Puno hvala na pomoći i brzim odgovorima
Jeste nova Meriva
Odličan savet za probu ispred prodavnice, prodavac sa kojim smo se čuli ranije danas bio je otvoren za tu opciju. Što se tiče nosača gledali smo WingBar, jedino se dvoumimo između Edge i "običnih" odnosno univerzalnih, mnogo su lepši Edge ali i nešto skuplji. Ne znam da li je lepota osnovna i jedina razlika ili je Edge možda tiši?
Neke od ovih slika smo i mi našli. Baš ovaj Motion 800 nas je i zbunio, pošto naše mere krova govore malo drugačije, od zadnjih vrata do šoferke ima 190cm. Po tim merama ovaj kofer bi morao da zauzme ceo krov i da prdje malo preko šoferke, na slici nije došao do antene a vrlo malo je prešao preko šoferke.
Na svu muku par njih iz Autoprometa (gde smo kupili auto) tvrde da je taj kofer preveliki za Merivu i da nece moći da se otvore peta vrata, poslali smo upit Opel-u pa se nadamo nekom odgovoru.
@Day Walker baš iz razloga bezbednosti razmatramo samo Thule. Orignalni Opelovi nosači deluju previsoko imam utisak da bi stvarali preveliku buku.
Sve u svemu jako je malo informacija dostupno na ovu temu, ljudi jako malo sheruju slike sa koferima (dok ja ovo pišem čovek podeli slike!

)
Hvala na pomoći. Uskoro ćemo probati 780 pa javljamo šta smo kupili.