paja napisao:Rupa služi da prostata ne trpi pritisak. Neka sedišta imaju rupu neka ulegnuće na tom delu.
Odgovarajuće sedište je najteže pronaći i to je jako nezahvalno dati savet. Nismo isti i ne odgovaraju nam ista sedišta. Kad se jednom nađe odgovarajuće vozi se do dezintegracije i kupuje isto.
Zuzaua ako ne bude mrzelo, mogao bi da napiše čega se sve naslušao kad mi je kupovao sedište.
Zaista ljubazni prodavci su me pitali da li buduci korisnik (Paja) vozi MTB ili specijalku. Koliko je tezak, kakva su mu 00 i sa koje strane ga nosi? U prodavnici su sem prodavacice, dva majstora i mene, bili otac sa detetom i drugarem. Razrada teme je trajala bar 20 minuta, kako ce vozac da klizi po sedistu ako vozi brdo ili ravnicu, odgovara li mu rupa i da li ce manganske sine bolje da upijaju od titana...Zaista su svi ucestvovali u diskusiji iz sve snage trazeci resenje za naseg forumasa "na nevidjeno".
Ybg, sve za Paju i Pajin bicikl
zuzazu napisao:Zaista ljubazni prodavci su me pitali da li buduci korisnik (Paja) vozi MTB ili specijalku. Koliko je tezak, kakva su mu 00 i sa koje strane ga nosi? U prodavnici su sem prodavacice, dva majstora i mene, bili otac sa detetom i drugarem. Razrada teme je trajala bar 20 minuta, kako ce vozac da klizi po sedistu ako vozi brdo ili ravnicu, odgovara li mu rupa i da li ce manganske sine bolje da upijaju od titana...Zaista su svi ucestvovali u diskusiji iz sve snage trazeci resenje za naseg forumasa "na nevidjeno".
Ybg, sve za Paju i Pajin bicikl
A dajdžest verzija koju sam ja čuo je zvučala odprilike "bio sam u dve prodavnice, celo pre podne sam izgubio, čuo elaborat o tvom dupetu i 00 i o njima znam više nego ti"
A ne! Nikave Trešnje i slični bakrači. Il Avala il Kosmaj. Brdo je brdo.
BAJKER napisao: A pre tresnje selo Zuce. U svakom slucaju usao je u Sumadiju a tamo gada ga vide bice
Ima da me jure vilama zbog helanki. Bolje da ne razmišljam šta će pomisliti.
EDIT
Bajkeru koju rutu bi izabrao od Brnakovog do keja u 70. bloku. Ako idem do ušća nema pešačkog da pređem u M. Popovića pa il da pređem odma kod mosta i da se patim pored pumpe i bus stanice ili da idem do SIV-a da pređem pa il da se vratim na M Popovića ili na petlju iznad AP.
Imaš li neku alternativu?
Sve zavisi da li hoces putem gde idu kola ili biciklistickim stazama?
Produzi do trznog centra Usce, skreni tu na pesacki pa se prestroj za smer ka Sava centru, posle vidi sam da li ces ici putem gde idu kola i tramvaji sto ti bas zbog guma ne reporucujem ili da skrenes gore na biciklisticku stazu. Ako ides Bajk stazom nastavi do buvljaka tu predji J.Gagarina i na strani gde je tolplana imas biciklisticku stazu, kod Hondinog salona skreces levo i pravo na nasip vozis do ostruznickog mosta.
Poslednja izmena od BAJKER u 17 Apr 2013, 15:50, izmenjeno 1 put ukupno.