Naravno da se mora konfigurisati. Meni se utomatski otvorio prozor cim sam prvi put otisao na YT.
@ Geza - nije problem, tako je to kad hoces svima da pomognes, ne stignes svakom probelmu detaljno da se posvetis

Ako si u IT struci onda to i nije neka kinta da bi moralo na rate, al' naravno ti znas najbolje sta ti i kako odgovara.Rakhil napisao:To mi se ne isplati nikako: em je garancija problem, em moram potezati iz Beograda, em ovde mogu da kupim na rate bez kamate...
Nisam mislio nista lose, vec sam hteo da branim cinjenicu da je u Madjarskoj uz povracaj AFA-e dovoljno jeftinije da se isplati uzimati u keshu.Rakhil napisao:@Delija - realno, komentar ti nije na mestu iz vise razloga, al da ne sirim pricu
@pedja - ovo je odlicna ponuda, steta sto je malecan ovako. Da mi treba bas prenosivi umesto kucni, zaleteo bih se odmah.
Svi novi procesori su 64 bitni. Sada je na tebi da li hoces 64/32 bitni OS. Kad imas >4gb rama ides na 64bit.superboss napisao:U tom zecu lezi grm. Problem su drajveri koje ima samo za W8. Instalirao sam ja W7, izguglao drajvere koji imaju. Medjutim nekih i nema.(jos)
Inace za 38000 je prilicno ok masina. Osim sto je HP![]()
Jedno pitanje za one koji su "up to date" u IT svetu: jesu li svi novi laptopovi 64bitni?