H4wkeye napisao: 02 Avg 2019, 19:51
Krupajsko vrelo. Inace put od Petrovca do Zagubice je kao pista, apsolutno sve sredjeno, nov asfalt, obelezeno. Milina za voznju. Jedino ima mnogo krivina kroz brda kad se ide.
Cuo sam da je ovo prelepo mesto ali i da je put raspad tako da nisam siguran o kom putu ti pricas sada.
Nadrealno. Kakva zemlja. Steta sto su ljudi grozni. Mada, opet, da li su? Da li tako losi ljudi su mogli da naprave ovako divnu zemlju? Mozda je to samo plod naseg mentaliteta da verujemo da su svi losi a u stvari smo sami najveca stoka na kugli zemaljskoj?
Ovde kad dodju da zive ljudi iz drugih republika sfrj pa domoroci kazu da ne mogu da se sporazumeju sa njima ili da prihvate njihov mentalitet i obicaje.
U ch se verovatno sjatilo milioni ljudi iz svih krajeva sveta pa se javlja ljubomora, sebicnost, neprihvatanje kod lokalaca sto "njihovo" koriste i drugi. Pretpostavljam da tako percipiraju stvari. Ali svakako ne treba razmisljati o tome i uzivati u momentu
Uskoro počinjem da trazim. Počelo žešće da mi se penje na ganglije. U sredu sam dobio pismeno upozorenje pred otkaz jer sam napušio kurcem ovog idiota što nas mobinguje. Kazu znamo sve, evo do NG će da ga zamenimo
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Istina je da cemo mi u njihovoj drzavi uvek biti stranci, da ne kazem gradjani drugog reda, ma koliko god se integrisali. Sada, samo je pitanje gde je bolje biti taj drugi red, da li u svojoj zemlji ili tudjoj.