Ček, pa ti si prvi počeo neozbiljno.goblin napisao: Daj uozbilji se da temu ne pretvaramo u baljezganje u samom startu...
Mislim da nisi blesav da ne kapiras na cega se misli.
Kad ti neko kaže cenu, je l ga pitaš koja mu je zadnja?
Ček, pa ti si prvi počeo neozbiljno.goblin napisao: Daj uozbilji se da temu ne pretvaramo u baljezganje u samom startu...
Mislim da nisi blesav da ne kapiras na cega se misli.
Darko napisao:Ja sam na primer jedan auto platio vise nego sto je kupac trazio u pocetku. Ne verujem da je to jos neko uradio na kugli zemaljskoj
Meni rekoše da su ukinuli tu praksu.Mr.Rotor napisao:Ja kad odem u WinWin samo pokažem najbolju cenu za taj artikal na itsvet-u i dobijam po toj ceni.
Zasto? Ja uvek kazem najnizu cenu (otprilike 10% niza od oglasene) kad me pitaju. Ako krenu pawn stars fazone da prosipaju hvala na paznji i dovidjenja.Ji 4Tze napisao:Ne postoji cenkanje u Srbiji, staviš cenu koja nije fiksna a onda te zovu i pitaju koja je zadnja cena... Mislim da ne postoji retardiranije pitanje u trgovini... Pa da sam hteo zadnju cenu stavio bih je odmah i rekao "fiksno"
Kazu da npr. ko hoce da izboksuje popust na kupovinu auta ode krajem meseca, kvartala, godine jer je tada frka da se ispuni kvota (nije odradio koliko treba, izgubio potencijalne musterije ili postojece, pegla koleginu losu prodaju), stize nov kontigent robe pa se zalihe prazne... Akcije i sajmovi su najzahvalniji za takve stvari. Opet ima onih koji tresnu lovu da ne trepnu. Ima svakakvih i prodavaca i kupaca.passenger napisao:Od supruge majka kupovala neki lap top pre dva-tri meseca i kao posledni primerak bio, izložen model i iscenjkala se tipa sa 400 eura na 250 eura. U jednoj od najvećih lanaca takve robe. Nisam mogao da verujem da je moguće.
Potvrđujem da hoće da spuste na najbolju cenu. Ja sam im više puta slao linkove koje sam nalazio na sajtu e-ponuda i uvek su uvažili i čak dali besplatnu dostavu i neku sitnicu kao poklon.Mr.Rotor napisao:Ja kad odem u WinWin samo pokažem najbolju cenu za taj artikal na itsvet-u i dobijam po toj ceni.
Dare4x4 napisao:Potvrđujem da hoće da spuste na najbolju cenu. Ja sam im više puta slao linkove koje sam nalazio na sajtu e-ponuda i uvek su uvažili i čak dali besplatnu dostavu i neku sitnicu kao poklon.Mr.Rotor napisao:Ja kad odem u WinWin samo pokažem najbolju cenu za taj artikal na itsvet-u i dobijam po toj ceni.
Prosle godine sam kupovao bratu laptop, nadjem u nekoj prodavnici u NS. Cena na sajtu jedna, ja posaljem upit preko mejla, kazu ostala su im 2 na stanju i nude mi sa popustom od preko 100 evra. Naravno uzeo sam laptop odmah.passenger napisao:Od supruge majka kupovala neki lap top pre dva-tri meseca i kao posledni primerak bio, izložen model i iscenjkala se tipa sa 400 eura na 250 eura. U jednoj od najvećih lanaca takve robe. Nisam mogao da verujem da je moguće.