Jel smeo i dok se nije emitovao na Nova S nego nekoj od rezimskih televizija (nemam pojma, ozbiljno pitam, Vrele gume nisam gledao najmanje 10g)?
Domaće auto emisije
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Domaće auto emisije
Ko ce koga, ako ne svoj svoga.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Časopis »Vrele gume« je bio na momente odličan i nakon ubedljivog perioda koji je počeo brzo po pokretanju i trajao do prevelikog oslanjanja pa i zavisnosti od »Auto motor i sporta«. I Miroslav i Lidija su ne baš retko na vrlo zanimljiv način iznosili svoja viđenja; kod tih ranijih članaka je i deo koji se ticao pukih tehničkih fakata funkcionisao vrlo dobro (što kod kasnijih, a naročito nakon osamostaljenja od »AMS-a«, nije baš slučaj – kao da je dugo oslanjanje na »AMS« poremetilo nešto u redakciji).
Emisija, pak, je uvek bila nekoliko liga ispod. U konkurenciji domaćih, ipak, i dalje sa opipljivom konkurentošću.
Ne ulazim u analize ostalih priča pošto o njima ništa ne znam... Da, jesam viđao veoma oštri stil komunikacije ali se ni u to nisam udubljivao, neprijatno je bilo a meni nepotrebno.
Emisija, pak, je uvek bila nekoliko liga ispod. U konkurenciji domaćih, ipak, i dalje sa opipljivom konkurentošću.
Ne ulazim u analize ostalih priča pošto o njima ništa ne znam... Da, jesam viđao veoma oštri stil komunikacije ali se ni u to nisam udubljivao, neprijatno je bilo a meni nepotrebno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
A tek kakav im je forum bio. 

- solje amortizera
- Pridružio se: 12 Apr 2025, 17:47
gledaj alvirovicu i placi
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Je l' mora da se učlani na forum, pa odavde da ide na link ili?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk