Prvi put uvodeći potpuno hibridnu tehnologiju u segment kome pripada, smeli, kompaktni gradski krosover Aygo X podiže zabavu u vožnji i efikasnost na viši nivo. S najnižom emisijom CO2 od svih automobila na tržištu** koji nemaju mogućnost punjenja iz utičnice, na osnovu očekivanih rezultata WLTP ispitivanja, novi Aygo X pruža dobitnu kombinaciju pristupačnosti, zabavne vožnje, dizajna i naprednih bezbednosnih sistema.
Novi hibridni Aygo X sada proširuje izbor nudeći efikasnost i fleksibilnost čuvene Toyotine hibridne tehnologije, istovremeno garantujući punu svestranost bez kompromisa.
Sa jedne strane, ovo je fantastična vest, jer ja meni bio totalni šamar razumu nuditi Aygo X i za do 22.000 evra sa 72 ks i petostepenim menjačem i ubrzanjem od 15 sekundi ( podsećenja radi, u srednjem paketu opreme, koji su 2023. godine davali na test domaćim auto redakcijama, akcijska cena je bila 20.190 evra ).
Ali, ako vi pogledate koja je kod sadašnjeg Yarisa bila doplata da sa atmosferskog 1,5 od 125 ks sa 6MT predjete na hibridni 1,5 od 116 ks sa e-CVT, ovaj Aygo bi za prelazak sa atmosferska 72 ks na hibridnih 116 ks "mogao da traži" slobodno i doplatu od bar 5.000 evra. Ali, neće, jer hibridni Yaris sada (nakon ukidanja atmosferskog 1,5 ) ipak startuje sa samo 20.490.
Što je sve samo lep pokazatelj kako Toyota "domaćinski kolje" kada to može ( kao i svi ostali ).
pedalaš napisao: 02 Jun 2025, 20:56
Sa jedne strane, ovo je fantastična vest, jer ja meni bio totalni šamar razumu nuditi Aygo X i za do 22.000 evra sa 72 ks i petostepenim menjačem i ubrzanjem od 15 sekundi ( podsećenja radi, u srednjem paketu opreme, koji su 2023. godine davali na test domaćim auto redakcijama, akcijska cena je bila 20.190 evra )..
Ne sećam se cene, niti me to u bilo kom smislu zanima, ali u ponudi je bio i model sa CVT menjačem. Imao sam priliku i njega da vozim. E to je baš muka za slušati, ko ima sluh za mehaniku. Verujem da ciljnoj grupi ništa tu ne smeta, kao što ni moja žena nije primetila ama baš nikakvu razliku dok joj nisam pojasnio. Ali taj konstantan zvuk rada motora i CVT menjača je nešto na šta bih se teško privikao. Taj petostepeni menjač još i dobro zvuči.
Tako da, welcome hybrid. Očekujem mnogo bolje rešenje.