Za 25 k bi i ovaj golf mogao da prođe...ali ne daje mi se 25k za avto plus registracija i kasko je oko 1400 evra za njega...plus ukrašče mi ga treči dan

Ja sam i napisao normalne vožnje na autoputu, 150 km/h tempomat Mb-Lj, gde put to dozvoljava, osim kroz tunele. Zato ispadne prosek 110 km/h, po bordu 6,8l/100 km. Po meni to uopste nije mnogo za tu brzinu i za benzinca...maniaxxx napisao:Koliko bi se tek svađali da kupujem golfa.
@Astra, za mene je ova najnovija stvarno nov model, ali problem je što je prtljažnik izgleda za doplatu, jer je stvarno maleni i preplitak. To je največi problem i kod focusa HB, koji ima još manjeg, zato focusa gledam samo karavana ( a i lepši mi je karavan focus od običnog).
I meni je kod civica ta plava vrhunska ali i da naručujem novu, uz ceno preko 23000 evra čekao bi je valjda pola godine jer ni u samom salonu ne znaju kad bi je dobili.
A šta se tiče forda, zaboravite to da je zastareo jer prvo nije, drugo vozački je najbolji u klasi a treče popust od 4000 evra imaju ako več hočete popuste.
Opruge ne planiram da menjam, i nije sad da 308 leži toliko loše, čak je i bolji od golfa 6 kao što sam rekao ( u relativno normalnoj vožnji, oštro ga nisam imao prilike voziti), a benzinac odpada jer ga ima kolega i znam koliko troši na autoputu ako voziš normlano ( znači 140 150), inače je vrlo štedljiv ali ga autoput ubija, kao i sve te malo litražne benzince.
Šta je toliko sjajno kod tog 1.8 NA kod honde da svi toliko navijate za njega? Stvarno mi nije jasno?
Trom nije po absolutnim brojkama ali je tipičan NA i traži okretaje, znači u prosečnoj vožnji ga jeda npr 1.2 iz peugeota jede za doručak ...inače ja volim NA benzince, ali to bi imao samo za vikend uživanje a ne za svaki dan.
da, ko če da pomene jaguara? Oni se mi baš sviđaju.
Druze, prosek od 110 na autoputu tom brzinom mozes da imas samo ako resetujes na autoputu bord.123456 napisao:Ja sam i napisao normalne vožnje na autoputu, 150 km/h tempomat Mb-Lj, gde put to dozvoljava, osim kroz tunele. Zato ispadne prosek 110 km/h, po bordu 6,8l/100 km. Po meni to uopste nije mnogo za tu brzinu i za benzinca...maniaxxx napisao:Koliko bi se tek svađali da kupujem golfa.
@Astra, za mene je ova najnovija stvarno nov model, ali problem je što je prtljažnik izgleda za doplatu, jer je stvarno maleni i preplitak. To je največi problem i kod focusa HB, koji ima još manjeg, zato focusa gledam samo karavana ( a i lepši mi je karavan focus od običnog).
I meni je kod civica ta plava vrhunska ali i da naručujem novu, uz ceno preko 23000 evra čekao bi je valjda pola godine jer ni u samom salonu ne znaju kad bi je dobili.
A šta se tiče forda, zaboravite to da je zastareo jer prvo nije, drugo vozački je najbolji u klasi a treče popust od 4000 evra imaju ako več hočete popuste.
Opruge ne planiram da menjam, i nije sad da 308 leži toliko loše, čak je i bolji od golfa 6 kao što sam rekao ( u relativno normalnoj vožnji, oštro ga nisam imao prilike voziti), a benzinac odpada jer ga ima kolega i znam koliko troši na autoputu ako voziš normlano ( znači 140 150), inače je vrlo štedljiv ali ga autoput ubija, kao i sve te malo litražne benzince.
Šta je toliko sjajno kod tog 1.8 NA kod honde da svi toliko navijate za njega? Stvarno mi nije jasno?
Trom nije po absolutnim brojkama ali je tipičan NA i traži okretaje, znači u prosečnoj vožnji ga jeda npr 1.2 iz peugeota jede za doručak ...inače ja volim NA benzince, ali to bi imao samo za vikend uživanje a ne za svaki dan.
da, ko če da pomene jaguara? Oni se mi baš sviđaju.
Pisao je, ali ništa meni nije jasnodragan napisao:Nego maniaxxxe jel možeš malo više o tom načinu finansiranja puga i honde, ili si možda već napisao pa sam propustio?
ja ti verujem, od LJ do Celja sam imao prosečnu 150, sa sve tunelima putarinama i gužvom...ali nije to bilo baš pametna vožnja123456 napisao:To sam i napisao, na autoputu. Mereno od starta, 2 km od parkinga do autoputa u jednom gradu i na samom ulazu u drugi grad.
Ne vidim sta nije jasno. U globalu auto ne bih kupio ali ne mogu da ne priznam da mi se mnoge stvari na istom svidjaju![]()
Ne mislis valjda da bih lagao oko takvih stvari kad prvi ne volim auta koja nisu iz De, samo iznosim činjenice...
Znam, pratimmaniaxxx napisao:Pa nije mnogo za benzinca,, ali dizel bi trošio dosta manje. A i navikao sam nekako na dizele.
off: onaj plavi audi je još uvek tamo
Pa kakvi detalji te zanimaju, pitaj? Ja ne znam šta ti nije jasno. Njihov leasing je skuplji ( veča kamata) nego leasing kod druge leasing kuče, šta tu nije jasno...? prodaču ga za iste pare ako ga kupim na leasing ili ako ga menjam za stare šerpe, znači, opet gubim...Xepoj87 napisao:Pa pisao sam za 308 i rekao sto se teme tice, to je dovoljno, ne vidim da treba uloziti neki trud da se protumaci, jer ne znam kako tebe mogu da podjebavam time sto preporucujem da se stave opruge na 308, niti se ja bavim tim vasim decijim podjebavanjem bez povoda.
Maniax, ti i dalje kao da ne zelis da nam pojasnis detalje, a sve nas jako zanima, jer ono sto si do sada napisao izgleda kao da te nov izlazi jeftinije, ali zelis da platis u kesu auto
Mozes i u kesu da uzmes Pug, koji izadje samo 4k vise, pa ne moras ni kasko, niti ista drugo da olacas, a prodaces ga za minimum 2k eura vise, pa bukvalno das samo 2k vise za nov auto.
Sent from my Sony