Iskreno, ne mogu da verujem da neko kupi auto gde od ostava imas kasetu i drzace za case

To je sad diskutabilno kako bi to bilo posmatrano, posebno ako ga naprave da bude montazno demontazni. Tipa generalno vozin bez njega ali kad krenem na duzi put ubacim ga.Dzoni_m napisao:
@Laki, ne mogu da dodaju to jer onda to nije 0 emission car i gube se poreske olaksice i cela homologacija mora da se menja. Ali posto ima prednji gepek prazan......DIY
Ma Laki zaboravio sam smajli, kakvi agregat, prvo tesko da bilo koji trofazni staje u gepek a drugo ne moze punjenje u pokretu. Takodje, ti agregati imaju oko 90-100kgLaki021 napisao:Bukvalno su mi ti gotovi generatori padali na pamet. Problem je sto sam siguran da ne bi mogao sam da ga stavis jer garantovano ima zastitu da ne moze sa se pokrene dok je utaknut u struju. Zatim cak i da moze je pitanje i kako bi se management baterije snasao sa punjanjem u pokretu moguce da bi se potpuno polupao. To je nesto sto bi oni morali odraditi. Za mene bi to bio jedan ogroman plus.