800. Ja za to ne bih razmisljao.
edit: Rekoh ti da ce biti preko 100eur u ovlascenom...
Poslednja izmena od NexT u 15 Apr 2015, 18:08, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
800€ je realno mala razlika u ovom slucaju
Realno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako je još i 6 brzina, onda je zaista prihvatljiva.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jeste realno. Preliminarna ponuda je Style paket (najviši) je tipa 11650 sa 90 ks TSI, to mi spušta na 11500 i daje mi metalik boju, patosnice i paket obavezne opreme, metalik je oko 350e, patosnice i oprema je nešto preko 50e. Doplata za 16" je oko 230e, i to bi bilo lepo još da se iščupa ali ne znam koliko je realno. 15" alu idu standardno u Style paketu.
110 TSI je 12340 ako se dobro sećam, svakako 12300, pa pretpostavljam da bi i na to dodali metalik i ove sitnice bez doplate, to očigledno mogu uvek da daju, ali onda bi ostao na 15" u slučaju da neće da se isprse još felne. Ako bi to spustili na 12000 to bi bilo korektno i izvodljivo. Al još je rano, da sačekam procenu ove nedelje, koja pretpostavljam neće biti izdašna jer nema razloga da bude, i onda da vidim za koliko može da se proda putem oglasa.
Jeste, 110ks ide sa 6 brzina standardno. Za 90ks nema 6G ni kao doplata.
Treba uzeti i ponude od Alprosa i Ćirinca za koje sam čuo da su više nego korektni kada je staro za novo u pitanju, i da hoće više da spuste za novi auto.
110 TSI je 12340 ako se dobro sećam, svakako 12300, pa pretpostavljam da bi i na to dodali metalik i ove sitnice bez doplate, to očigledno mogu uvek da daju, ali onda bi ostao na 15" u slučaju da neće da se isprse još felne. Ako bi to spustili na 12000 to bi bilo korektno i izvodljivo. Al još je rano, da sačekam procenu ove nedelje, koja pretpostavljam neće biti izdašna jer nema razloga da bude, i onda da vidim za koliko može da se proda putem oglasa.
Jeste, 110ks ide sa 6 brzina standardno. Za 90ks nema 6G ni kao doplata.
Treba uzeti i ponude od Alprosa i Ćirinca za koje sam čuo da su više nego korektni kada je staro za novo u pitanju, i da hoće više da spuste za novi auto.
Odlicna ti je fabija!Bas me zanima jel brza od moje
Slicne prepravke kao ti i sam planiram da uradim.
Da sam na tvom mestu gledao bih nesto drugo npr pola?ne znam koliko on kosta al verujem da nije dosta skuplji.Ova nasa iako mi nikad nije bila lep auto tek kako prolazi vreme mi se vise dopada(kao bmw E60[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]) i vise od nove koja mi je bezlicna i kao stilo 5d
Kazes da bi prodavao eibach?

Slicne prepravke kao ti i sam planiram da uradim.
Da sam na tvom mestu gledao bih nesto drugo npr pola?ne znam koliko on kosta al verujem da nije dosta skuplji.Ova nasa iako mi nikad nije bila lep auto tek kako prolazi vreme mi se vise dopada(kao bmw E60[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]) i vise od nove koja mi je bezlicna i kao stilo 5d
Kazes da bi prodavao eibach?

- Uroš S.
Mislim da nije brža u sprintu dok u elastičnosti jeste znatna razlika.
Neću prodavati Eibach osim ako ne odgovaraju na F3, onda ću ih sigurno skinuti i prodati odvojeno jer pašu na dosta automobila.
Polo je znatno skuplji od Fabije, i nemam garažu a ne drži mi se Polo na parkingu. Recimo Polo Highline sa 1.2TSI od 110ks i manuelnim menjačem je cirka 4000 eura(iliti 33%) skuplji od Fabije u najvišem paketu opreme i sa istim motorom i menjačem.
Nisam imao stav niti donosio sud o novoj do danas kada sam zagledao, sedeo, pipao, čačkao u salonu. U svemu kudikamo ozbiljniji auto od moje Fabije. I sigurno je bestbuy jer Clio u srednjem nivou opreme sa smrdavim 1.2 atmo motorom košta 10500e.
Neću prodavati Eibach osim ako ne odgovaraju na F3, onda ću ih sigurno skinuti i prodati odvojeno jer pašu na dosta automobila.
Polo je znatno skuplji od Fabije, i nemam garažu a ne drži mi se Polo na parkingu. Recimo Polo Highline sa 1.2TSI od 110ks i manuelnim menjačem je cirka 4000 eura(iliti 33%) skuplji od Fabije u najvišem paketu opreme i sa istim motorom i menjačem.
Nisam imao stav niti donosio sud o novoj do danas kada sam zagledao, sedeo, pipao, čačkao u salonu. U svemu kudikamo ozbiljniji auto od moje Fabije. I sigurno je bestbuy jer Clio u srednjem nivou opreme sa smrdavim 1.2 atmo motorom košta 10500e.
I neuporedivo lepši.
Ako sam te dobro skapirao 110ks u najjačem paketu + metalik+ 16" je oko 13K€. To je odlična cena.
Ako sam te dobro skapirao 110ks u najjačem paketu + metalik+ 16" je oko 13K€. To je odlična cena.
- Uroš S.
Manje, 12300 je redovna cena za Style sa tim motorom. Na to ide gratis metalik, a obzirom da mi je skinuo 150e sa cene Style-a sa slabijim motorom, može da skine bar istih tih 150 sa cene skupljeg, znači bila bi onda 12150, i 250 su 16", koje bih gledao da iskukam, dakle 12400 za 1.2TSI 110ks sa šest brzina.
Baš dosta opreme ima, Maxi dot, bolja sedišta, projektor farove, led DRL u faru, corner maglenke, zatamnjivanje retrovizora, 4x podizača, kožni paket, 6 zvučnika, touch Swing sa nekih 4" dijagonalom, naslon za ruku, start na dugme, daljinsku cb, sunset paket, coming-leaving home, climatronic, i ima još jedno 300e sitnica koje bih dodao tipa bluetooth 85e, Rain-light assistant 110, grejači prskalica za šoferku 20e, i tempomat 120e.
Baš dosta opreme ima, Maxi dot, bolja sedišta, projektor farove, led DRL u faru, corner maglenke, zatamnjivanje retrovizora, 4x podizača, kožni paket, 6 zvučnika, touch Swing sa nekih 4" dijagonalom, naslon za ruku, start na dugme, daljinsku cb, sunset paket, coming-leaving home, climatronic, i ima još jedno 300e sitnica koje bih dodao tipa bluetooth 85e, Rain-light assistant 110, grejači prskalica za šoferku 20e, i tempomat 120e.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Realno, Clio ne bih pogledao pored Fieste i Fabie. Sad gledao da uporedim, Ecoboost Titanium Fiesta je 12700, Fabia vidim tu negde.
- Uroš S.
Realno dobija se novi, moderniji, znatno bolje opremljen auto za cenu osrednjeg polovnjaka.
Mogu admini da splituju u neku temu tipa kupovina F3.
Mogu admini da splituju u neku temu tipa kupovina F3.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Realno, ja bih uzeo Clio 
Kako to nema veze sa temom, da se vratimo na konkretan slučaj...
Mislim da je preskupa zajebancija da uzmeš značajno slabiji motor od ovog. Takođe, zdrav razum kaže da je neracionalno menjati ovaj auto, ali sa druge strane i ja sam često operisan od razuma i verovatno bih radio isto.
(molim da i sledeći ppst počne sa "Realno,"
)
Edit: Zaje*a Manjak
Sent using Tapatalk

Kako to nema veze sa temom, da se vratimo na konkretan slučaj...
Mislim da je preskupa zajebancija da uzmeš značajno slabiji motor od ovog. Takođe, zdrav razum kaže da je neracionalno menjati ovaj auto, ali sa druge strane i ja sam često operisan od razuma i verovatno bih radio isto.
(molim da i sledeći ppst počne sa "Realno,"

Edit: Zaje*a Manjak

Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 15 Apr 2015, 21:46, izmenjeno 2 puta ukupno.
Širim haos!
Realno baš su dobre cene za Škode kod vas, kod nas bi takva izašla barem 3-4 hiljade više...a da uzimaj 110 konja i 16 cola najmanje( 17 je još bolje ), sa 15 je nikakva 
edit..popravio zajeb

edit..popravio zajeb

Poslednja izmena od maniaxxx u 15 Apr 2015, 21:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Cena je više nego odlična, a i oprema.
Ja Fiestu ne bih pogledao pored Fabie i Clia, ali Cilu cenu diže u nebesa automatski menjač koji je jedini uz 1.2 120ks.
Ja Fiestu ne bih pogledao pored Fabie i Clia, ali Cilu cenu diže u nebesa automatski menjač koji je jedini uz 1.2 120ks.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Realno bas je dobra ponuda i to za sam pocetak prodaje.