Tesla automobili
Re: Tesla automobili
Ne može nijedan model Tesle da se poredi sa standardnim automobilima. Totalno je drugačija koncepcija.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Ma važi, baš je isto.starac vujadin napisao:Pa, da...a koliko se ovde polovnjaka dovlači naručenih napamet
Kod polovnjaka naručenih napamet se radi o preživljavanju i nemanju za bolje,
a avans da kao spašavaš planetu je ništa drugo nego želja da budeš drugačiji i u trendu.
Realno, to se uvek dobro plaćalo

Nema tu govora o ekologiji, kao što je kupac pokazao napisavši da se struja može dobija za dž.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ista (gotovo ista) je tehnika kupovine - napamet.
To što neko ovde jedva skupi za neki krš polovnjak ne znači da ovaj koji kupuje Teslu ne radi to sa lakoćom kupovine konzerve piva i da ne može lagano da istrpi rizik takve kupovine.
To što neko ovde jedva skupi za neki krš polovnjak ne znači da ovaj koji kupuje Teslu ne radi to sa lakoćom kupovine konzerve piva i da ne može lagano da istrpi rizik takve kupovine.
- Captain Slow
Da, to si u pravu
.

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Jedno je pisati, ali kad bi se oni našli u sličnoj situaciji, sumnjam da bi dali 100k $ za auto koji postoji samo na papiru. I čekanje se oduži na 2 godine.
Ali koliko sam shvatio, ovog kupca Tesle više nervira to što neće moći da se hvali po Srbiji i da bude prvi u Srbiji, nego to što ga čeka vek i po.
Još jednom potvrdjujem, kupio bih M5/E63 amg i spalio zadnje gume ispred Teslinog salona.
Što se tiče polovnjaka, kupio bih neku Korsu napamet do 1000 eura i to je to. Sve preko toga ne bih kupio dok ne zagledam/probam.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
m5/e63 su automobili za petrolhedove, shvati da nisu svi ljudi u tom fazonu. tesla je neki drugi fazon koji obuhvata raznorazne grupacije a teoretski moze da obuhvati i petrolheda al naravno pod uslovom da mu je to neki 3-4 auto u kuci.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Recimo da sam naručio E63/M5 i da me vuku za nos kao ovog što vuku za Teslu, ja bih momentalno kupio Teslu i spalio gume ispred MB/BMW salona. Razumeš sada poentu? Vuku me za nos i odvrate me od auta kojeg hoću.
Prijatelj otišao u Citroen salon, razmišljao o C5 izmedju ostalog i hteo je da ga nakrca svom opremom i sa jakim dizelom. I lik u Citroenu mu da neku brošuru i iskulira ga. Lik izadje napolje i zaboravi na Citroen. Na kraju kupio drugi auto, a hteo je da da koliko god košta C5 sa svom opremom, bar 60k eura.
Prijatelj otišao u Citroen salon, razmišljao o C5 izmedju ostalog i hteo je da ga nakrca svom opremom i sa jakim dizelom. I lik u Citroenu mu da neku brošuru i iskulira ga. Lik izadje napolje i zaboravi na Citroen. Na kraju kupio drugi auto, a hteo je da da koliko god košta C5 sa svom opremom, bar 60k eura.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Da je stvarno hteo C5 otišao bi u drugi salon i kupio. Samo je tražio izgovor da ga ne kupi. 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Tesla klasican hipsteraj, veganski fazon, ja ne jedem meso treba ga svuda zabraniti (aka fosilna goriva).
Na sta im lete spacex rakete, zasto se ne bore protiv aviona, brodoca pa i kamiona na fosilna goriva, nisu im konkurencija, ali da ne mlatim dalje...
Pa prosecan vozac dacije ima daleko manje razumevanja za greske nego kupac tesle.
Zamisljam prosecnog vozaca tesle da drzi macku na veganskoj dijeti
Послато са GT-N7100
Na sta im lete spacex rakete, zasto se ne bore protiv aviona, brodoca pa i kamiona na fosilna goriva, nisu im konkurencija, ali da ne mlatim dalje...
Pa prosecan vozac dacije ima daleko manje razumevanja za greske nego kupac tesle.
Zamisljam prosecnog vozaca tesle da drzi macku na veganskoj dijeti

Послато са GT-N7100
Vegun krosfiter klasican koji pise pesme o svom biciklu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Captain Slow
Vas dvojica niste normalni
.

- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
Solidno ste oskrnavili temu u poslednjih 5 stranica.
O toj ukupnoj potrošnji energije, odnosno koliko košta proizvodnja 1 litre naftnog derivata i 1kwh smo već diskutovali pa potražite.
Živimo u takvom društvu (globalno) da svaka roba ima svog kupca. E sad, Tesla ima manjak robe za svoje kupce i čisto sumnjam da bi se potresli da im neko ispred salona spali gume na e63 amg...
Velika potražnja direktno uslovljava lošiju brigu ka kupcu jer ih imaš brdo.
A opet kupci Tesle hvale taj customer experience.
Veliki broj kvarova i mala pouzdanost obično povlači to da su ljudi nezadovoljni svojim automobilom.
A opet su kupci Tesle najzadovoljniji, opet će kupiti Teslu i teško će se ikad više vratiti na SUS motore.
Znači ima tu nekih nelogičnosti. Zapitajte se zašto je to baš tako? To je poenta bilo kakve priče o Tesla Motorsu.
Ono što ja konstantno naglašavam, koncept električnog automobila je glavna odlika i očigledno osnovna prednost Tesle. A ne kvalitet kožnih sedišta, HUD, intenzitet masaže zadnjice, ambijentalno osvetljenje...
Kada je poslednji put bilo 400000 narudžbina za neki automobil a da se ne zna ni kada počinje proizvodnja ni kako će tačno automobil izgledati?
Kako sad to?
Edit: Još nešto, nije lepo kako se ponašate prema Sunnyvale-u. Treba da smo mu zahvalni što će nam dati priliku da vidimo X i naučimo nešto novo. A ne da drugima gledamo u novčanik i krojimo kapu. Eventualno će nam dati i da provozamo koji krug
O toj ukupnoj potrošnji energije, odnosno koliko košta proizvodnja 1 litre naftnog derivata i 1kwh smo već diskutovali pa potražite.
Živimo u takvom društvu (globalno) da svaka roba ima svog kupca. E sad, Tesla ima manjak robe za svoje kupce i čisto sumnjam da bi se potresli da im neko ispred salona spali gume na e63 amg...
Velika potražnja direktno uslovljava lošiju brigu ka kupcu jer ih imaš brdo.
A opet kupci Tesle hvale taj customer experience.
Veliki broj kvarova i mala pouzdanost obično povlači to da su ljudi nezadovoljni svojim automobilom.
A opet su kupci Tesle najzadovoljniji, opet će kupiti Teslu i teško će se ikad više vratiti na SUS motore.
Znači ima tu nekih nelogičnosti. Zapitajte se zašto je to baš tako? To je poenta bilo kakve priče o Tesla Motorsu.
Ono što ja konstantno naglašavam, koncept električnog automobila je glavna odlika i očigledno osnovna prednost Tesle. A ne kvalitet kožnih sedišta, HUD, intenzitet masaže zadnjice, ambijentalno osvetljenje...
Kada je poslednji put bilo 400000 narudžbina za neki automobil a da se ne zna ni kada počinje proizvodnja ni kako će tačno automobil izgledati?
Kako sad to?
Edit: Još nešto, nije lepo kako se ponašate prema Sunnyvale-u. Treba da smo mu zahvalni što će nam dati priliku da vidimo X i naučimo nešto novo. A ne da drugima gledamo u novčanik i krojimo kapu. Eventualno će nam dati i da provozamo koji krug

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I meni je ovo zasmetalo poslednjih desetak strana. Nismo smo isti niti su nam svima bitne iste stvari. I ja bih Teslu da mogu kupio na neviđeno a da ne trepnem. I čekamo bih ga i 3 godine ako treba, imao bih sigurno do tada šta drugo da vozim. Kad ti se nešto toliko dopada - ništa nije problem.Nemanja987 napisao:Još nešto, nije lepo kako se ponašate prema Sunnyvale-u.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Dopada mu se nešto što nije ni video?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.