RAV4 vs CX-5 vs Austral
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: RAV4 vs CX-5 vs Austral
Koji? Malo je takvih. Neki bi ti i vazduh u gumama dodatno naplatili, samo da mogu. Uvek si kod nekih mogao da dobiješ više za isti novac, bilo i biće
Tržište Srbije je uvek bilo i tužno i smešno, pa i kada je Reno u pitanju i podsetio bih te da je tadašnji uvoznik, od 01.01.2018. u Srbiju prestao i potpuno da uvozi Talisman karavan, kao i Grand Scenic. Šta je i kada i u kojoj opremi bilo dostupno na ino tržištima ( pa i da li je Kadjar u inostranstvu krajem 2019, bio dostupan i sa radarskim tempomatom ), meni ništa ne znači. Jer, ja živim u Srbiji i nova kola kupujem u Srbiji. I bitno mi je samo tržište Srbije.Saša napisao: 20 Nov 2024, 20:17 Na nekim tržištima ga je ipak imao. Zašto se ovde nije mogao dobiti - zaista ne znam. Pritom su ga recimo Scenic i Talisman imali u nekim nivoima opreme.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mislim da Kadjar nigde nije imao ACC krajem 2019.
TT
TT
Jutros čitam da je u prvih 10 meseci 2024. godine Toyota po obimu prodaje u Evropi i dalje ispred škode. Tačnije, VW brend je prvi, Toyota druga, a Škoda je treća ( BMW četvrti, Reno je peti, Pežo šesti, MB sedmi... ). Takodje, čitah i neki tekst da je u oktobru 2024. godine tržišno učešće klasičnih hibrida u prodaji u Evropi bilo 33%.pedalaš napisao: 17 Nov 2024, 18:19Oni su u onom prilogu TV SAT-a govorili iz svojih poslovnih pobuda.Heinz napisao: 16 Nov 2024, 23:14 Čitajte malo EV clinic, samo to.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A ja zaista mislim da na ovim prostorima ne postoji bolja kupovina od Toyote. Toyota je sa razlogom pokorila Evropu, a što govore rezultati prodaje za prošlu godinu ( 1,17 miliona vozila u Evropi u 2023. ).
Iz iskustva mogu reći da Generali radi najbolje isplate štete. Ja sam ga imao prvu godinu kad sam kupovao Toyotu jer imaju s njima odličan dogovor.cikajowa napisao:Jedan info,
Ako se uzima kredit prilikom kupovine Australa, beskamatni ili bilo koji drugi, uslov je da se uzme i Generali kasko, koji je 1200€ godisnje za Austral
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za cijenu se ne sjećam, mislim da je u startu bilo 50 % bonus ,ali sigurno nije bilo ovako skupo.
Najbolja fora je bila da u slučaju veće štete (vjerojatno totalne) u prvoj godini dobijes drugu novi auto, nema popravaka.
Desilo se covjeku da je sletio s ceste i stvarno dobio novi auto.
Isplata štete je u cijelosti po pitanju nekog ostećenja tako da su i tu najbolji.
Jedina stavka je da u tom slučaju opako ruše bonus i slijedeći kasko vrtoglavo je skuplji.
Zato sam drugu godinu prešao u drugo osiguranje.
- pedja
- član 001
Možda tamo.
TT
TT
Mislim da je to Generali s Toyotom imao i u SRB.
Sigurno ima jos pogodnosti i s Renaultom .
Sigurno ima jos pogodnosti i s Renaultom .
- pedja
- član 001
Ovde Generali kasko nije baš na nekom glasu.
TT
TT
Trojke ga obožava 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Još sam imao sreće da sam imao manju štetu. Šta da je bila totalna šteta. A naplatio nula od njih.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Jel se zna koji je krajnji izbor? 

- cikajowa
- Pridružio se: 28 Mar 2016, 13:35
- Garaža: Toyota Corolla 1.6 VVTi Luna
RAV4 vs CX-5 vs Austral
I tako ja ganjam Rav4 , ne znam zasto mi taj auto lep , valjda dosadasnje iskustvo u pouzdanosti me zalepilo za njega 
Gledam ja njih, kupljene u srb, koji su presli od 35k-70k km, i proverim 5 kom sa oglasa na carvertikalu, svih 5 izbacije da su bili lupani, tj da su imali ostecenja. Da li je moguce, koliko je uopste ovaj cv pouzdan?!
Pazi ovaj, a bio mi favorit
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... yota-rav-4

Gledam ja njih, kupljene u srb, koji su presli od 35k-70k km, i proverim 5 kom sa oglasa na carvertikalu, svih 5 izbacije da su bili lupani, tj da su imali ostecenja. Da li je moguce, koliko je uopste ovaj cv pouzdan?!
Pazi ovaj, a bio mi favorit
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... yota-rav-4

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
A da li carvertical prikazuje kakva su to bila oštećenja? Nov auto, kasko, kad te neko očeše na parkingu to popravljaš i to sve ulazi u carvertical. Ali to može da bude smešno kozmetičko oštećenje, ne mora da znači da je "lupan" auto.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nemoj se slepo držati tih izveštaja. Nešto je bilo prjavljeno osiguranju ali to ne more da znači da je bilo veliko oštećenje.
Posetite www.garaza.rs !