Aj sta jos da dodam, jer sam trenutno pod adrenalinom?
Upravo sam se vratio iz grada. Parkirao auto. Zakljucao auto. Odmakao korak i ugledao...

Sam kraj zadnjih levih vrata, i deo krila iza zadnjih levih mi je neko posteno ocesao. I to 99,99% veceras. I to 90% na parkingu zgrade kod drugara, jer prethodna lokacija na kojoj smo bili je bila takva da mi je auto bio parkiran tom stranom do trafike i nista sem pesaka nije moglo proci.
Aaaaaaaaaaa... Sad kad bih uhvatio tog sto mi je izgrebao kola... Bolje da ne pisem kakve su mi misli trenutno u glavi.
Aj ti sad objasni ocu da nisi ti kriv ni jedan promil sto je se ovo desilo, ako kao otezavajucu okolnost uzmem to sto sam skoro ucinio. Kako to bas MENI da se desi, objasni ti to.
A onda opet auto... Pa vrazju mu *piiiip* od tolikog parkinga, pored toliko kola... Auto je bio parkiran tako da je moglo komotno da se prodje pored njega, da se parkira drugo vozilo sa neke njegove strane...
Ali ne, hoce to pa gotovo.

Na stranu to sto sam video da se dobar deo moze ispolirati jer nije duboko. Jedan deo sigurno ne moze. I kako su sitni sati, pitanje je koliko sam i video.
Eto, ispostujes jedno od mozda najbitnijih pravila sedanja za volan - i ne pomirises alkohol, al' sra*e mora da se desi izgleda.
Tacno mi dodje da ujutru (tj za koji sat) stavim lepo vozacku u toster umesto hleba, i da je lepo pojedem kako ne bi vise ikad seo za volan.