Prodati i kupiti polovnjak ili uložiti u vlastito vozilo?

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Re: Prodati i kupiti polovnjak ili uložiti u vlastito vozilo

Post od Era »

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -tdi-style

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... octavia-a5

Evo vidiš, kakva su njihova polovna kola. Sigurna kilometraža, dobiješ i garanciju na duže vreme. Svaki njihov auto koji ide polovan je sređen i ispravan
Poslednja izmena od Era u 05 Avg 2016, 20:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Mislim da je 4500 malo za iole pristojan auto u toj klasi ili klasi više.Npr. meni se sviđa Oktavija -mk2 od 2008. do 2010.Za te pare takav auto ne mogu da kupim,mislim,mogu ali neki leš koji je prešao preko pola miliona kome su zamajac i dizne na izdisaju i ko zna šta još...O drugoj VAG braći ne razmišljam jer je to isto ,samo plaćam par stotina evra više značku na haubi.
Ako uletim u ovu moju tinejdžerku :D ovih 2000 mislim da bi je vratio u predškolsko. :loool:
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Post od Captain Slow »

Era napisao:Captain Slow
Ne bi da se "mešam" u tvoje zaključke. :kezo:
Ne vidim šta je smešno što izbegavaš odgovor na pitanje, ali ok, tvoja stvar.
Neću više da kvarim temu Srđanu, izvini :pivo: .
Era
Reactions:

Post od Era »

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... octavia-a5

Captain Slow
Predloži nešto, budi konstruktivan, pusti trolovanje i diskusiju o meni.
Off topic
Ako zahtevaš nečije iskustvo, sudiš, prvo sebe legitimiši, pa da teramo dalje. Sada samo vidim da si neki skodadžija, predpostavljam, Fabija 2 ili sl
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

I moj bi izbor bio benzinac jer su sigurno u boljem stanju i manje prešli od dizelaša istog godišta, jeftinije održavanje, manje potencijalno skupih kvarova, jeftinija registracija (zbog manje kubikaže)... pa bih mu ugradio gas (bolja varijanta nego kupiti sa već ugrađenim) i imao bi i potrošnju na nivou ili čak ispod dizela. E sad, kako sa 1.9 TDi preći na 1.4 ili 1.6 benzin i navići se na manje obrtnog momenta, to je već neki drugi problem... :)
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

stvarno ne znam da li bi covek bio srecan da kupi ovaj auto u ovoj boji, sa 1.4 motorom ispod haube koji je sa svojih 80 tak ks tezak asmaticar, koliko vidim u oglasu vlasnik se nije cak ni otvorio za sve 4 iste sezonske gume, auto je neregistrovan, plin nema atest, po svemu sudeci ceka ga sve ono sta sam napisao u nekom od prethodnih postova...ode ovo sa 3900 na 5000 eura ocas posla.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Era klasican tastatura vozac :)

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Ako bih se odlučio da prodam i dodam,definitivno bih uzimao benzinca bez opcija TNG.Malo prelazim pa mi to nije neka ušteda. Jednom godišnje do mora novčanik mora podneti.
Opet se vraćam na novce kojih nemam a kada stignu biće ih nedovoljno da se pazari dobar auto.

Sony Xperia Z3
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

mogu da kazem da sam kupio auto u odlicnom stanju, takoreci bez ulaganja, u startu smo dali 29000 za registraciju, tablice itd, morao je auspuh da se okrpi, to je kostalo 4000, ventilator hladnjaka je brujao kada se zaustavlja, otisli neki lageri, 30 eura, dubinsko pranje, letnje gume 250 eura, mali servis 7000 (svakako hocu i veliki da odradim} na kraju preko cene kola izbilo mi se iz novcanika....eto, saberi, a sve ovo je mala beba u odnosu na neke koje saceka sve i svasta preko ovoga.
miroslavm
Reactions:
Pridružio se: 23 Avg 2014, 23:18

Post od miroslavm »

Tvoje sustinsko pitanje je da li uopste kupovati drugi auto. Istovremeno ulazis u jednu stratesku investiciju gde troskovi lako mogu da skliznu - useljenje je nepredvidiva stvar. Problemi tvog auta, s druge strane su ne toliko presudni i veliki. Ja bih ga polako popravljao i zadrzao.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Danas sam bio dokon pa sam počeo da razmišljam o kupovini novog auta.I poigrao se sa konfiguratorom.Zanima me Vaše mišljenje.Oktavija mi je nedostižna,čak i klot,ali Fabija je puna opreme za skoro 16000 Evra.
http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/87510835
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Fabia puna opreme je i dalje Fabia, a 16k evra je lepa suma za koju danas moze da se uzme ozbiljniji automobil. Npr, proletos je Trgoauto nudio 308 SW 1.6 hdi sa sasvim lepom oprenom za 17k, a gde su druge opcije...
Era
Reactions:

Post od Era »

Ako već gledaš Skodu, po meni najbolja opcija je Fabija Combi, 1,2 TSI 90ks, koja je u najvećem paketu, sa metalik bojom 13500€. Čak bez metalik boje je 13000. A bela je ubedljivo najlepša.
Obična Fabija je klaustofobično mala, bez gepeka. Za mene nije vredna pomena.

Treba da odeš i pogledaš ponudu u Autocačku vraćenih vozila. Za 8000 možeš da kupiš odlična mlada kola.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Sloba napisao:Fabia puna opreme je i dalje Fabia, a 16k evra je lepa suma za koju danas moze da se uzme ozbiljniji automobil. Npr, proletos je Trgoauto nudio 308 SW 1.6 hdi sa sasvim lepom oprenom za 17k, a gde su druge opcije...
Mislim da je C4 (HDI 100) bio oko 15k, a 308 16k, kada smo nesto gledali za firmu. Svakako da je ponuda prilicno siroka, cak i u Srbiji, za te pare.

TapaT
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Era napisao:Ako već gledaš Skodu, po meni najbolja opcija je Fabija Combi, 1,2 TSI 90ks, koja je u najvećem paketu, sa metalik bojom 13500€. Čak bez metalik boje je 13000. A bela je ubedljivo najlepša.
Obična Fabija je klaustofobično mala, bez gepeka. Za mene nije vredna pomena.

Treba da odeš i pogledaš ponudu u Autocačku vraćenih vozila. Za 8000 možeš da kupiš odlična mlada kola.
Fabia hečbek nikako.Vidim da je manja i od mk1 hečbek.Uglavnom sam usmeren Škoda brend jer je dosta zastupljen.
Francuska vozila mi se ne dopadaju.
Odgovori