Tesla automobili
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
Re: Tesla automobili
I Tesla.
Sa tom razlikom što Tesla uzme i pare unapred.
I sa tom razlikom što je Tesla dosad isporučila cca 120000 komada a Porše 0. A otprilike su u isto vreme počeli sa obećavanjem.
Edit: Izvinjavam se, Porše ima električni (i hibrid, dve varijante su bile) automobil iz 1898. god.
Sa tom razlikom što Tesla uzme i pare unapred.
I sa tom razlikom što je Tesla dosad isporučila cca 120000 komada a Porše 0. A otprilike su u isto vreme počeli sa obećavanjem.
Edit: Izvinjavam se, Porše ima električni (i hibrid, dve varijante su bile) automobil iz 1898. god.
Poslednja izmena od Nemanja987 u 20 Jun 2016, 15:26, izmenjeno 1 put ukupno.
I sto je Tesla u medjuvremenu izgubila nekoliko milijardi a Porsche zaradio...
- Nemanja987
Meni nije ni izgubila ni zaradila da bih se brinuo oko toga. A čini mi se da neće propasti u neko skorije vreme jer su jako brzo uspeli da okupe dosta verne (nekad i ekstremno verne) kupce.
Pogledaj na tmc forumu, ubedljivo najveći broj ljudi koji kupuju Teslu su bivši vlasnici Poršea. Drugo mesto je bmw.
A sad ćeš ti reći, jeste, dok bmw i Porše ne izbace svoje.
A onda ću ja reći da jedva čekam to da vidim.
Radili smo ovo već...
Pogledaj na tmc forumu, ubedljivo najveći broj ljudi koji kupuju Teslu su bivši vlasnici Poršea. Drugo mesto je bmw.
A sad ćeš ti reći, jeste, dok bmw i Porše ne izbace svoje.
A onda ću ja reći da jedva čekam to da vidim.
Radili smo ovo već...
Pa necu nista da kazem, smo napominjem da nije Porsche blesav i da zna sta radi.
Svako ima svoju strategiju i racunici, mislim da je za Teslu ispravna njena a za Porsche njihova.
Da je porscheu isplativo bilo da ima elektromobil pre dve godine, itekako bi ga imali.
Svako ima svoju strategiju i racunici, mislim da je za Teslu ispravna njena a za Porsche njihova.
Da je porscheu isplativo bilo da ima elektromobil pre dve godine, itekako bi ga imali.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Malopre ispred firme bio parkiran Model S - ja pomislio nije los ovaj Jaguar XF 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ne sumnjam u Porsche ali mi je klinački to blaćenje drugih u našem stilu ma nema on pojma saš vidiš kako se to radi.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Pa dobro, to je bas Teslina fora pa malo da im pokaze kako to izgleda 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Nemanja987
https://youtu.be/FszARiU_jRI
- Nemanja987
https://youtu.be/NQ_g1gg8uUs
Ha ha ha ha
ovo je kod mene u kraju.
ovo je kod mene u kraju.
Videste li juce sta se desilo, Tesla tj Musk pokazali da su pukli s pamecu i koliko neodgovorno vode posao.
Objavili da preuzimaju Solar City koji je u g... do guse, bratsko spasavanje na teret Tesle.
Prica se da je i Musk doziveo nervni slom ovih dana...
Objavili da preuzimaju Solar City koji je u g... do guse, bratsko spasavanje na teret Tesle.
Prica se da je i Musk doziveo nervni slom ovih dana...
- Nemanja987
I ja sam čitao o tome, kažu da je Musk toliko pukao sa mozgom da je otišao u salon i kupio nov audi A4. Dizel. A mogao je za te pare bmw samo takav.
...
Ne, ozbiljno, čemu tolika negativnost? Čovek je mnogo uradio u životu, zaslužuje bar neki nivo poštovanja i poverenja da radi pametne stvari. A pošto je scty njegova firma, kontam da bolje od tebe zna u kakvom je stanju.
...
Ne, ozbiljno, čemu tolika negativnost? Čovek je mnogo uradio u životu, zaslužuje bar neki nivo poštovanja i poverenja da radi pametne stvari. A pošto je scty njegova firma, kontam da bolje od tebe zna u kakvom je stanju.
Pa nije negativnost nego cinjenice.
Nije njegova firma ni Tesla ni SC (ali ima veliki udeo), zato i ne sme tako neodgovorno da se ponasa prema Tesli.
Uostalom procutaj po netu sta misle analiticari i akcionari i pogledaj da su akcije Tesle pale 15% momentalno, tako da njih pitaj cemu negativnost.
Nije njegova firma ni Tesla ni SC (ali ima veliki udeo), zato i ne sme tako neodgovorno da se ponasa prema Tesli.
Uostalom procutaj po netu sta misle analiticari i akcionari i pogledaj da su akcije Tesle pale 15% momentalno, tako da njih pitaj cemu negativnost.
- Nemanja987
Činjenica je da se to spajanje možda dogodi.
A zašto, kako, kada, koliko... to investitori mnogo slabije razumeju od vlasnika i direktora jer ovi imaju više informacija od investitora. Složićeš se sa tim...
Biće to ok.
A zašto, kako, kada, koliko... to investitori mnogo slabije razumeju od vlasnika i direktora jer ovi imaju više informacija od investitora. Složićeš se sa tim...
Biće to ok.