Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od nidza »

Sve je lako kad si mlad... :) Meni je sa 18 godina bio problem da se ugojim, tj imao sam 60kg i 184cm. Krenuo sam redovno u gym i za prvih mesec dana sam se ugojio 8kg, verovali ili ne.

Sada se tačno sećam momenta u januaru 2011 godine, kada je nešto kvrcnulo i krenuo sam da se gojim. Uopšte se nije desio postpuno, nego doslovce prekid jednog tempa metabolizma i prelazak u drugu, mnogo sporiju brzinu. Odraslo se... Jbg.

Jedino mi je krivo što sam morao da smanjim pivo i što se trudim da se ne prejedam dok mi se ne smrači. Slatko sam smanjio i sve manje mi se jede, gazirano minimalno, litar dva mesečno, sa izuzetkom kisele vode, Knjaz Miloš je porok koji je ostao u malim količinama.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Scuderia napisao:Mislis da sam trebao vise da izgubim?
Uz kvalitetnu ishranu za skidanje masti je uglavnom dovoljno i klasicno vezbanje bez "kardija". Zato pitam.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

moj buraz, koji je ceo zivot bio gojazan, je za 4 meseca skinuo 20ak kila. Naravno uz trening i adekvatnu ishranu. Ali npr poceo je da koristi kokosovo ulje/mast za spremanje.
Slika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Pre nekih 30ak dana sam ukinuo slatko, dzank fud, sokove(moze 1 casa dnevno cedjenog soka ili onog kobajagi 100%) i generalno jedem 4-5x dnevno uglavnom ispravnu hranu i za sad sam skinuo 7 kg sto je u sustini i previse za taj period(sa 98.6 na 91.6).

Od treninga nista osim mozda trcanje 3-4x krug oko ade al plan mi je da pocnem nesto, najradije bih kros fit al nesto nisam siguran dal mi je to previse.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Delija napisao:
Scuderia napisao:Mislis da sam trebao vise da izgubim?
Uz kvalitetnu ishranu za skidanje masti je uglavnom dovoljno i klasicno vezbanje bez "kardija". Zato pitam.
Dobro nije bas toliko kvalitetna, izvaram i ja tu i tamo :D Zato i ubacujem HIIT, da kompenzujem uzivanje. Kazem, uz perfektnu sam ishranu skinuo 4cm u struku (bez kardija, cak sam od tih mesec ipo dana, dve nedelje zaredom preskocio treninge), ali mislim da mi je bolje ovako da odradim dodatni mali trening, a da u toku dana ne racunam bas toliko brojke. Upravo sam zavrsio ramena/trapez + hiit. Unistio me ovaj kardio, bas nemam kondicije :D
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

ftj napisao:Pre nekih 30ak dana sam ukinuo slatko, dzank fud, sokove(moze 1 casa dnevno cedjenog soka ili onog kobajagi 100%) i generalno jedem 4-5x dnevno uglavnom ispravnu hranu i za sad sam skinuo 7 kg sto je u sustini i previse za taj period(sa 98.6 na 91.6).

Od treninga nista osim mozda trcanje 3-4x krug oko ade al plan mi je da pocnem nesto, najradije bih kros fit al nesto nisam siguran dal mi je to previse.
Au Urose ti si bas cepao dzank fud kad si tako dosta srmsao.Od sokova najbolji je pravi cedjeni,ovo ostalo sve puno secera :(
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Od sokova samo voda :) Kad kriziram za slatko, pojedem dva kivija... svinjetinu skoro ne jedem vec govedinu, piletinu i najvise ribu i morske plodove.
Prekrsim tu i tamo ponekad ali ima efekta.

p.s. Sa ovom temom, postajemo gore ribe od riba :rofl:
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Yeah, bithes :)
ftj
Reactions:

Post od ftj »

@Milos

Ma da, provalio sam big picu :) Dovoljno mi je bilo samo dzank fud i slatko da izbacim i da progledam.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Prirodni,cak i cedjeni sokovi su zajebaniji cak i od gaziranih pica,kada je mrsavljenje u pitanju... Mnogo kalorija nizasta :)

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Tacno tako - jedna od opasnijih zabluda je to da voce i secer iz voca ne goje iliti da su bolji od industrijskog secera.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Jesu bolji,sporije se razlazu vocni seceri ,nema toliko naglog skoka insulina u telu,ali su kalorije i dalje tu. Ja sam naravno mislio na gazirana pica bez secera,koja su i dalje nezdrava,ali bolja po pitanju mrsavljenja. Naravno,i ona su katastrofa za mrsavljenje,i ako nemaju secer.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Zavisi koje voce - grozdje ima dekstrozu iliti "najbrzi" secer. Ne moze da se generalizuje.
ftj
Reactions:

Post od ftj »

Pa nije valjda ni svo voce isto majku mu. Ne mogu se porediti grozdje i banane sa recimo pomorandzom, limunom, grejpom.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Floyd napisao:
p.s. Sa ovom temom, postajemo gore ribe od riba :rofl:
ana forum :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Odgovori