Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Re: Sport

Post od blaugrana »

To sa dronom je useravanje u zivot, za vjek vjekova

Gesendet von meinem SM-J500FN

Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Sa Albanijom smo mogli da izbegnemo i dron i poniženje.
Jednostavno da smo zatražili od UEFA da nas ne stavlja u istu grupu na šta imamo pravo zbog političkih tenzija.
Kako nemamo gram mozga mi to nismo učinili pa se posle čudimo i isčuđavamo svemu.
Zato što nam savez vode ljudi koji ga vode.
Još su preko nas progurali da se Albanija prvi put plasira na EP.
Jer mi sa svima možemo da igramo!

Tenzije oko Kosova se dodatno podgrevaju preko interneta.
Naravno da postoje ljudi koji će provocirati.
Imate tekst o Bahremiju koji nije pokazivao orla.

Mi smo mogli da smo bili pametni svi do jednog da pokažemo istog tog orla i da se vadimo na naš grb.
Da kažemo da je to simbol sa našeg grba. I da nas ne dotiče!
Ako Šaćiri već provocira da ga ubijemo u pojam.
Kažemo kako je lojalan republici Srbiji da je to lojalnost našoj zemlji.
Ali osporavati je greška.
Uostalom ta FIFA je priznala FS Kosova i nemamo argument.

Ako nekome nije jasno da smo na tapetu svim međunardnih organizacija i da se svaka naša greška čeka i na svaku reaguje onda ne znam čemu priča.
Daj da dodatno ne pogoršavamo situaciju.

Za Brazil bih dodao samo da se pazimo crvenih kartona...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Još koji dan i ovo prvenstvo će biti zaboravljeno. Za sledeće kvalifikacije ide novo nadanje i nova razočarenja.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

starac vujadin napisao: 26 Jun 2018, 10:39 Ako krenemo od početka da se nešto nadigravamo i nadtrčavamo s njima obrali smo zelen bostan. E, sad za tu zatvorenu igru treba mnogo koncentracije, snage i discipline, a to nam fali u odbrani. Timska, sistemska igra u odbrani je naša najveća mana i to traje godinama. Zato se često ljute ljudi na naše defanzivne igrače koji igraju vrhunski u svojim klubovima, a slabo u reprezentaciji, a nije to sve do njih. Zato nas često golman vadi iz govana, a to bi trebalo da se dešava jako retko.
Po zakonu verovatnoće i najzatvorenije ekipe imaju barem jednu šansu po poluvremenu...na nama je da to iskoristimo.
To nadigravanje naši i najavljuju tako da...
Nekako zaboravljamo da svi naši koji u svojim klubovima igraju dobro imaju jako kvalitetne igrače strance pored sebe.
I to je ta razlika. Matić je u Man utd jedno u reprezentaciji nešto sasvim drugo.
Protiv Švajcarske da smo uveli Radonjića i Tošića da ih razbiju preko krila dobili bi meč!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

:DSlika

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

samo polako napisao: 26 Jun 2018, 12:07
starac vujadin napisao: 26 Jun 2018, 10:39 Ako krenemo od početka da se nešto nadigravamo i nadtrčavamo s njima obrali smo zelen bostan. E, sad za tu zatvorenu igru treba mnogo koncentracije, snage i discipline, a to nam fali u odbrani. Timska, sistemska igra u odbrani je naša najveća mana i to traje godinama. Zato se često ljute ljudi na naše defanzivne igrače koji igraju vrhunski u svojim klubovima, a slabo u reprezentaciji, a nije to sve do njih. Zato nas često golman vadi iz govana, a to bi trebalo da se dešava jako retko.
Po zakonu verovatnoće i najzatvorenije ekipe imaju barem jednu šansu po poluvremenu...na nama je da to iskoristimo.
To nadigravanje naši i najavljuju tako da...
Nekako zaboravljamo da svi naši koji u svojim klubovima igraju dobro imaju jako kvalitetne igrače strance pored sebe.
I to je ta razlika. Matić je u Man utd jedno u reprezentaciji nešto sasvim drugo.
Protiv Švajcarske da smo uveli Radonjića i Tošića da ih razbiju preko krila dobili bi meč!
Imamo mi dobre bekove, stvar je da se uigraju. Jedino nama od ozbiljnijih ekipa ne stoje linije odbrane čvrsto, ne zatvaramo bitne igrača na manjem prostoru. Bane Ivanović je slaba tačka, vreme je da se oprostimo do njega.

Radonjića smo uveli i nije se pokazao. Nije bila loša ideja, ali jbg ga...Bolje bi bilo da je uveo Prijovića umesto izmorenog Mitrovića ili da ih upari kad je već hteo da ide na pobedu. Na desnom krilu imamo Tadića, problem je levo krilo, ali šta je tu je.

Ne znam šta ljudi očekuju od Matića i SMS. Hajde malo prošitie sliku kada gledate utakmicu, a ne samo onog koji ima loptu. Prvu utakmicu je SMS odigrao odlično, Matić je odigrao drugu odlično. Vidim ljudi im zameraju što su držali loptu i što je SMS grešio, a Matić se trošio, pogotovu kada je izašao Milivojević (to je bila greška, osim ako niej bio totalno crkao)...Pa nije glavna greška do njih, nego pre svega do saigrača koji im se ne otvaraju, pa su prinuđeni da drže loptu i da sebe dovode u problem. Lopta ide do onih koji su jaki na lopti, i logično je da će je oni i još neki imati najčešće loptu, ali treba neko i da im pomogne i da im se otvori, a to ne može kad crkneš s trčanjem, pa svi stoje i gledaju šta će pojedinac da uradi. To je isto problem i sa Tadićem koji se nervirao zbog toga, ali on stoji na krilu, pa je sada bio manje izložen tom pritisku. Toliko smo crkli da se niko nije otvarao da primi loptu iz auta, a kamoli da priđe saigraču u manevru. Daš SMS-u 100 zadataka da uradi, čovek pretrči 12km i naravno da greši...Kad nemaš takav pritisak onda se dešava da Džaka caruje i deli lopte kao da je Pirlo...a za njega je poznato da nema snage da celu utakmicu igra dobro i da pada kako vreme ide.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Pa to je kad Krstajić čita članke iz novina o SMS.
Skoro je bio na tv dopisnik iz Rima i čovek bez blama kaže da je za Italijane SMS bolji od Deje, Siniše i Dekija zajedno. :kuku:
I onda mu Krstajić da milion zadataka.
Posle Kostarike odmah u našim novinama kako se za SMS interesuje Barselona.
PR služba radi samo tako!

Po meni najbolju analizu dao je Ranko Stojić odmah posle utakmice.
Nije se moglo igrati sa dva visoka i spora igrača (Matić i Sergej) na brze Šaćirija i (zaboravih mu ime).
Na sve to izvedeš Luku Milivojevića koji je čuvao Šaćirija i dobiješ gol iz kontre.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Sport

Post od Laki021 »

Joj kakve gluposti, posle bitke svi generali.

Kakve veze Mitar i Sergej imaju sa sacirijem i brzim igracima CH... Pa Mitar im je ebo mater, ludu srecu su imali sto im je samo jedan gol dao, o sudiji i penalu ne treba trositi reci. Dvojica ga ruse i opet dodje do lopte.

Sad bi trebao neko da kaze kako su CH izveli pogresnu postavu, jer gde ce oni mali slabasni da cuvaju gorilu Mitrovica...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Upravo si pokazao koliko razumeš o čemu pričamo!
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

U pravu si, bolje je biti jak i brz nego slab i spor...

Sasvim korektno izdanje reprezentacije na ovom SP, samo da se na kraju ne obrukaju protiv Brazila.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Dobio je SMS milion zadataka jer je polivalentan igrač, a takvi su danas najtraženiji. Mogao bi da bude bolji od Dejana Stankovića...videćemo. Još je rano za takav sud. Pre neki dan je bio dobar prilog na tv o našoj selekciji iz 1982. i kako je Miljanić dao Gudelju 100 zadataka jer je imao snage za trojicu...slična priča

Kad su otišli naši, jedino što se tražilo do njih da ne igraju k`o p....e i da se bore. Ne igraju k`o p....e, stav na terenu im je dobar, energija je dobra, ima tu i neke hemije. Igra u napadu nam je tečnija nego ranije. Skauting i priprema utakmica je dobra....mislim da neko oko Krstajića radi dobar posao i mnogo mu pomaže, pošto je on potpuno neiskusan, ali se nije obrukao do sada, mada mislim da sluša nekog iz pozadine. Bez obzira na to, mislim da nije trebalo otpustiti Muslina i da nam treba ozbiljan selektor nakon ovog prvenstva.

Budite iskreni prema sebi, nije vas blam da gledate našu reprezentaciju kao što nam se dešavalo ranije. Imamo potencijal, a ima još dosta da se radi i ima rupa...ali gde nema. Nadam se da se neće obrukati ni protiv Brazila, mada nije isključeno da nas nakantaju, ali ako pokažu sportski stav i bore se ne treba ih sahraniti zbog toga. Mnogi nisu ni dovde došli.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Slažem se.
Po statistici, drugi smo na listi po broju pretrčanih kilometara znači, trči se.
Niko ne pominje to što je ceo sistem igre iz kvalifikacija promenjen, da je kompletna odbrana promenjena, Tošićje naknadno pozvan na spisak, Milenković nema ozbiljnu takmičarsku utakmicu u nogama i sve to kad se uzme u obzir, deluju impresivno.
Nas su tri žuta kartona veznim igračima u prvom poluvremenu protiv švajcaraca osakatila više od nedosuđenog penala, gol džake nas je zakucao. O postavci igre može da se diskutuje sad, siguran sam da Krle sad zna gde je grešio i da je moglo bolje, za mene jedina greška što se nije čuvao rezultat do kraja

Sent from my LEX820 using Tapatalk

maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Delomicno si u pravu ali u sportu sa razmisljanjem neki nisu ni dovde dosli nece biti nikakvih uspeha, barem znacajnih ne
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Mnogo su se povukli oni nakon 6. minuta da bi čuvali rezultat do kraja utakmice.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Ne znam zasto, ali imam osecaj da ce Brazil da nas demolira. :/

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Odgovori