Pa prvi si počeo sa omalovažavanjemFloyd napisao: Vidis, ja sam ovako omalovazavanje satava cuo vise puta od mnogih pusaca![]()

Daje pare na nešto nepotrebno? Ne znam po čemu si kompetentan da zaključiš šta je nekom nepotrebno? Verovatno smatraš da i ovi što voze automobile od 3000-4000 kubika treba da kupe one od 1000 kubika jer su ovi jači nepotrebni i štetni? Zašto ti voziš auto od 10k evra,kad možeš onaj od 1k evra? Tebi je to nepotrebnoFloyd napisao:Svako ko pusi (daje pare na nesto potpuno nepotrebno i stetno) je vec dovoljno bogat da bi bio extra oporezovan...

Znači , pare od tvog izmišljenog poreza ti nisu potrebne ali 'ajd plaćaj...? To onaj fazon , ˝da komšiji crkne krava˝? Nek plaćaju pušači,ko ih šiša,ti znaš šta valja za nih...Floyd napisao: A sto da ne placate...meni te pare nisu potebne realno ali ako sam vec od strane Vas pusaca osudjen da se i ja trujem onda trebate da nam platite to.
Postoji i druga varijanta bez placanja a to je pusenje iskljucivo u privatnim prostorijama a zabrana svuda na javnom mestu.
Za zabranu u zatvorenim prostorijama sam ja delimično ali kao što rekoh :
niko te ne tera da ideš gde je zagušljivo i gde ti smeta,u javnim ustanovama se poštuje zabrana pušenja,u firmama takođe..
Pa tako otprilikeSloba napisao:Što kaže moja komšinica "Nije mi više ni žao zdravlja, koliko para".

Sad opet to pominjubane valjevo napisao:
Inace, seca li se neko pocetkom 2000-ih se pricalo da ce da uvedu porez na nezenje (Becarski porez)... Odnosno svako stariji od cini mi se 32 godine ce morati da godisnje placa neku manju sumu (kmh, kmh)...

Ne možeš da porediš šmrkanje koakina sa cigarama,kokain je zdravijiScuderia napisao:
Glupo mi je to sto neko ko smrce kokain ne sme to da radi na javnom mestu, iako ne ugrozava nikog, a pusacima se dozvoljava trovanje drugih. (s tim da vise stete ide pasivnim pusacima). (ne smrcem kokain, samo sam naveo primer) Ne mozes reci tek tako aj da ne idemo tamo gde se pusi. Ako od nas 5 jedno pusi, nije red da mu kazemo mi idemo tamo gde se ne pusi, a ti vidi. Koliko je u mojoj moci to smece zabranjujem u mojoj okolini, kako devojkama s kojima sam u vezi, tako i u autu, stanu i bilo gde gde cu ja posle da osetim taj smrad. Dobro, ne treba biti ogranicen i iskljuciv, ali smatram za ovo sto je dozvoljeno po lokalima za velik problem.
Lako je reci za nas nepusace da smo sebicni, a zasto neko ko pusi nije sebican time sto truje druga koji je njemu npr ucinio uslugu i usao u lokal gde je pusenje dozvoljeno? U bastama i napolju ajd Boze pomozi, ali u lokalima (bez obzira kakva je ventilacija u pitanju) to je katastrofa. Zdrav covek bukvalno ne moze da dise normalno.

Za to što kažeš da nije red da kažete jednoj osobi da ne idete u nepušačke kafiće ne razumem,jer ovo je demokratija,75% pobeđujete